29 September :)

Jag var så trött så trött i morse.. Gick och lade mig tidigt, men Ewelyn vaknade några gånger. Joel väckte mig vid kvart över sju då sov Ewelyn, men vaknade strax därefter. Min kära sambo är ute och far igen. Destinationen denna gång är Stockholm.

Han har bytt sin kamerautrustning mot en annan, typ det jag vet och att han var nöjd. Ringde förut. När det gäller den biten så säger det mig inte så mycket och helt ärligt så är jag faktiskt inte så värst intresserad heller :-) Jag håller mig mer till kläder och smink ;-) Dock handlar ju det betydligt om mycket mindre pengar, men jag är på sätt och vis glad att han har en hobby och använder sin talang.

Men ibland kan det kännas som att vi knappt hinner ses något. Veckorna bara springer iväg och helgerna likaså. Men det är ju så livet är uppbyggt. Jag önskar ibland att man kunde göra lite mer spontana saker själv. Men veckorna är fulla av antingen möten, papperfixeri, telefonsamtal och såna roliga sysslor som jag gärna hade sluppit.

Ikväll ska jag finslipa lite på mitt CV när Ewelyn somnat. Ska fixa och ändra lite i mitt personliga brev sen jäklar ska det skickas ansökningar till alla möjliga ställen.

Det tråkiga är att jag bara inte hittar alla papper på dom jobb jag haft. Så måste fixa med det också. Annars är jag nöjd över mina prestationer hittils även om jag nu sitter utan en fast tjänst så har jag hunnit och varit med om en hel del.

Nog om det. Ska inte trötta ur er med att skriva om det. Händer det något på den fronten så lär ni nog inte missa det!

Mamma har varit här idag. Åt lunch och lite småshopping blev det. På rea såklart. Tack mamma!





Nytt till Ewelyn. Tunika och jeanstights.



Gullefjunet själv


Magen är mättad. Oj, vad jag åt. Bäst och passa liksom :-) Snuttan sover nu. Tänkte hon får sova en stund så hon orkar med kvällen, varit fart på henne hela dagen än så länge.

Jag har lite ångest. Tycker jag städar och har mig, men blir inte nöjd. Jag ger snart upp. Var kommer all skit ifrån? SUCK.

Jag hoppas jag inte får oväntat besök idag för då skäms jag i denna röra. Saker överallt som inte får plats någonstans. Nä, jag vill bort härifrån nu. Börja om på ny kula. Sortera och organisera.

Imorgon förmiddag kommer min vän Helene hit. Sen får vi se var resten av dagen har att erbjuda oss.

Ska försöka ta oss ut igen. Passa på när det är fint väder. Det mår vi alla bra av.

Ha en fortsatt trevlig eftermiddag!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0