Ledsen

Hemma igen.

Det gick kalasbra på jobbet och nu har jag precis duschat, skönt!

Joel var tvungen att jobba över så hans snälla mamma kom hit och hade hand om Ewelyn. Tack :-)

Men det var med en ledsen känsla jag gick till jobbet med ikväll. Ringde min farmor idag och jag hörde direkt att det var något som inte vad som det ska. Hon var ledsen på rösten och väntade på ett samtal.

Hennes syster hade fått åka in akut till US i natt med ambulans då hon var helt medtagen och hon hade varit helt frånvarande flera gånger.

Hade kräkts och var uttorkad.

För några veckor sedan mötte jag henne och hennes barnbarn utanför Ica och trots sin hemska sjukdom som hon drabbades av så såg hon relativt pigg ut.

Jag hoppas inte skiten, det onda har spridit sig och till råga på allt så har hon nu fått en propp i njuren.

Jag blir så ledsen. När farmor sa att hon hade sagt "Bara jag får leva över sommaren så kan jag somna in sen". Sommaren som hon vill tillbringa med sina barn och barnbarn. Jag fick tårar i ögonen när farmor berättade det.

Hon betyder så mycket för mig och vi har firat julafton där sedan jag var liten. Hon har alltid funnits och alltid brytt sig om mig och min bror.

Usch, farmor skulle höra av sig om det blir värre med henne.

Jag vill inte. Vill inte, vill inte!

I slutet på förra veckan fick jag även reda på att min farmor fått problem med sitt hjärta. Det ligger i släkten, dessa hjärtfel. Fy fan rent ut sagt.

Jag blir så ledsen på det här. Sjukdomar och elände. Att dom ska finnas. Vill att dom ska utrotas för ingen ska behöva drabbas av det. INGEN.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0