Lördag

Vi sov lääääääänge idag... ja ingen regelbunden sömn, men vi somnade, vaknade till, somnade om osv. Så denna dag har gått snabbt. Jag är snorig, fått munsår som aldrig vill läka. Köpt plåster nu så jag hoppas det hjälper. Aldrig haft det förut, men nångång ska man väl åka på det också. Ikväll slängde jag ihop en lasagne här hemma. Har kollat Robinson, är inte så insatt i denna säsong, men fanns inte så mycket annat och glutta på. Igår kollade vi nya Wallander, rätt bra. Gillar dom filmerna.

Imorgon skulle vi åka och firat mamma som fyllde på Lucia, men hon ringde i Torsdags och sa att det inte blir nåt. Hon har fått problem med tarmarna igen, två stora varbölder, så hon har fått dropp och grejer. Är så ledsen för hennes skull hon har haft sån otur. Får hoppas dom rer ut denna gång. Stomin har funkat bra för henne och hon hade börjat äta lagad mat och så kommer det här. Dock inget allvarligt, men tråkigt!

Lillsnutta ligger i sin säng, det har gått upp och ner nu senaste dagarna på grund av att vi inte känt oss på topp här hemma, men det blir ju inte värre iallafall. En dag i taget som alltid.

Puss och kram på er :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0