Inga bilder, bara ord...

Det är kväll. Dagen har gått jäkligt snabbt och jag fick mycket sömn. Ewelyn lade sig vid 18, fick välling vid 22 sen när mitt alarm ringde vid 6 så sov hon. Jag hann fixa mig iordning och greja lite, 6.40 vaknade hon :-) Det gillas skarpt!!

Gick till dagiset sen hem och gjorde inte ett skit. Eller jo, mailade min jobbcoach sen slappade jag mest. Kände att jag behövde den stunden innan det var dags att hämta henne igen.

Joel har varit och bytt till vinterdäck på bilen, sen lämnade han tillbaka nycklarna från förra lyan. Så, nu är vi väck med den!

Det har diskats, tvättats och lagats mat här hemma. Duschade Ewelyn förut och det gick.. Hmm, inte så värst bra. Häromkvällen när Joel var med så gick det bra. Men nu kröp hon iväg hela tiden så det fick bli en snabbtvättning :-)

Måste upp till vinden och hämta badbaljan. Tror det blir smidigast så ;-) Men prova måste man ju göra =)

Sen måste jag säga att jäklar (svär jag igen) så skönt det är med tvätt och diskmaskin! Det är nu när man har det man faktiskt inser hur smidigt det är. Slippa en massa disk på bänken och kunna tvätta när man vill. Det är lyx för oss!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0