Förstår inte

Jag skulle mer en gärna dela med mig av mina innersta tankar just nu. Men jag vet inte vad jag ska skriva, jag vet knappt vad jag ens heter för tillfället. Denna helg har varit bra. Trodde jag iallafall att den skulle vara.

Fick ett tråkigt besked igår av mamma, och jag vet inte om jag ska gråta eller hur jag ska reagera för att få ur mig all ledsamhet som jag känner inom mig. Är det allvarligt? Hur mycket får jag grubbla över? Varför tänker jag det värsta?

Inte nog med det så fick jag chocken när jag var inne på Facebook. En kille som valde att lämna oss. En kille som jag haft en nära relation med. En kille som tog en plats i mitt hjärta och gjorde så att jag mådde bra. Han finns inte. Kan inte beskriva med ord om ledsen jag känner mig. En klump i magen.

Jag tänker tillbaka när jag egentligen ska blicka framåt. Joels och min myskväll igår, den va underbar på alla sätt och vis. Jag älskar den mannen. När sånt här händer så värdesätter man faktiskt det man har. Hur viktigt det är att inte ta varandra för givet och att man ska vara rädda om varandra.

Kommentarer
Postat av: Brinken

Usch och fy hoppas det ordnar sig med vad det nu kan vara krama om

2008-12-15 @ 23:02:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0