fredagsmys

Nu är det helg igen, en del super sig redlösa, raggar på krogen och ligger bakis imorgonbitti. Men jag är inte en av dom :) Kommer knappt ihåg sen jag drack sist, tror det är 1 år sedan nu, men jag saknar det inte konstigt nog. En klunk öl skulle kanske inte smaka äckligt ibland, men jag känner å andra sidan inget sug.

Här hemma har det varit lugnt och fridfullt. Fick en förfrågan om jag ville följa med på en promenad med Jennifer och Madde, men snuttan sov och hade pyjamas på sig och jag hade inte gjort mig iordning, även att jag för en gång skull gick upp tidigt. När vi hade fixat till oss här hemma och tänkte gå ner och möta upp dom så var Madde redan hemma, men det går fler tåg.

Har precis bäddat rent i sängen och borde ta fram snabeldraken och köra ett varv här i lägenheten, det får bli nog vänta tills imorgon. Älskar att ha skinande rent, men man får ta lite pö om pö. Lilltösen går före ;)

Ikväll kommer Jocke, Zitha och deras lille Jack hit. Ska köpa hem mat och mumsa på =) Själv ska jag försöka komma i säng lite skapligt då jag lovat att gå till jobbet imorgon förmiddag och hälsa på.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0