Ledsen

Usch fällde en tår på dagis idag.. Kunde inte hejda mig, men pratade med Marita som jag verkligen tycker om på Ewelyns dagis och jag kände hur ögonen började tåras.

Tycker det är så jobbigt imellanåt med min släkting. Jag kan inte riktigt ta in det. Bara väntar och jag känner mig otroligt hjälplös.

Dessutom tog jag mig i kragen och fattade ett beslut idag på morgonen. Jag har avslutat mina studier. Jag har ingen som helst motivation och om tre veckor får jag ändå inte fortsätta och jag vill inte lämna Ewelyn på dagis om jag inte gör någon nytta där så from Måndag kommer hon bli 15 timmars barn igen om jag inte jobbar något.

Det känns som en lättnad efter att ha pratat med Marita för jag har burit så mycket inom mig och verkligen försökt och att veta/inte veta hur min farmor har det därborta hos syster... Hemskt :-(

Ska hämta min snutta om ett par timmar och då blir det mys!

Det positiva är att jag fått lite jobb. Så på Torsdag kväll det ska jobbas och även på Söndag! Behöver lite annat att tänka på! Och tandläkaren har jag ju som väntar på mig i början på Maj också så alla kronor är välkoma för då blir det dyrt :-/

Kramar

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0