Kicks

Idag gick jag ner på stan vid 10, tog en kik på Lindex,  men fanns inget direkt i min smak. Kikade mest på rean, men nä....

Sedan gick jag till Kicks, kollade på en concealer, har använt mig av en ifrån Lumene och den har varit kanon! Mycket prisvärd, men det är mycket som får slängas som inte kan användas på paletten. Så, jag frågade om råd. Idag fick jag ju hem min foundation ifrån Dior (härligt). Och dom brukar ju säga att det bästa är om man kan kombinera ifrån samma märke. Men va dyrt det skulle bli!!

Jag tycker oftast att personalen på Kicks är väldigt bra, man får bra hjälp. Det var en gång som jag kom hem med en sminkprodukt som inte alls passade mig. Då blev jag besviken. Men nu föll jag för supporten och kom hem med en granne till min foundation. En concealer ifrån Dior.



Var inte så dyr som jag trodde den skulle vara. Men den är väldigt dryg sa hon och det brukar dessa produkter vara så den ska testas imorgon :-)


Hade gärna tänkt mig någon ansiktskräm också, men tågade faktiskt upp till Apoteket. Har använt mig av en ifrån Vichy förut. Skitbra, men den är slut för längsen. Så jag köpte denna:





Ska testa den senare sen ;-)


Och jag som inte skulle handla något. Det blir mycket på en gång och man tänker att gu va dyrt det blir, men slår man ut det så räcker det ju länge och man mår bättre!


Förövrigt så har dagen varit bra. Blev lite irriterad på en av dagispersonalen. Jävla sf! Om man får kalla det så. Tänker inte skriva vad det betyder för så fult är ordet.

Jag som själv jobbar med människor vet att man bli trött och tålamodet kan tryta. Det må vara stressigt, men har man valt att jobba med människor, vare sig det gäller gamla eller små barn så måste man bjuda till lite. Ta fram det där extra.

Nog må jag vara lättirriterad och känslig. Och jag önskar att jag kunde svara tillbaka. Men så är inte jag. Tyvärr. Jag är för mesig helt enkelt ;-) Går och surar för mig själv eller avreagerar mig via bloggen eller på min sambo :-)

Idag har Jennifer och hennes två tjejer Molly och Minna varit här en stund. Trevligt. Ewelyn blev lite grinig då hon inte ville sova efter lunchen (inte konstigt när hon sov på hemvägen kanske) så jag lade henne en stund nu. Till 16 får hon vila sen får hon allt hålla sig vaken så vi får lite sömn i natt.

Oj, blev visst en lång inlägg om allt och inget. Men jag kan inte hålla mig kring en sak. Det är så jag är. Jag far åt alla möjliga håll, vare sig det gäller tankar eller i andra avseenden.

Joel är på Vc och sen ska han till jobbet. Så det blir en mor-dotter kväll!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0