LÖRDAGIngen bra bild, men tänkte bara visa toppen som jag köpte på stan sist när jag lunchade med mamma =) För ynkla 49:-  på REA fick jag denna underbara tunika, storlek medium så kommer nog inte kunna ha den så länge till ;) Men jag tänker använda den flitigt så länge jag kan ;)

I natt drömde jag om spindlar, varför vet jag inte. Tydligen så hade jag vaknat upp och sagt till Joel i sömnen att det var en stor spindel i taket, puttade på honom och ville att han skulle ta bort den. Känner mig som ett psykfall som drömmer så konstigt. Drömde häromnatten också om ett gammalt jobb som jag hade som servitris. Lustigt det där!

Idag har jag druckit kaffe hos Tessan, sen kilade jag hem. Joel åkte till Jocke i Skänninge och jag satt hem och surade. Nedå, men ibland blir jag så irriterad på allt och alla att jag bara vill ge nån en stor käftsmäll, kunna avreagera mig på nåt sätt, men istället så biter jag ihop och mummlar för mig själv i min ensamhet. Troligtvis är det alla hormoner som spökar kombinerat med min trötthet. Det gick snabbt över. Joel stannade på vägen hem och köpte tabletter mot halsbrännan på Apoteket. Tog en förut och ska ta en innan jag lägger mig.

Vi tog iallafall bilen till Linköpíng för lite lunch på Snoddas, fick för oss att åka till Berg efter och köpa glass, men det började spöregna :/ Jag körde för en gång skull, sällan det blir eftersom Joel alltid har bilen till jobbet. Men det gick bra =)

Ikväll blir det chokladpudding och vispgrädde, sen är ju Robinson på TV =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0