Forts ONSDAG

Ja då har man kollat på "Rent hus". Vilken misär, vilken oreda. Fick några bra, enkla tips som jag ska testa.

Som ni vet så har jag ju jobbat ett par timmar på morgonen, sen tog jag tåget in till Linköping och mötte upp Sara och hennes två barn. Gick till Claras och tog en fika och snackade. Himla trevligt! Efter det tog jag en runda själv på stan och handlade en ny foundation. Fick lite hjälp, blev dock en rätt dyr affär, men det kommer det vara värt. Man ska använda smink som man trivs i. Sen hittade jag även en kortärmad tröja och ett linne. Inget jag behöver, och jag ska ju inte handla så mycket eftersom jag ska shoppa i Ullared snart, men kunde inte motstå. Så längesen jag unnade mig nåt. Tycker jag jobbat så mycket så det är jag värd =) Mer än värd. Men efter Gekås-trippen så ska jag snåla. Det finns en hel del som ska inhandlas framöver. Viktiga och dyra saker.


Till min förvåning trots en natt med dålig sömn så tog jag tag i badrummet. Kastade gammalt smink som jag inte använder, skurade och torkade. Nu luktar det fräscht. Badkaret är blankt. Det tråkiga är att det snart blir dammigt igen, vilken positiv människa jag är känner jag vad gäller städning, nä men man kan ju undra vart alla dammråttor kommer ifrån.

Älskling är på jobbet, kvällsvecka. Jag kör en delad tur imorgon (7-10. 16-20)  På två avdelningar dessutom.

Efter denna vecka så hoppas jag få vara en dag eller två ledig. Många dar i sträck nu. Lagom är alltid bäst. Men antingen så blir det för mycket jobb, eller så har man ingenting. Borde va lite balans på det hela.

Det viktigaste är att allt flyter på nu och att jag är glad och uppåt. Jag gör mitt bästa.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0