Prinsessan är hemma igen :-)

Gu så go hon var igår kväll, hon skrattade och var på strålande humör!! Jag busade med henne i vardagsrummet och det räckte med att jag visade mig och pratade med henne så skrattade hon. Sen när Joel skulle natta henne så trodde hon att Joel busade med henne, varje gång han skulle ge henne flaskan så skrattade hon :-)

När hon somnat så stekte vi på lite kebabkött och pommes och smaskade i oss. Efter det blev det nya Wallander och sen gick vi och lade oss. En bra kväll och jag ångrar inte att jag inte gick på "jobbfesten".

Vid två kommer bror hit och då ska vi gå ut en svänga tänkte jag. Fint väder idag. Det gör en glad och det i sin tur ger en lite energi som man aldrig får för mycket av.

Dock vaknade jag med smärtor lite här och där, värst i nacken men även på andra ställen. Säkert sovit illa, men jag gillar heller inte våran säng. IKEA madrass. Inte för att jag har något imot Ikeas urval av sängar, men när jag hade min Hilding säng ifrån Mio så hade jag aldrig problem med varken rygg eller nacke. Det kostar en saftig peng, men att ha en bra säng är en prio. Blir väl att eventuellt köpa till någon annan bäddmadrass kanske, men det får vi ta senare sen. Man är ju inte gjord av pengar precis.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0