Tisdag

SORRY! Inga bilder har jag idag heller. Men det kommer. Började dagen med en timmes morgonpromenad med Tessan och Clara. Sen hem och grejade lite. Efter att Ewelyn ätit så åkte Joel ner och hämtade nyckeln till lägenheten. Ja, vi får inte flytta nu men får ställa in lite saker i Ewelyns rum så länge om vi vill. Eller mäta om vi vill det.

Åhh, det var riktigt skoj att få se den igen och nej jag känner ingen ånger. Ok, trapporna är väl inte så jättekul att springa upp och ner i, men vad sjutton annars är den så mysig. Det är lite skavanker här och där och ingen drömlägenhet men tror vi kommer trivas bra. Det känns så!

Igår ringde dom också och sa att våran soffa har kommit, så den ska väl hämtas i veckan. Min bror ska ta över den vi har nu för en billig peng. Han blev skitglad när jag ringde och frågade om han ville ha den :)

För er som inte vet vart vi ska flytta så är det på Järnvägsgatan här i Mjölby vid tattostudion. Med balkong ut mot stationen.

Jag mår verkligen inte bra att vistas här hemma nu, det är bara bläääh alltihopa. Kommer ju sakna lägenheten eftersom det varit vårat hem i några år, hem är hem liksom. Och lite konstigt är det alltid att flytta innan man bott in sig och känner sig hemma, men jag hoppas och tror på det att denna flytt kommer ge mycket glädje för oss.

Det blir som att börja om, fast ändå inte. Ett steg i rätt riktning och vårat sparande och mål till något EGET, som är vårat kommer vi som sagt behålla. Jag hoppas det blir bra och känner mig positiv, dock en aning stressad. Jag behöver nog tagga ner lite för min hjärna kokar nog över snart. Behöver lite andrum och så fort det lagt sig lite så ska jag boka in massagetiden jag fått av Joel i födelsedagspresent :-) Passar nog bra efter all packning, städ och dylikt sen när vi är klara =)


Imorgon ska jag, Ewelyn och Helene åka till Tornby. Jag ska mäta snuttans fot och kolla efter ett par skor. Hittade ett par svarta Kavat hemma idag, ett par höstskor, men jag vill mäta foten och se så dom verkligen sitter bra. Sen är det lite annat som står på inköpslistan som måste införskaffas. Jag kommer bli pank efter morgondagen ;-)




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0