helg

Ja, vad gjorde vi igår? Vi sov länge. Hade fredagsmys i soffan hela dan/kvällen i princip. Köpte hem pizza (fuskade :/)  och kollade på Idol, inte hela då vi satte på en Johan Falk film istället. Vi kom på det att vi var i Göteborg samtidigt som dom spelade in den filmen, Leo Gaut. Var hos min farbror som då bodde där och dom skulle spränga en restaurang gatan nedanför. Jaja..

Idag ska Ewelyn ha sin nya mysdress på sig, ljusroa velour =) Kan ta en bild sen =) Munkjackan har hon inte provat ännu utan bara byxorna, hoppas dom passar.

Nu känns det som man börjar få lite rutin här hemma, eller åtminstone lilla Ewelyn. Hon vaknar oftast samma tider på natten. Vid cirka tre och sen vid sex. Det som är skönt är att hon inte vaknar och gallskriker för att hon är vrålhungrig utan jag vaknar till av att hon ligger och "gnyr", sen tuttar hon, vi kollar blöjan och sen somnar hon om. Det är till och med så att Joel oftast inte vaknar och det är ju bra.

Det är klart att en annan är trött eftersom man aldrig får någon regelbunden sömn, men på nåt sätt så känns det som att man börjar vänja sig. Man börjar helt enkelt bli van att alltid vara trött :)

Idag, klockan ett ska vi till Linköping och äta mat hos mamma. Ska bli trevligt att träffa Conny, mammas sambo och min lillebror förstås.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0