Början på...

att bli sjuk.. Nej det vill jag inte bli!

Jag mår fortfarande halvt som halvt dålig. Men dagen den har gått ändå. Det gör den ju alltid oavsett om man är pigg som en lärka, eller mår som en kratta :-)

Skjutsade bort Ewelyn till dagis imorse och sen körde jag raka spåret hem. Tessan kom över och drack lite kaffe och sen vad dags att hämta snuttan igen. Gick in på Netto igen för att kolla barnböcker, men åter igen fanns det inget :-/

Hämtade en glad, men smutsig tös :P

Det blev inte mycket till vila för maten skulle fixas, hade varken lust eller energi, men äta måste man ju göra. Medan kycklingen vad i ugnen så slappade jag och sen vaknade fröken och då vad det galej igen :-D

Tessan skickade sms och frågade om vi ville komma dit en sväng och jag kände inte alls för det, ville bara mysa, ta det lugnt, men tyckte så synd om Ewelyn så vi gick dit och det vad fullt ös på barnen =)

Ikväll har än så länge varit lugnt, hon somnade bra och jag vad i valet och kvalet igår om jag skulle sjukanmäla tills imorgon, men fasen det går inte. Jag måste få dessa timmar. Har så dåligt med timmar ändå så dom här måste jag ha. Bara bita ihop!

Mycket gnäll i detta inlägg, men denna vecka har varit grå och trist för mig då jag inte känner mig bra.

KRAM

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0