Det värmer

Precis ätit en tallrik tomtegröt, med kanel. Gudagott! Idag har jag varit så fundersam, vissa dar har jag som bara tankarna snurrar, på allt och inget liksom. Igår skrev ett gammalt ex till mig som jag var tillsammans för ca 5 år sedan att han och hans föräldrar sett mig i Corren, ja bilden på våran familj och han skrev på chatten att han var glad för min skull :) Rakt av bara sådär. Varken sett eller pratat med honom på evigheter då jag valt att inte ha nån så vidare kontakt sen vi skiljdes åt, men det var gulligt och sånt värmer lite ändå i denna kyla. Man ska vara rädda om varandra.

Joel här hemma är underbar. Han åker och fixar en massa ärenden utan att jag behöver be honom, då jag helst vill vara hemma och kurera mig nu inför Nyår :)

Vi ska ju som sagt vara hos Nina imorgon kl 18 och då kommer det infinna sig en del, vi blir sammanlagt tre familjer varav tre små barn så det ska bli mysigt. Förrätt, varmrätt och dessert.

Det kommer bli trevligt, ska bara försöka hålla mig vaken till tolvslaget bara. Är så kvällstrött nuförtiden. Somnade till här i soffan förut så Joel fick väcka mig ;)

Nu ska jag ta hand om gullegrisen här, pyjamas, ny blöja och lite... Sen blir det natti natti om en stund!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0