SÖNDAG

God Morgon! ;)

Klockan är exakt 1 minut över 6 och jag har varit uppe en halvtimme. Vaknade vid fem snåret, kunde bara inte somna om. Låg och vred på mig i säkert över en timme, sen gick det inte mer. Jag får väl ta och sova en stund sen när jag känner att jag blir trött, jag är visserligen trött nu, men inte så pass att jag kan gå och lägga mig :/ Det här kommer nog bli en lång dag...

Igår hade jag en supertrevlig dag/kväll med Linda, vi släppte av Joel i Skänninge och åkte till Ikano. Köpte en ny mascara och ett nytt fint läppglans;) Mascaran var ett måste, oavsett pris. Jag älskar en av Diors mascaror, har hittat min favorit som jag använt länge nu och så länge att jag känner att jag har råd med det så köper jag den även att det kan kännas i plånkan. Den är superbra iallafall!

Oj, lyssnar på Jordin Sparks nu på Spotify och utan att tänka på det så sjunger hon en julsång nu, hello christmas, känns liiiite tidigt för låtar om snö nu ;) Måste byta!

Hmm, just det. Vi var på Ikano, käkade snitzel med pommes och en massa god sallad som tillbehör, blev proppmätt så nån glass hoppade vi över som vi blev så sugna på när vi kom dit. Efter att ha kollat runt lite så ringde Linda sina päron och kollade om dom var hemma. Vi åkte dit, fikade på rabarberpaj och vaniljsås =) Fick även hem ett recept på ett gott bröd som tydligen är glutenfritt då hennes mamma också är allergisk. Tillochmed Linda tycker att det är gott, så det måste jag ju kunna äta. Det glutenfria som jag ätit hittils smakar pyton, bläääh!

Fick även hem en bunt med "Glamour"-tidningar. Så har lite och läsa nu om kvällarna innan jag somnar, gillar tjejtidningar speciellt om mode och annat skvaller så det passade mig utmärkt.

Köpte hem cola och lite chips på City Gross, dumpade av Linda och åkte hem till Robinson. Fel deltagare vann, jag tycker att Jarmo skulle ha vunnit. Han är en sann överlevare, men gruppen talade och Ellenor vann.

Älskling kom hem sent i natt, vid tre tiden tror jag. Minns inte så starkt vad klockan var. Tog en stund innan jag kunde somna igår, bebis sparkade massor och för första gången hann jag se det utanpå magen. Den levde som aldrig förr.

MYSIGT... ;)



LÖRDAG




Här är då "lilla jag" eller det passar nog bättre med "stora jag" ;)

By the way. Imorgon går jag in i vecka 23, på Måndag är det vecka 23, himla enkelt det här, virrpanna som man är vad gäller datum, tider etc ;)

Igår jobbade jag, mina vader vad som betongklossar när jag kom hem. Det känns efter en delad tur, men det gick bra. Roligt att jobba med Sofia också, längesen man jobbade ihop! Hursomhelst det gick bra, både morgon och kväll. Kom i säng rätt tidigt och vaknade av att Joel var uppe vid åtta snåret i morse, då tröck det ändå på blåsan min så lika bra att gå upp tänkte jag.

Sitter här nyduschad, ett ansikte har man också fått till även att mascaran är snustorr, får bli inhandling idag tror jag. Kvart i ett ska Joel till sina fd svåger eller vad man nu säger. Dom ska till Ullevi, speedway GP och han ska köra. Men, jag kommer ha bilen hemma hela dan/kvällen för mig själv. Sällan det händer då den oftast står på parkeringen på Väderstad Verken ;)

Efter mycket om och men har jag nu lurat med mig Linda pullan, så vi ska slänga av Joel och sen brassa in mot staden =) Känsla av att jag kommer bli luspank efter. Så mycket nytt man behöver, så mycket som tagit slut  i badrumsskåpet.

Dags att dricka upp kaffet, iskaffe är inte min grej. Vädret är underbart. Har för första gången på mig mina vita linnebyxor från Polan & Pyret, känner mig som en michelingubbe, men dom sitter som gjutet!

FREDAG




En sån här hårig sak kommer bo hos min farmor framöver, Hur ska det gå? Jag som är hundrädd. Eller, jag är inte rädd för hundar att dom ska bitas, jag tycker INTE om när dom skäller. Farmor har visserligen haft en sån här hund tidigare när jag var liten. Frisco, världens snällaste hund. Han gjorde inte en fluga förnär, skällde knappt aldrig och var väldigt bra uppfostrad. Honom lärde jag ju känna sen han var en liten söt valp, men jag fattade som på pappa att denna hund var vuxen. Hmm... Visst dom är ju hur gulliga som helst, mysiga på alla tänkbara vis så jag förstår inte varför jag blir rädd. Men, som en klok vän sa. Det här är kanske en chans att kunna övervinna min rädsla, att kunna vänja mig. För oftast brukar det ju vara så att om man är rädd för något så ska man ju vara i kontakt med det och med hjälp av vana bli släppt ifrån sin fobi. Kan inte sticka under stolen med att jag har lite pirr i magen...

Från hund till jobb. Det långa passet gick bra igår, faktiskt så hann vi med allt vi skulle, till och med hann vi sätta oss fem minuter för lite mat. Idag har jag redan jobbat ett morgonpass ikväll ska jag dit igen halv fem till halv tio. Suck, hade räknat med bara ett pass på morgonen, men sen ringde dom igår när jag var på jobbet om jag kunde ta kvällen på en annan avdelning. Jag vet, det kommer gå bra bara jag väl är där. Det fixar jag. Behöver timmarna. Är inte mycket för dom delade turerna, men så är det inom vården och då får man stå ut =)

Ska sätta igång med lite mat tror jag, kasslergryta och färskpotatis känns lockande.

Mums!



TORSDAG

Idag har jag inget roligt att blogga om. Vädret ute verkar va på topp iallafall =) Men, en annan ska ju jobba idag, 13-21 på en avdelning som jag gillar minst, vet inte varför men man har ju sina favoriter. Fast det är bara att lägga dom tankarna åt sidan och köra på som vanligt.

När jag kom hem igår så pysslade jag lite i hemmet, måste köpa nya gardiner till köket nu. Får hoppas kunna lura med mig gubben till nån gardinaffär =) Lättare sagt än gjort ;) Blev även en storhandling på City Gross, flera fulla kassar och det gick på en del, men då har vi ju heller inte storhandlat på länge. Mycket tar ju slut och måste fyllas på. Sen att jag är konstant hungrig och går och småtäter gör ju inte matkontot mindre, så är det. Det hör till =) Köpte ett recept med grillad kyckling, jättegott och smidigt. Fått av farmor min. Det blev läggdags rätt tidigt, låg visserligen och småpratade en stund i sängen så klockan sprang iväg, men känner mig ändå hyftsat utvilad. En dusch kommer göra susen också plus kaffet som jag ska dricka upp. Älskade morgonkaffe!


ONSDAG

Sitter nu här med kaffekoppen bredvid mig, andra koppen idag. Dom säger ju att man helst inte ska dricka mer än tre koppar kaffe om dagen för barnets skull. Än så länge har jag nog inte uppnåt det, även att det kan bli en påtår lite då och då. Har haft en helt underbar dag tillsammans med Jennifer. Våran personkemi går verkligen hand i hand för även om vi inte sett på några veckor, mer ändå ibland så är våran relation så lättsam och stark att det inte märks. Vi har alltid kul ihop!

Köpte ganska mycket, såg en så himla snygg väska, jag vet jag älskar accessoarer, speciellt märkesgrejer ;) Det är alltid kul och köpa nåt nytt samtidigt som det är roligt att plocka fram nån gammal trasa som man inte använt på hundra år. Ska faktiskt ta och rensa upp här hemma, kasta sånt som är trasigt, dragkedjor som lossnat, försvunnit etc. Sånt skit är ju inget och spara på. Som sagt väskan kom inte hem, inte den fina scarfen heller, men det ska funderas på. Har lite annat som måste gå före.

Tänkte iallafall visa kläderna och det andra jag köpte till köket ;) Håll till godo!




                                                                                      
 


                                                                                       




 
Här kommer kläderna ;)

Mammakofta, as skön =)



Vita tights



Rosarutig blus



Rosa långt linne/klänning



Jeansleggings, efter misslycket köp på gina då leggingsen blev sträva efter tvätt så ska jag testa H&M:s =)


                                                                                         
 

Köpte ett par gardiner också. Jättefina, bruna, breda med fåglar på, men hmm.. ångrar nog det köpet. Men dom var på REA så jag har lagt undan dom tills vi flyttar ;) Får ta en titt nästa gång och se om jag hittar några andra som passar bättre.


TISDAG

Vaknade av att Joel väckte mig, strömmen hade gått och med tanke på att jag ställde väckarklockan så ville han försäkra sig om ifall jag ställt mobilen på väckning. Uppe vid sju var jag, som en gråvit zombie lunkandes till toan. Drömde en konstig dröm i natt igen om en mördare. Nåt fel måste det nog va på mig eftersom jag drömmer så sjuka drömmar.

Tvättar ett par maskiner idag och passade på att slänga i den skitiga badrumsmattan. Diskat, bäddat har jag också gjort. Typ det. Fick sms om jobb på fredag också, ett kort pass på morgonen, men det räcker. Eftersom jag jobbar ett långt pass på torsdagen som innefattar kvällen. Satt upp mig imorgon också, men inte hört nåt. Hoppas det inte blir nåt, har roligare planer istället. Lite shopping på Ikano med Jennifer =) Imorgon får jag lönen, kunde se vad som var på ingång på internetbanken och det var lovande. Jobbade ju påskhelgen. Kommer försvinna mycket till räkningar, sparande och dylikt, men känner iallafall att jag kan unna mig lite småsaker.


Skickat sms till Tessan, lite nyfiken på hur hon haft det i helgen på ålandskryssningen och om mina kläder är hela ;)

Sugen på en skön dusch nu innan tvätten är klar, borde skrubba av toan igen och en dammsugning skulle också sitta på sin plats, men va sjutton.. Alla dessa måsten hela tiden. Är ju egentligen bara en själv som sätter dom för ingen annan bryr sig ju, inte fasen kollar jag i alla skrumslen och vrår när jag är hemma hos nån, om man nu inte chockas av ett tredje världskrig precis innanför dörren. Ja, det har faktiskt hänt =)

Längtar tills imorgon, hoppas det blir en mini tripp till Linkan med Jennifer ;) Vi har sjukt trevligt ihop! :)


MÅNDAG

Klockan är bara ett. Det har gått otroligt snabbt idag. I morse mådde jag jättedåligt. Kände mig tung i skallen,dåsig, illamående. Kände en stor ångest eftersom jag skulle jobba på dagverksamheten idag och då är man ju väldigt social med dom äldre. Va nära att ringa och sjukanmäla mig, men kunde bara inte. Liksom ringa tio i sju och säga att man inte kan komma när man man börjar halvåtta. Då tänkte jag istället att jag biter ihop, går dit och funkar det inte så är det ju inte mer än rätt att gå hem och vila. Det blev bättre, fick i mig lite kaffe och timmarna flöt på bra även att jag är ovan inom det området. Jag var välkommen tillbaka så det gick ju bra hur som helst :)

Helgen har inte varit så turbulent. I lördags åkte vi till Snoddas och käkade, blev lugnt resten av dagen. Igår var vi hos mamma och fikade, åt glass med varma körsbär =) Och innan det så bjöd jag älsklingen på lunch:



Rödspätta, kokt potatis och remuladsås. Det var inte billigt, men värt varenda krona. GOTT!

Jag har ju haft praktik där en gång i tiden då jag gick i gymnasiet. Hjälpte till både i kall och varmkök och dom som jobbar där är hur mysiga som helst. Jag trivdes väldigt bra och fick lära mig en massa saker. Fick även hem några gamla, hederliga recept, men vart dom är kan man ju undra. Eftersom det var i gymnasiet så ligger dom säkerligen i nån gammal kartong i källaren =) Funderar på att leta upp dom.

Tog svängen förbi City gross då vi handlade lite smått så vi skulle klara oss idag, blir storhandling när pengarna kommer in på kontot istället. Måste även planera veckan  med vad vi ska äta etc.

Vill ha min lön, eller framförallt så vill jag vet hur mycket jag kommer få och hur mycket som blir kvar. Med min bank så kan jag ju inte se hur mycket som är på ingång till kontot och det kan vara lite irriterande för man vill ju veta =) Plus att man vill betala sina räkningar så fort som möjligt! Men jobbar man i kommun så är det oftast den 27:e, lika för alla så bara vänta.

Sugen på att dra in till Ikano och shoppa lite i veckan. Får se om tid och pengar finns senare i veckan =)



Göttmos ;)

LÖRDAG



Ingen bra bild, men tänkte bara visa toppen som jag köpte på stan sist när jag lunchade med mamma =) För ynkla 49:-  på REA fick jag denna underbara tunika, storlek medium så kommer nog inte kunna ha den så länge till ;) Men jag tänker använda den flitigt så länge jag kan ;)

I natt drömde jag om spindlar, varför vet jag inte. Tydligen så hade jag vaknat upp och sagt till Joel i sömnen att det var en stor spindel i taket, puttade på honom och ville att han skulle ta bort den. Känner mig som ett psykfall som drömmer så konstigt. Drömde häromnatten också om ett gammalt jobb som jag hade som servitris. Lustigt det där!

Idag har jag druckit kaffe hos Tessan, sen kilade jag hem. Joel åkte till Jocke i Skänninge och jag satt hem och surade. Nedå, men ibland blir jag så irriterad på allt och alla att jag bara vill ge nån en stor käftsmäll, kunna avreagera mig på nåt sätt, men istället så biter jag ihop och mummlar för mig själv i min ensamhet. Troligtvis är det alla hormoner som spökar kombinerat med min trötthet. Det gick snabbt över. Joel stannade på vägen hem och köpte tabletter mot halsbrännan på Apoteket. Tog en förut och ska ta en innan jag lägger mig.

Vi tog iallafall bilen till Linköpíng för lite lunch på Snoddas, fick för oss att åka till Berg efter och köpa glass, men det började spöregna :/ Jag körde för en gång skull, sällan det blir eftersom Joel alltid har bilen till jobbet. Men det gick bra =)

Ikväll blir det chokladpudding och vispgrädde, sen är ju Robinson på TV =)

TORSDAG

Hmm, inte mycket sömn i natt. Bebis levde som aldrig förr =) Halsbrännan har blivit värre, speciellt vid läggdags och på morgonen. Skulle till Apoteket idag, men det var ju stängt pga röd dag. Men Joel var hos sin syster så hon var snäll och skickade med ett par Samarinpåsar. Hoppas på mer sömntimmar inatt. Timmarna på jobbet gick bra. Dessutom slapp vi städa pga helgdag, kan det bli bättre? Nedå =) Skämt åsido. Plus lite mer betalt.

Har en känsla att pengarna kommer gå åt som smör nu, mycket räkningar som vanligt sen måste jag köpa lite nya saker till mig själv som tagit slut sen kan jag ju inte sticka under stolen med att jag är lite shoppingsugen, ja inte vad gäller kläder men vill köpa lite nytt till lägenheten. Gardiner, sängkläder, mattor osv. Än så länge är det bara i mina drömmar, men det finns så mycket fint på Jotex och sen sa Tessan att dom öppnat en ny inredningsbutik i Norrköping. Funderar starkt på att åka dit nån dag när det passar. Ja även om man inte tar sig råd att köpa nåt så är det alltid kul att glutta lite i skyltfönstra :)

Imorgon är det jobb som gäller åter igen. En lång dag. 7-16. Men är ledig i helgen om inget jobb dyker upp =)

Farbror min flyttar från Göteborg till Linköping i helgen, frågat om han behöver hjälp men inte fått svar. Ja, det märks. Vi har inga planer ännu. Tar det som det kommer, och mycker hänger på vädret.

Hoppas maten är klar snart. Hungrig som en gnu ;)

Fick kaffesällskap av Tessan förut, alltid trevligt med lite tjejsnack =)

ONSDAG

Känner mig riktig effektiv idag. Gick upp skapligt, kilade över till Tessan på en kaffe. Har börjat lite smått igen, kan inte dricka några mängder, men en kopp då och då är riktigt gott.Som jag längtat. Sen bar det hemåt, fixade lite käk. Pommes och korv =) Lätt och smidigt. Joel gick till affären och handlade, köpte jordgubbar till mig så det har jag svullat i mig idag ;)

Hunnit med lite städ. Dammsugning och skurat golven, vattnat blommor, diskat och bäddat rent. Energin kom som en blixt från ovan förut, kändes lite motigt, men när jag väl satte fart så gick det undan. Jag får konstigt nog mer energi när gubben inte är hemma.

Sitter nu här med nymålade naglar, korta och delvis uppätna av mig själv. Inte så fräscht, men en ful ovana jag har. Skulle gärna vilja gå och fixa mina naglar nånstans, men kostar ju en del. Tips någon? :) Tacksamt.

Jag har lite disk kvar som jag vill få undan ikväll. Tycker inte om att vakna på morgonen och se en massa disk. Kvart i sex är jag uppe och klockan sju börjar jag jobba. Känns bara bra nu. Har nästan längtat, skönt att timmarna går fort och jag känner mig nyttig. När jag ingenting gör får jag snabbt känslan av att känna mig onyttig, som att jag är lat och borde göra mer. Jag vet, jag är lik min farmor. Kanske inte lika pedant, men det är inte långt ifrån =)

TISDAG

Det är segt. Väldigt segt. Det märks att jag inte är van att vara sysslolös. Idag har jag inte gjort nåt vettigt. Tänkte städa, men det blev bara en tanke idag. Ser ut som jag vet inte vad här hemma. Får hoppas att jag är ledig imorgon, för då måste jag ta tag i det eftersom jag jobbar Torsdag och Fredag. Fått flera sms av jobbet idag om tider, skönt att ha lite i Juni också.

Nu är det klart, jag jobbar hela midsommarhelgen. Vi hade ändå inte planerat nåt och man vill inte bjuda in sig hos folk =) Så jag får tillbringa den helgen med att jobba. Som vikarie så måste man nästan planera långt i förväg om man ska göra nåt, eftersom man aldrig vet man tider och så. Jag tycker iallafall att vikariebanken är bra. Inte fått lika mycket tider kanske, men jag har heller inte legat i för fulla muggar för att jobba var eviga dag. Fortfarande mycket helger och kvällar, men det får jag leva med. Får man inte så mycket i veckorna så måste jag sätta upp mig på helgen.

Vi håller ju på och sparar nu, både till bebis och till vårt framtida hus. Blir lite knapert imellanvarven, men det är värt varenda krona. Skönt att ha ett mål och än så länge finns det inga tvivel på att vi inte skulle kunna uppnå det.

Jag är trött,  har fått halsbränna, men det går att bota och förövrigt så mår jag bara bra =)

Längtar till löning bara så jag kan köpa nytt smink :)

MÅNDAG



Nu går man in i vecka 21 =)

Usch, ställde mig på vågen och det var ingen vacker syn. Joel vägde sig och då kände jag mig nästan tvungen att ställa mig på den. Det är nästan så man längtar redan nu tills man kan ha sina gamla jeans igen :) Men jag mår bra och dom extrakilona är ju för nåt gott. Så jag får stå ut med det! Men ska faktiskt dra ner på godis-fronten. Himmel, vad gottis sugen jag kan bli!! :)

Var på Kalas igår. Wilmer 8 år.  Det bjöds på mycket gott fika och trevligt sällskap :) Tur att jag var ledig också =)


Halsbränna igen... bläääh!

FREDAG

En del tar helg. En del ska upp och jobba, jag är en av dom.

Men som det ser ut så är jag ledig på Söndag och det ska bli skönt. Efter en delad tur är man rätt trött.

Ja, till nåt roligare =) Kom hem för en stund sen. Sandra hämtade upp mig och så tog vi en fika. Hennes dotter är så himla gullig. OOOH, jag vill att dagarna ska gå snabbt. Moderskänslorna är starka nu.  Det här är rätt fas i mitt liv och allt flyter på.


Är lite nervös över hur det kommer gå till med mammapenningen sen, fylla i papper, hur mycket man ska få etc. Pratade lite med en av barnmorskerna igår efter amningsinformationen och hon tyckte att jag skulle kolla upp det redan nu lite smått, eftersom det tar tid sånt där och att man kan gå miste om ersättning för en del dagar. Pengar är ju inte livsviktigt, men har en stor betydelse speciellt nu när man ska ha en liten också. Det fixar sig på nåt vis.





Vecka 20


Magen växer sakta, men säkert :)

Herregud!





Asså, shiiiit... Världens STÖRSTA bröst och väger 18 KG! Shit pom fritt. Tänk om man ser ut så där sen med brösten fulla av mjölk.

Dolly Parton- SLÄNG DIG I VÄGGEN! :)

TORSDAG (kvällen)

Kvällen har gått i högt tempo!!

Hann inte ta paus, en banan smällde jag i mig innan det var dags att fortsätta. Inte klokt att det ska vara sådär. Ja, tur att jag åt en hel del innan annars hade både jag och bebis svält ihjäl. Det gick bra, jobbade med en trevlig tjej och vi pratade mycket. Roligt att få jobba med nya människor samtidigt som det var tufft att vara ensam med alla mediciner. Man vill ju inte göra fel, eller glömma. Det känns bra nu iallafall. Får hoppas att vi får jobba fler gånger =)


Dom flesta på jobbet tror att jag bär på en flicka i magen, nån tror en pojke. Man undrar ju....

Jag är dålig på att lägga in bilder, ska skärpa mig!


TORSDAG

Idag har jag varit på amningsinfo och det var rätt givande ändå tycker jag, men det löser sig nog när man väl är där tror jag.

Efter det blev det en snabblunch tillsammans med söta Jennifer. Bakad potatis med räkröra, MUMS!

Känner mig dåsig idag, vet inte om det beror på vädret eller graviditeten. Huvudet vill inte riktigt hänga med heller.

Ska dricka upp min vitamin och ta min järntablett så får hoppas att piggheten kommer tillbaka.


ONSDAG (kvällen)

Home sweet home.

Nu känner jag tröttheten i kroppen, har lite ont under fotsulorna och det stramar lite lätt i ryggslutet, men jag är glad ändå =) Försöker åtminstone. Helt ärligt så är jag glad över att det gått så bra idag/ikväll på jobbet, även att det körde ihop sig lite på slutet. Man känner ju att man lever iallafall!

Imorgon ska jag på amningsinfo på VC kl 10. Tänkte gå upp rätt tidigt och ställa mig in duschen, äta lite frukost etc. Hatar att jäkta på morgonen , speciellt i onödan. Det är ju jag själv som bestämmer när jag kliver upp. Tycker om att ha god tid på mig och går hellre upp tidigt än att ligga och dröna i sängen och behöva stressa.

Igår kände jag bebis tydligt. Till och med Joel kände. Jag känner inte så ofta på dan när jag är i farten, utan vid sängdags så vaknar lillen till och vill göra sig hörd.

Dags att tvätta bort mascaran, apropå så måste jag köpa nytt smink, en ny mascara, kajalpenna etc. Synd att det kostar så mycket men vill man vara fin såååå ;) Även om jag inte känner mig som en skönhet just nu så blir jag lite piggare.

Natti Natti...                        

ONSDAG

Nu är snart klockan två och jag har hunnit en hel del idag. Gick upp strax innan 6. Käkade lite frukost och sen kilade jag till jobbet. Slutade halv ett. Det har gått riktigt bra, förutom att det är otroligt varmt, kan man tänka sig hur det kommer bli i sommar. Känner mig svettig och äcklig redan nu, funderar på en dusch innan. Ja, får se. Börjar jobba klockan fyra igen.


Precis ätit ett stort lass med spaghetti och köttfärsås, det blev asgött! Står jag mig ett par timmar iallafall tills bebis börjar kurra igen =)


Fick schemat igår också kanske jag sagt. Jag är ledig en hel vecka om jag själv inte lägger in om mer tider. Det märks, Joel har ju inte semester då. Hade vart toppen annars,kunde man passa på att hitta på nåt. Ja som sagt schemat är helt ok, jag hoppas bara nu att jag orkar jobba båda perioderna och att inte graviditeten sätter stopp för det. Man känner sig annorlunda, allt tar mer på krafterna och man blir tröttare. Det ordnar sig. Jag kämpar på så gott det går =)


Min plutt!





Det synd kanske inte så tydligt, men detta är en Ultraljudbild på våran lilla bebis, =) Vi tog bilden på Valborg.



TISDAG

Igår kom jag inte i säng förrän vid tolv tiden, fastnade framför reprisen av Big Brother. Vilka B-människor rent ut sagt! :) Men det är skoj och se!

Det gick kalasbra på jobbet, det är så härligt när det flyter på, annars kan det ibland hända saker som gör att man känner sig sönderstressad när man kommer hem. Får väl se om man får jobba idag också har iallafall satt upp mig att jag kan, så det återstår och se. Jobbar ju resten av veckan som kommer nu så det är ju inte hela världen heller ifall jag blir ledig idag.

Vaknade denna morgon med huvudvärk, får nog bli en promenix sen, vädret är fint idag!

Dags för lite frukost nu.

Forts MÅNDAG

Ja det blev visst lite jobb ikväll som jag inte räknat med (16-21). Härligt, gör jag lite nytta idag förutom att jag lagat mat =)

MÅNDAG

Here I go again!


Tanken var att jag skulle skriva ett långt inlägg igår, men det rann ut i sanden.


Helgen har varit som jag säkert nämt tidigare väldigt händelserik. I lördags var vi i Söderköping och i krokarna runtomkring med Joels mamma och Joels morfar. Vi var var vid Stegborgs fästning och kikade. Och avrundade dagen med lite mat i Söderköpings centrum =) Men ingen glass blev det, var ju inte soligt precis, det blåste och duggregnade.

Igår var vi i Malexander, en svänga vid Sommen och tittade på ett gammalt sanitorium. Det är så skönt när man har friheten att kunna ta sig till olika platser och jag är överlycklig över att ha en spontan kille som vill göra lite. Ibland känns det som att vi är som ett äldre gift par, vi åker och gör saker som många i vår ålder säkerligen inte skulle göra ;) Men jag tycker om det. Jag gillar våra utflykter och när vi får tid tillsammans. Lika bra att passa på nu, för sen lär man nog få fullt upp :)

Idag har jag heller inget jobb. Ju fler dagar som går desto mindre motiverad blir jag. Jag älskar att kunna vila och ta det lugnt, men rastlösheten kommer. Jag känner också att jag måste hålla lite extra hårt i pengarna då man har mycket saker som måste införskaffas sen. Och eftersom jag inte har mycket jobb, ja då blir det heller inte mycket pengar.

Det vore skönt om man kunde få en balans i vardagen.


FREDAG

Dagen började bra, gick upp skapligt. Käkade frulle sen blev det lunch ute här i Mjölby ;) Skönt att slippa laga mat ibland.

Efter det så ringde vi några bekanta,tänkte bjuda in oss själva hos ett par för lite fika, men dom flesta var upptagna. Så vi tog tag i saken att hitta på nåt, man kan ju inte sitta hemma och glo en hel dag. Vi tog en tripp till Gränna, själva besöket var att besöka Brahehus eftersom Joel ville fota lite,  vi tänkte att vi skulle gå uppför en tur på ca 20-30 min från turistvägen. Det var brant, väldigt brant och smalt. När vi gått en bit så började det blåsa, det blev mulet och sen grått mot Visingsö, man såg inte ön eftersom ett stort åskväder var på g in mot land. Jahopp, tänkte vi ska vi fortsätta vandra eller vända tillbaka och ta bilen via motorvägen. Ja, det beslöt vi oss för att göra. Sicken tur vi hade. Vi hann inte mer än att hoppa in i bilen så började det ösa ner, mullra, och blixtra.

Vi åkte på motorvägen och stannade några minuter i bilen ifall det skulle avta. Men inte. Så vi åkte hem :(

Men det var en liten rolig utflykt ändå. Käkade en god glass och några polkagrisar fick vi med oss hem :P På hemvägen stannade vi så Joel kunde ta några kort på gamla, skruttiga hus.


Lite handling blev det också, ikväll blir det kött och pommers och cooooola!!! =) Behöver koffein eftersom mitt kaffesug inte kommit tillbaka.


Mys ikväll.................... :)

GRATTIS TESSAN, EN AV MINA BÄSTA VÄNNER FYLLER 24 BAST IDAG! GRATTIS GRATTIS GUMMAN!


TORSDAG

Du är så vacker....

Det smset fick jag ikväll, av min käraste Joel. Det gör en verkligen glad, då man är gravid och känner sig svullen och blek. Det är kul att nån tycker det eftersom jag själv inte tycker att jag är speciellt vacker just förtillfället. Och ännu tjockare kommer jag bli. Har köpt mig ett par mammabyxor, svarta hur sköna som helst och en långärmad rosa tröja =) Använde byxorna för första gången idag och jag bara älskar dom!

Tycker inte att magen växer så snabbt :/ Jag vill ju att det ska synas och att få känna bebisen mer. Nu känner jag mest att det fladdrar eller som en fisk som vickar med sin stjärtfena =)

Oroligheten att det ska hända nåt tråkigt med denna graviditet ligger om bakhuvudet då jag haft ett tidigare missfall som tog all min kraft. Det var mycket komplicerat. Även att jag vet att chansen är mycket liten att det kommer hända nåt så känner jag mig inte säker. Jag tar en dag i taget. Det känns bäst så. Huvudsaken att jag känner mig glad och mår bra och det gör jag bortsett från tröttheten och illamåendet som kommit tillbaka.

Ja, nu skulle man suttit på en båt på väg mot Helsinki istället sitter jag här, lite less över att gubben jobbar. Känner mig sällskapssjuk. Har varit duktig idag och dammsugat och skurat golven, men med tanke på denna lägenhetsstandard så känns det ändå inte tillräckligt rent. Aja, det luktar rent och det är rent! =)

Hmm, inget jobb denna helg eftersom dom redan satt in folk, men jag lipar inte. Går miste om pengar men å andra sidan så får jag ytterliggare en helg att vila upp mig och bara mysa med bebis i magen =)

ONSDAG

Mitt i veckan. Idag har jag inte gjort så mycket. Eller ja har tvättat hela dan, tänkte bädda rent i sängen också och borde ta fram snabeldraken och skura golven, men energin finns inte. Jag är så trött. Tröttheten har kommit tillbaka.

Det tråkiga är att vi inte åker till Helsingfors som planerat på Torsdag. Allt var bokat och klart. Men vi kollade på SMHI:s hemsida och det ska bli dåligt väder. Regn och blåst. Känns sådär och ge sig ut på Östersjön då. Dessutom hade vi en heldag att gå runt i Helsingfors, men då ska det ju va fint väder så man kan sitta ute.

Aja, vi har andra planer så känner mig inte så ledsen ändå. Vi funderar på att hitta på nåt annat senare istället.

Fick ett sms för en stund sen. Älskling fick besked från jobbet. Han får va kvar =) Vet man att han har jobb under semestern/sommarn åtminstone. Sen vet man ju aldrig vad som händer. Denna tid är osäker.


Vill att dagarna ska gå fort nu.

MÅNDAG

Jag har haft en fantastisk helg, helt undebart att dom hitta en annan som kunde ta mina pass!

I fredags var vi hos farmor och käkade, satt ute i solen i flera timmar så att både Joel och jag brände oss. Sen blev det en tripp till Tornby då Joel köpte shorts.

I lördags fick vi en spontanidé och åkte till Omberg och käkade en god frukost tillsammans. Joel lurade upp mig på den lägre sträckan upp, fick stanna några gånger och pusta ut hehe.. varmt och för att inte tala om hur brant det är. Men det var värt mödan =) Myspys!

Kvällen var vi i Mantorp och grillade. Jag åt som om jag inte ätit på en vecka eller två, det var mycket trevligt.

Igår, Söndags asså så åkte vi till Berg och spelade minigolf med mamma och hennes karl. Jag kom tvåa =)


Ja, som sagt denna helg har varit otroligt härlig. Skulle behöva få fler såna dagar. Behöver få annat att tänka på utanför jobbet och kunna vila. I morse var det segt att kliva upp, trots att ett besök hos frissan väntade på mig. Jag blev nöjd med resultatet.ingen jätteförändring kanske, men utväxten är borta och lite ljusare blev det. Nu är man fattig igen :P

Om ca en timme börjar jag jobba. Känns inte motiverat idag. Huvudvärken är här.


Nu har man varit på ultraljud också och sett våran lilla plutt. Mysigt =)


RSS 2.0