Äntligen över





Usch, vilken hemsk dag det här ha varit. Började dagen med att sova länge och när jag klev upp kände jag mig konstig i hela kroppen. Drog på mig morgonrocken och slängde mig i soffan. Nån frukost va inte och tänka på. Somnade som en gris i soffan och vaknade till världens längsta migränanfall. Låter överdrivet, men jag kunde knappt inte ens röra mig för att det gjorde så ont. Vad jag än gjorde så blev det bara värre. Lyckos ni som aldrig har migrän. Man kan inte ens föreställa om hur det kan kännas om man aldrig upplevt den smärtan. Stängde av Tvn, gick in till sovrummet, släckte lamporna och Joel var snäll och hämtade min migräntablett som är utskrivet på recept.

Låg länge i sängen, men bestämde mig sedan för att gå till vardagsrummet igen. Kröp ner i soffan och tog på mig filten. Efter att varit illamående sen morgonen så klöktes jag snabbt och hann inte mer än in till toan och spydde som en kalv. Flera gånger och mycket dessutom.

Ja, inte släppte migränen efter det. Nu mår jag lite bättre och jag har kunnat äta. Huvudvärken är inte helt borta och jag är rädd för att jag inte ska kunna sova inatt eftersom jag inte gjort annat än och vilat under dagen.

Det är värt ett försök. Godnatt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0