Skärstorsdag

Linda ringde förut och skulle ner på stan, frågade om jag ville göra sällskap och absolut så knallade jag ner. Var tvungen att köpa en grej så passade bra :-)

Hittade en massa fina saker, kläder och dylikt. Men får ju inte lön förrän nästa vecka så det får vänta. Ska köpa nya solglasögon till Ewelyn och en solhatt tänkte jag.


Hämtade en glad liten påskkärring på dagis, dom satt ute och mumsade majskrokar :-) Dom fick även på Ewelyn sjalen sen, för den åkte bort på vägen dit :-)

Så himla söt!

Pippi Långstrump var där och hon säger "Pippi, pippi"- fast tror hon menar fågel för hon säger pippi när hon ser en kråka :-)

När vi kom hem så åt vi lite lunch sen ringde min farbror. Så han och min pappa kom på en kaffe. Visade bilder på alla fina blommor som lades på minneslunden.

Nu lever hon vidare i allas våra hjärtan, älskade Solveig..


Ewelyn fick ett gosedjur av pappa. En kyckling såklart och en liten peng. Joel och jag fick varsitt påskägg också och en liten slant. Gulligt. Man blir nog aldrig för gammal för ett påskägg, eller? :-)

Efter pappa åkt så tog jag med mig Ewelyn på en promenad sen kom Joel hem med sin nya cykel. Han är som ett barn på julafton, nedå men han ska försöka motionera mer och cykla är ju verkligen en bra motionsgrej.

När han kommer hem (ute och cyklar nu) så ska vi äta nåt gott tillsammans. Vad det blir vet jag inte än, men det återstår att se!

TREVLIG KVÄLL!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0