Fullspäckad dag

Förmiddagen sa svisch! Joel kom hem strax innan 11, tänkte gå ner till Af men det spöregnade så jag tog bilen :-)

Mötet gick bra, ska få lite mer uppbackning i mitt jobbsökande så har fått tid för enskilt samtal nu i nästa vecka igen sen skulle vi ha regelbunden kontakt en gång i veckan, så det blir nog bra. Gör mig inget faktiskt!

När jag satt där och väntade så pep det till i mobilen så fått lite jobb i helgen på demensavdelningen. KUL! Har blivit mycket helgjobb sista tiden, men bättre det för det ger mer betalt i slutänden. Joel ska ev jobba i helgen också.

När jag kom hem så åkte Joel till jobbet och jag klädde på Ewelyn och gick ner till Ica. Mötte Tessan på vägen dit så vi stod och småpratade lite.

Efter lunch ringde Linda och var klar på banken så hon kom hit och så gick vi en promenad och sen hem till henne. Så himla fint hon fått det. Kaffet smakade gott och hon busade med Ewelyn som aldrig förr. Märks att hon trivs så bra i hennes sällskap och det gör mig varm i hela kroppen. Hon är så barnkär Linda. Vi var där några timmar, sen följde Linda med ut så vi gick ytterligare en runda och sen satte vi oss på en bänk medan Ewelyn sov några minuter.

Nu har jag duschat. SKÖNT! Ikväll blir det slappa i soffan och mysa med sambon som nu ligger och snarkar i soffan :-D

Imorgon kommer nog dagen gå i raketfart också. En morgonpromenix med Tessan. Sen träffa Linda. Vi ska gå och rösta tillsammans är tanken. Sen tid på Synsam. Härligt när det händer lite!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0