Sent

Klockan har gått över tiden ikväll igen. Jag fastnade framför Laptopen i sängen och kollade förra avsnittet av "Färjan". Ja han Håkan i baren skulle ju inte jag tacka nej till om jag var singel, men nu har jag ju mitt stadiga och lyckligare kan jag nog inte bli. Han är bara får go min karl.

Idag har jag träffat farmor igen och det var lika trevligt som alltid. Efter det somnade jag på soffan med filten ihoprullad som en kåldolme och Joel väckte mig med en puss på pannan. Inte konstigt kanske att jag sitter här nu. Livsfarligt att råka somna sådär på eftermiddagen :/

Han åkte ut till landet och sysselsatte sig med att greja lite i hans gamla pojkrum som numera ska bli ett färdigt gästrum innan jul. Och vad gjorde jag? Jo, jag slog en plingedutt till frugan och gick dit och fikade. Nuförtiden känns det inte som jag dricker så mycket annat än kaffe om vardagarna. Borde dra ner och dricka nåt annat, men va fasen. Det är ju så gött!

Igår kväll. Sent till och med så låg jag och tjuttrade med Linda i telefon. Vi pratade säkerligen över en timme och jag hoppas att vi kan ses snart igen. Det krockar oftast med våra tider, men nån jäkla lucka måste det finnas.

Natti Natti.. Imorgon ska jag tvätta (igen) för på Lördag åker vi till Götet som ni vet!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0