TISDAG

Usch, nu är jag trött! Varit uppe sen kvart i 6. Ögonen går snart i kors tror jag. Känner av värk under fötterna, men benen känns helt ok. Det var ett segt pass på jobbet idag med, visst det finns och göra, men ibland går timmarna så sakta. Fick i mig lite jordgubbar då jag inte kunde hålla fingrarna i styr när skålarna plockades fram :)

Kom nyss hem ifrån Ikea. Vi drog in en snabbis och köpte spjälsäng, det blev en vit =) Och lite annat smått och gott, madrass och liknande. Hittade även en skötväska. Det fick bli en svart, en enkel och billig, känner att jag inte vill lägga tusen spänn för en väska bara för att det är original. Kommer ju ändå bli en slit och släng väska och då gör det ju inte så mkt om den råkar gå sönder.  Så det sprang iväg en del pengar, men ack så roligt det är. Skötbord vet vi inte hur vi ska göra än. Badrummet är så litet, likaså i sovrummet så kommer det inte få plats en sak till sen när spjälsängen är monterad. Hmm... fundera fundera...

Det blev även en liten fika, kaffetarmen suktade efter en kopp =) Jo, en ny kökslampa blev det med. En svart! Var ju inte tanken att nån sån skulle få följa med hem, menmen.. ibland är shoppingsuget alltför starkt. Det kommer bli fint tror jag.

Kanske blir några bilder senare eller imorgon. Imorgon tippar jag nog på.

Tänkte bjuda på några fler fina fotografier som Joel tog när vi va på Öland. Here we go;)

















Han är så duktig på att fota. Vi ska ta lite gravidbilder på mig framöver också tänkte vi... =)

IMORGON ÄR JAG LEDIG!!! :) :) :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0