Söndag

Helgen har snart gått och den har varit bra =) I Fredags hade jag myskväll med mig själv då Joel var ute och käkade med jobbet i Linköping. Kollade Idol och blev faktiskt lite chockad över att Anna åkte ut. Hon har en underbar röst den tjejen. Nu har två av mina favoriter åkt ut och Nej jag röstar inte på Johan Palm bara för att han kommer ifrån Mjölby. Han sjunger helt ok grabben, men är inte någon Idol för mig.

I går jobbade jag en delad tur och eftersom jag inte sov en blund på hela natten så kändes det lite tröttsamt på eftermiddagen, men det gick bra. Har bestämt mig för vad jag ska äta på Fredag då vi ska ut med jobbet. Plus att jag och en jobbarkompis bestämt att vi ska ta ett par öl hemma hos henne innan och sen blir det nog ett par efter också =) Roligt att vi ska ses utanför jobbets dörrar och att vi har en bra sammanhålling. Det är viktigt.

När jag hade slutat så blev stod darlingen utanför. Så gulligt när han kommer och möter mig även att det bara tar ca 2 min jobbet ;) Vi började kolla på Beck men jag insåg ganska snabbt att jag inte skulle klara att hålla mig vaken hela filmen. Somnade till i mellanvarven så det var lika bra att gå och lägga sig. Det var vår myskväll det :)
Somnade halv elva och vaknade klockan tolv idag. Sjukt jag vet, och jag sov alla dom timmarna utan att vakna en enda gång. Så sömn har jag fått massor, precis vad jag behövde efter att ha varit genomförkyld hela veckan.

När jag vaknade så gjorde Joel frukost. Jag är verkligen lycklig som har en så omtänksam pojkvän.




Nu är  han på jobbet och kör lite övertid. Alltid bra med lite extra pengar. Så man kan unna sig lite extra. Imorgon ska jag till Arbetsförmedlingen, känns inget upplyftande men tar ca en kvart bara. Prata lite och sen dröjer det ett tag tills nästa kallelse. Tycker att det är lättförtjänta pengar att gå på dessa möten, när man ändå har rätt till dett och jag har betalat en avgift varje månad förut så passar utmärkt att man får tillbaka lite nu =)

Jobbtider har jag fått nu. Onsdag ska jag hoppa in ett par timmar och nästa helg är fullbokad förutom Söndag.

Jag mår bra nu =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0