effektiv och mysig dag

Halv åtta var vi uppe snuttan och jag. Kunde inte somna om, Ewelyn var pigg och full av energi och blöjan var genomvåt så då gick vi upp och klädde på oss. Mamma kom vid tio tiden, vi drack lite kaffe och medan hon hade hand om Ewelyn så passade jag på att ringa prästen. Nu har vi bokat datum, den 6 Mars ska hon döpas :-) Mamma erbjöd sig att baka bullar också. SNÄLLT är bara förnamnet. Han var jättetrevlig att prata med så det kommer bli finnemang!

Efter att ha pratat med prästen så tågade mamma och jag ner till kvarnen, köpte med en färdig tillägg och satte oss ner på Skånska Lasse och åt. Biff a la Lindström, GOTT! Måste jag testa och göra här hemma nån dag. Träffade ett par ifrån jobbet också som grattade till dottern :-)

Efter lunchen gick vi in på Lindex, jag hittade ett par byxor och en body till Ewelyn. Kollade inte på nåt till mig själv, ganska vanligt nuförtiden då jag prioritetar Ewelyn :-) Hon växer ju och har dåligt med byxor så det var bra. Sen köpte jag en present till Joel, det jag egentligen var ute efter fanns inte! Dåligt. Så det blev en annan sak, men det vågar jag inte skriva här ifall han läser ;-)

Kalas imorgon, Lova fyller 1 år på Söndag men ska firas imorgon, så en present till henne fick det bli. Så imorgon ska två födelsedags barn firas :-)

Just ja.. efter att en liten bebis fick tag på Ewelyns napp på babysången, så bestämde jag mig idag för att få fatt på en napphållare och det hittade jag, en likadan som Dingelsen jag har (JA, tror dom heter så?)

Det är fattigare i plånboken, men jag känner mig nöjd. Har inte inhandlat nåt onödigt eller spontanköpt utan sånt som vi verkligen var i behov av.

Om en stund ska jag göra mat och vika in tvätten....

Känner mig lite seg nu

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0