6 månader

Idag blir lilla (stora) Ewelyn 6 månader!

Som alla dagar nuförtiden så har även denna gått i rask takt. Det har inte hänt nåt speciellt idag, utan det har varit en hel vanlig vardag. Mamma ringde förut, ja vi pratar varje dag =) Hon ska hämta en resesäng imorrnkväll till Ewelyn som hon köpt och då passar hon på att komma hit ett par timmar innan och umgås lite. Hon ska följa med till Lindex, ska se om det finns någon jacka till lillan, som passar mig i smaken ;-) Sen blire nog lite fika och mys.

Det är rätt bra att ha en mamma som är sjukskriven, för vi kan verkligen träffas ofta och höras på telefon om man känner sig pratsugen och vi har ALLTID tusen saker att babbla om :)

Har bestämt med Helene en kompis, så imorgon förmiddag åker vi och hämtar bilstolen :-D.

Joel är hemma redan nu, det gillas skarpt. Han ringde förut och sa att skulle komma hem tidigare.

Ewelyn sover, hon somnade med nappflaskan i munnen. Men inte lustigt eftersom hon varit vaken sen klockan tre typ. Go, är hon och har världens energi trots näsan som rinner.

Nu halvkollar jag lite på hockeyn. Heja heja LHC, är dom bäääääästa! Ja i klacken har man stått ett par gånger och gapat, haha, ja det var tider det. Nu är jag inte lika hockeyintresserad längre, men självklart kollas det ibland och man försöker hålla sig lite update.

Joel köpte hem en påse blandgodis och överraskade mig. Gullig är han, men hur sjutton ska ju kunna komma i form på detta viset?! :) Fast ställde mig på vågen förut och den stod på 59.... Hmm? Måste nog va nåt fel.. Men det är ju skönt att man inte trappar uppåt, och jag bantar ju inte. Så det känns bra....

Längtar till den 30 April nu.... Skoj ska det bli, eller hur J???? ;-)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0