Ännu ett inlägg



Snart har ännu en dag passerat och jag känner att jag uträttat en del. Inte mycket, men lite. Fick ett ryck och gjorde iordning i ett av skåpen i hallen plus ett skåp i sovrummet. Borde slänga massor, mycket skit som ingen vill ha och som heller inte kan användas. Gamla jobbkläder, urtvättade saker och andra noppriga saker.  Menmen, fick ihop en kasse och den ska slängas imorgon! Fattar inte hur man kan samla på sig så mycket. Nu känns det ju som att jag inte har så mycket kvar i garderoben, men det är ju för att kan inte använda så mycket.  Om energin finns så ska jag ställa mig och vika allt imorgon, jag är ju en slarvmaja som gärna trycker in allt. Inte konstigt att det inte får plats ;) Men det går till en viss gräns sen ställer jag mig och viker allt =)

Var som sagt på banken förut och det gick bra, pengarna har kommit och den nya bilen skulle på service imorgon så har vi tur så kommer kan vi hämta den i veckan.

Var och fikade hos Joels syster i Mantorp på eftermiddagen, lika trevligt som vanligt =) Det tråkiga är att jag blir så trött när jag sätter mig :/ När jag är trött blir jag heller inte så pratglad.... Kanske ska öka dosen med järn.. hmm...

Mamma ringde förut också. Kommit hem ifrån Åland, vi är ditbjudna i sommar till stugan om vi vill komma, vore ju gudomligt härligt, men tiden finns nog inte ;( Men till nästa sommar då blir det skillnad. Hon har köpt med sig lite godis från båten, får hoppas att jag hinner träffa henne nåt i veckan. Hon jobbar också mycket.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0