Fredagsmys



Inte världens myspys bild direkt då, men det är mysigare än vad det ser ut här hemma :-) Har släckt ner lamporna och tände ett par ljus, det händer alltför sällan, men nu så ville jag ha lite mysfaktor i min ensamhet :-)

Har lagt Ewelyn. Hon har knappt sovit nåt idag. Det gick bra på mötet, hon var på allting men det löste sig. Har fått lite uppgifter som jag ska göra nu tills nästa gång, men då får hon vara hemma så jag kan koncentrera mig lite mer. Hon charmade dom iallafall =)

Joel har inte kommit hem ännu. Kommer vilken minut som helst skulle jag tippa på. Saknar han, knappt sett varandra idag. Jag vet jag är väl lite löjlig, men man kan känna saknad ändå fast man bor och lever tillsammans.

*peppar peppar* så känner jag mig lite bättre. Morgonen är alltid värst.

Vi har inte gjort så mycket här hemma då min energi har gått till att underhålla Ewelyn på alla sätt och vis. Tagit tag i det viktigaste som disk och sådant, det andra får tas senare i helgen.

Har laddat upp här hemma med cola, godis och lite pepparchips! Så nu blir det mys innan sängen kallar för min egen del...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0