Kvällen




Jobbet har gått kalasbra idag/kväll, även att jag kände ett flertal gånger att jag bara ville hem och sova. Eftermiddagen var lite seg och det kändes som att nån hängde sig i visaren och och inte ville att jag skulle få gå hem. Sen på kvällen rullade timmarna på och hux flux fick jag byta om och gå hem. Har lämnat in min timrapport för denna månad och jag är hel nöjd, fått bra med timmar och det innebär att jag kommer få en skaplig lön nästa månad. Alltid skönt med lite framförhållning tycker jag. Tar en dag i taget, men det underlättar när man vet att det kommer klirra lite i kassan även vid nästa löning. Dessutom är det jätteskönt att veta att jag slipper slänga pengar på körskola!!

När jag kom hem hade Joel gjort lax i ugn och det satt fint i magen. Mums Mums! Hungrig som man är när man jobbat mycket. Känner mig lite bortskämd idag ;) 

Nu jobbar han och jag har haft Tessan här på besök ett par timmar. Drack lite kaffe och snackade på som vanligt om våra beskymmer hehe.. Nedå, men alltid skönt att få prata av sig med nån som förstår och kan hantera min irritation över saker och ting. Jag är ju en tänkare, en grubbel människa som analyserar det mesta i min omgivning.

Imorgon har jag lite att göra även att jag än så länge inte har nåt jobb. Ska tvätta ett par maskiner, tar det viktigaste eftersom vi har en längre tvättid på Fredag. Måste ringa några samtal och om jag har energi så det räcker så borde jag städa lite här hemma. Förstår inte att det kan bli så dant på kort tid. Ändå tycker jag att man då och då tar trasan och dammar lite. Men dom letar sig fram dom små dammråttorna :/


Dags och sova kanske!? Ja.. strax! =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0