Morgonpigg!?

God morgon god morgon!

Klockan sju slog Ewelyn upp sina vackra små blåa ögon, då ville hon inte ligga kvar längre i sängen. Jag förstår henne, vem vill ligga med en genomsur blöja? Och dessutom när man hungrig. Så jag tog upp henne, bytte blöja och värmde på lite tillägg. Ville inte somna om så vi var snälla och lät Joel ligga kvar, tog med oss snuttefilt, napp och gosefilten och myste ner oss i soffan :-)

Gick in på Facebook och tjuttrade lite med Elin, hon frågade om jag skulle komma idag, men sa att jag fick sms av Linda nu imorse att det troligtvis är magsjuka, jag ryser bara jag tänker på det. Sen kom vi in på ett roligare samtalsämne, jag är bjuden på lite jobbpartaj nästa Fredag :-) Förra gången så gick jag ju inte då det var så nära inpå efter förlossningen etc, men nu är jag taggad. Jag tänker gå om inget tråkigt inträffar. Det är viktigt att komma ut, få träffa lite andra människor, men jag kommer nog sakna ihjäl mig, även att det bara handlar om några timmar.

Sitter nu och kollar Nyhetsmorgon på Tv. Ewelyn somnade om, Joel är vaken. Vi ska tvätta kl 10. Massa, massa tvätt. Jag hade gärna tvättat upp lite nya kläder åt Ewelyn, men det får bli i veckan nu har vi så det räcker ändå. Hoppas vi hinner tvätta allt, problemet är torktiden... Men det går nog bra!

Lite kaffe får det bli på det här sen ska jag stänga ner datorn för ett tag.. Hej så länge!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0