Trött mamma

Dagen den gick. Vi gick en promenad ner till stan.. En snabbis in på Kvarnen och köpte lite burkmat. Hade ingen lista med mig så glömde lite saker som jag tänkte på innan jag gick. Så får nog bli ett stopp på ICA imorgon.

Gick hem, gav Ewelyn mat och jag slängde ihop lite biff och pommes till mig. Lade mig ner för att vila då ringde telefonen, både hem och sen i mobilen. Det var farmor som varit i Motala och undrade om dom kunde dumpa av lite flyttkartonger som dom fixat åt oss.

Visst, väldigt uppskattat så dom var här en stund. Ewelyn somnade en stund. Joel varit iväg på fotofika, men han släppte av oss i Skeppsås hos hans mamma så Ewelyn och jag var där och fikade. Jag slappade mest i soffan. Blir så trött när jag inget gör. Fick en fin blomma och en slant. TACK! :)

På hemvägen somnade snuttan till ett par minuter. Vaknade när vi bar ut henne, men efter en flaska välling så sover hon nu igen. Vågar jag skriva att jag önskar lite mer sovtimmar i natt? :-) Förstår inte var orken kommer ifrån. En stor kram till alla mammor som kämpar på trots sömnbrist!

Jag ska strax tvätta bort mascaran och hoppa i säng. Ögonlocken känns tunga.

Imorgon är dagen spikad om inget annat händer. Möte på Af mellan 11-12. Joel kommer hem och tar en timme komp. Efter 13 ska jag träffa Linda och checka in hennes lya då hon inhandlat en massa fina möbler! Det blir trevligt som ALLTID!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0