FREDAG

Dagen började bra, gick upp skapligt. Käkade frulle sen blev det lunch ute här i Mjölby ;) Skönt att slippa laga mat ibland.

Efter det så ringde vi några bekanta,tänkte bjuda in oss själva hos ett par för lite fika, men dom flesta var upptagna. Så vi tog tag i saken att hitta på nåt, man kan ju inte sitta hemma och glo en hel dag. Vi tog en tripp till Gränna, själva besöket var att besöka Brahehus eftersom Joel ville fota lite,  vi tänkte att vi skulle gå uppför en tur på ca 20-30 min från turistvägen. Det var brant, väldigt brant och smalt. När vi gått en bit så började det blåsa, det blev mulet och sen grått mot Visingsö, man såg inte ön eftersom ett stort åskväder var på g in mot land. Jahopp, tänkte vi ska vi fortsätta vandra eller vända tillbaka och ta bilen via motorvägen. Ja, det beslöt vi oss för att göra. Sicken tur vi hade. Vi hann inte mer än att hoppa in i bilen så började det ösa ner, mullra, och blixtra.

Vi åkte på motorvägen och stannade några minuter i bilen ifall det skulle avta. Men inte. Så vi åkte hem :(

Men det var en liten rolig utflykt ändå. Käkade en god glass och några polkagrisar fick vi med oss hem :P På hemvägen stannade vi så Joel kunde ta några kort på gamla, skruttiga hus.


Lite handling blev det också, ikväll blir det kött och pommers och cooooola!!! =) Behöver koffein eftersom mitt kaffesug inte kommit tillbaka.


Mys ikväll.................... :)

GRATTIS TESSAN, EN AV MINA BÄSTA VÄNNER FYLLER 24 BAST IDAG! GRATTIS GRATTIS GUMMAN!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0