LÖRDAG




Här är då "lilla jag" eller det passar nog bättre med "stora jag" ;)

By the way. Imorgon går jag in i vecka 23, på Måndag är det vecka 23, himla enkelt det här, virrpanna som man är vad gäller datum, tider etc ;)

Igår jobbade jag, mina vader vad som betongklossar när jag kom hem. Det känns efter en delad tur, men det gick bra. Roligt att jobba med Sofia också, längesen man jobbade ihop! Hursomhelst det gick bra, både morgon och kväll. Kom i säng rätt tidigt och vaknade av att Joel var uppe vid åtta snåret i morse, då tröck det ändå på blåsan min så lika bra att gå upp tänkte jag.

Sitter här nyduschad, ett ansikte har man också fått till även att mascaran är snustorr, får bli inhandling idag tror jag. Kvart i ett ska Joel till sina fd svåger eller vad man nu säger. Dom ska till Ullevi, speedway GP och han ska köra. Men, jag kommer ha bilen hemma hela dan/kvällen för mig själv. Sällan det händer då den oftast står på parkeringen på Väderstad Verken ;)

Efter mycket om och men har jag nu lurat med mig Linda pullan, så vi ska slänga av Joel och sen brassa in mot staden =) Känsla av att jag kommer bli luspank efter. Så mycket nytt man behöver, så mycket som tagit slut  i badrumsskåpet.

Dags att dricka upp kaffet, iskaffe är inte min grej. Vädret är underbart. Har för första gången på mig mina vita linnebyxor från Polan & Pyret, känner mig som en michelingubbe, men dom sitter som gjutet!

Kommentarer
Postat av: jennifer

du är så fin gumman!

2009-05-30 @ 23:35:24
URL: http://jeenniifer.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0