Måndag

Måndag Måndag

Igår va det en lång dag.. eller ja, jag sov rätt länge. Vi käkade frukost här hemma och Joel gjorde iordning den som vanligt när det är helg =) Det är lustigt smakar alltid bättre när nån annan gör den :) Därefter hoppade jag in i duschen för att sen kila till jobbet. Joel påbörjade sitt projekt med att skruva ihop tv-bänken. På jobbet tänkte jag ett flertal gånger ifall tv-bänken skulle vara hel när jag kom hem, han har inget tålamod när det gäller sånt min karl =)

Men det va den! Kommer bli toppen, har inte ställt den där den ska vara än, men det kommer bli fint fint!

På jobbet gick det bra, var på demensavdelningen. Visserligen känner jag mig oerhört seg efter allt slit den närmaste tiden då det gäller grubbel över familjen, motgångar, mycket jobb och annat som överrröstar min hjärna med diverse negativa tankar. Men jag ger aldrig upp. Man får försöka bita ihop och använda sig av den lilla energi som finns kvar. Jag förstår inte att jag orkar jobba så mycket som jag gör.

När jag kom hem ringde jag Tessan och hon kom hit på en kopp kaffe. Vi snackade av oss om allt mellan himmel och jord och det känns göööör skönt =) Kom i säng sent och låg länge innan jag kunde sluta ögonen. Hopplöst.

Nu om ca 2 timmar ringer min dietist och ska prata om min glutenallergi. Jag vet att jag slarvat, men trots det så visade blodproverna till det bättre. Konstigt!? I know. Ska fråga henne nu när jag får chansen idag. Märkligt.  Sen blir det en tripp till gymmet för första gången på över 1 år skulle jag tro. Någon kondition finns inte. Styrkan har försvunnit och jag ser framför mig en svettig och pustande Malin. Får hoppas det går bra och att jag kan pilla i mig lite frukost innan.

Ikväll ska jag jobba, vill inte. Har ångest, Behöva va hemma. Fixa med lite annat. Man vill mycket. Samtidigt älskar jag att jobba, ha nåt att göra, känna att man gör nån nytta och jag vet hur bra jag mår när lönen kommer sen. Som jag brukar säga allt har för och nackdelar.

Sist men inte minst vill jag gratulera min kära far som fyller år idag =) Grattis Grattis!

Kommentarer
Postat av: Ida

Lycka till hos dietisten, jag har allt slarvat jag med ibland.. =) Mår du bra nu då i magen?

2009-01-12 @ 10:00:15
URL: http://idaskold.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0