socialkontoret

Idag hade vi en tid på socialkontoret för att skriva på fadersskapet. Allt gick bra, förutom Ewelyn som bajsade ner sig så det blev ett ombyte inne på toaletten hehe.. Ska skriva på resterande papper och lägga på posten sen bara.

Gick in till apoteket och köpte salva, till mig fått munsår (nej, inte herpes som tur är, men fick det efter lustgasen) så det och ett paket bindor blev det. Gick in på Intersport för att kolla på en jacka, men skyhöga priser och jag känner inte för att lägga ut tvåtusen spänn på en jacka. Det finns liksom inte utrymme för det så jag får leta vidare. Denna månad och nästa blir lite tuff, men vi fixar det. Efter december kommer det bli mycket bättre :) tack och lov..

Ett besök på Synsam hann vi med också, hämtade ut linserna och dom är inte billiga heller, usch för detta handikapp ibland asså.

Snart är det dags för lite käk. Potatisgratäng och lövbiff =) Lilltjejen sover i sin säng. Ikväll blir det lugna puckar, ska plocka lite här hemma då vi får besök imorgon vid elva tiden.

Har fått hem ett vykort ifrån Joels moster och man, även ett presentkort på 500 på Polarn & Pyret. Me like ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0