Kvällen



Förstår inte vad som hände, men helt plötsligt fick jag ett ryck. Har dammsugat, skurat golven, bäddat rent, bäddat spjälsängen (kunde inte vänta längre) Sen tog jag ett litet tag på toan, men den blir aldrig riktigt ren med tanke på att den är så ofräsch från början. Gud, vad jag längtar till den dan man flyttar. Så trött på den här lägenheten så det inte är klokt. Trivs bra, men tycker att standarden kunde varit bättre. Allt är så gammalt och slitet för att vara en hyresrätt.

Har precis ätit lite, lite rester från igår. Fiskgratäng och potatis. Känner mig sugen på nåt men vet inte vad. En dusch blir det innan läggdags, trodde jag skulle svettas ihjäl när jag höll på. Men skönt när det är gjort =)

Det sista jag har kvar innan jag lägger mig är att sortera tvätten, för jag antar att det blir jag som får gå upp kl 7 och springa ner till tvättstugan ;)

Imorgon kommer Jennifer och Molly hit. Underbara människor <3

Kommentarer
Postat av: jennifer

DU är en underbar människa :) Vad duktig du har varit, du skulle smittat ner lite av den energin till mig. Jag får köra hårt när Molly är på dagis imorgon för här behövs de också. PUSS

2009-08-12 @ 20:54:25
URL: http://jeenniifer.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0