Höggravida Tessan :-)

Vid nio gick Ewelyn och jag ner till Ica. Köpte våtservetter, läppsyl, nya nappar och lite olika puréer som ska skickas med till mamma imorgon. Fasen va dyrt det blir på en gång :-( Kassen var inte ens halvfull. Aja, när vi kom hem så fick jag ett sms av Tessan så vi gick upp till henne.

Ewelyn busade med "nya leksaker" och blev så fascinerad av katterna och dom av henne. Kaffet smakade ypperligt gott också eftersom det var första koppen för dagen, annars brukar jag alltid dricka kaffe det första jag gör på morgonen. Man gör ju allt för att vakna till liv!

Snuttan sover så jag har både ätit och diskat. Ska dammsuga kvar resten av lägenheten sen när hon vaknar och sen ska vi ut och gunga lite. Tessan skulle följa med ut också.

Igår så kände jag mig så ledsen framåt kvällen. Jag vill så mycket, önskar så mycket, men det räcker liksom inte. Jag har så höga krav och förväntningar på mig själv att jag blir knäpp ibland. Jag har alltid haft ständiga krav på mig själv och är väldigt plikttrogen. Att vara lat, komma med ursäkter hör egentligen inte till min personlighet, men det är då jag får den där gnutta ångesten.

Tur att jag har en karl som inte är som jag, får då vet jag inte hur det skulle bli :-)

Saknar honom nu, stackarn försov sig imorse, det har nog aldrig hänt förut, inget jag kan minnas iallafall. Men ingen av oss hade hört alarmet så han fick ila som en råtta imorse =)

Jag har mina funderingar av vad gäller mitt bloggande, jag kan ibland få för mig att jag blottar mig lite för mycket av vad jag tänker och tycker, saker som andra inte har med att göra. Men samtidigt så är jag väldigt öppen som person och det är ju det jag helst vill framställas som i bloggen.

Det är ju min personlighet. Allt jag skriver och delar med mig av kommer direkt i från mitt hjärta, men eftersom jag inte har lösen och heller inte är riktigt hundra på vilka som läser, hur personen uppfattar mina ord så blir jag lite förvirrad.

Samtidigt så skriver jag som jag nämnt tidigare här att det är för min egen skull och vill folk läsa och ta del av det så är det bara roligt.

Jag ska fundera lite till på det och skaffar jag lösen så ska jag tänka en eller två gånger extra vilka jag ger det till.

Det här blev ett hej och inlägg med lite av varje och åter igen, precis så jag är. Jag har hundra bollar i luften! :)

Nu har tösen vaknat så ska ge henne lite mat och sen går vi ut!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0