MysMåndag

Idag låg Ewelyn och jag länge i sängen och myste och vi kommer fortsätta denna dag inomhus och mysa=)

Joel gick ner till vårdcentralen och tog sitt vaccin i morse, jag ska ta mitt senare i veckan, sen gick han ner till banken så har nu öppnat ett konto till snuttan och vi har även fixat en försäkring åt henne =) Inte en dag försent!

Igår spenderade vi våran eftermiddag hos Robert och Sofie och deras bebis Almina =) Mumsade kladdkaka och pratade massor! Och när vi kom hem så dammsög vi och grejade här hemma.




helgen

Igår åkte vi in till Linköping och träffade mamma, käkade lunch på Ming Palce =) Himla gott! Hittade en snygg vinterjacka, men tyvärr fanns den inte i min storlek :(

När vi kom hem skrev vi en lista och Joel åkte till City Gross och handlade blöjor och diverse. Köpte julgardiner så nu är det lite juligt här hemma ;) Måste köpa en ny advents stake för den vi har är så ful! Men vi har tänt första ljuset idag ändå =) Dessutom åt vi tomtegröt till frukost.

Nu är det dags för mig att fixa iordning lite för vi ska till Normlösa och hälsa på Robert och Sofie och deras bebis klockan ett =) 

Friday

Fredag igen och jag ska skriva som jag för det mesta brukar göra "Är seg och trött". Att aldrig får sova en hel natt och utan powernaps på dagarna, ja då är det inte konstigt att jag alltid går runt som i en dimma. Tror även att jag går och bär på nåt skit, är så frusen och yr.

Här hemma är det lugnt och skönt, kollar film och snart börjar Idol. Har kollat runt lite på nätet efter julgardiner. Kan bara inte bestämma mig om jag ska köpa några eller inte? Tycker ni? :)

Idag kom Madde och Leia hit =)

Puss och kram skumbanan!

Julångest

Varje år vid den här tiden känner jag nog likadant. Varför vet jag egentligen inte för jag har haft bra och mysiga jular även att mina föräldrar skilde sig när jag var liten och dom senaste åren har jag tillbringat julafton på jobbet. När jag kommer hem till andra så tycker jag att det är mysigt med alla julsaker, stjärnan som hänger i fönstret och julstjärnorna som doftar ljuvligt, men här hemma är det blankt. Trodde jag skulle känna annorlunda i år nu när jag har en liten, men det gör jag inte. Förmodlingen kommer det säkert ändras och jag hoppas att jag kommer känna lite julstämning.

Julklappar. Det är till barnen. Att köpa till vuxna tycker jag är detsamma som att byta pengar. Det är barnen som ska få många julklappar. Det är barnen som ska prioriteras. Dessutom är det tanken som räknas. Jag förstår inte dom som spenderar tusentals kronor på julklappar, det är för mig helt obegripligt, men å andra sidan så är det ju upp till var och en och har man gott med pengar så visst.

Kärlek kan däremot inte köpas för pengar och som jag skrev ovan. Julafton är barnens dag och då borde jag faktiskt rycka upp mig och lägga lite tid och energi på att skapa lite julstämning här hemma, inte för mig men nu för Ewelyns skull även att hon är så liten och knappt förstår. Att vara negativ och motarbeta hjälper ju inte, men jag kan verkligen inte hjälpa det.

Jag skulle lika gärna kunna vara hemma med mina underbara älsklingar Ewelyn och Joel, sitta i soffan och mysa. Känna lugnet och bara va. Vi får se vad som händer, inget är spikat ännu.

Jul jul strålande jul....

Ewelyn & Leia

 

Sötnosarna

Idag blev det en promenad ner till Netto, typ andra gången jag är där. Köpte med mig lite skumtomtar, första i år tror jag =) Smarrigt! Efter det gick vi upp till Madde och fikade med kaffe och glass. Efter den svängen så smakade det gudomligt.

Madde räknade ut (läste på hennes blogg) att det skiljer 7 veckor på prinsessorna. Ewelyn såg så liten och kort utan jämfört med långa och ståtliga Leia =) Dom trivdes på täcket tillsammans.

Ikväll är jag trött så sängen känns lockande ;)

 


Älskar dig....

Igår kom Joel hem med dessa tre röda rosor :) Inte längesen jag fick en ros, så blev lite överraskad =)




Idag ska Ewelyn och jag gå hem till Madde och fika lite, ska bli roligt och se hur dom bor, så ska strax äta lite frukost och göra iordning oss.

 

Ewelyn 7 veckor (på skötbordet)


igår kväll



Hemma hos min kära mamma i Linköping =)

Här får hon äran att byta blöja på lillfisen, och hon misströstar inte. Varken lillan eller hon själv =)

Hade det lugnt och skönt igår, passade på att ta en varmt skumbad (med vaniljdoft) och gjorde inpackning i håret. Mamma tyckte att jag skulle passa på, för så mycket egentid blir det ju inte nuförtiden. Blev bjuden på hemmagjord glass, jättegott!

Idag blir det promenad med Madde och Ella och deras bebisar. Får hoppas det inte regnar bara!

Kaffe kaffe kaffe!

Utan kaffe kommer jag inte överleva denna dag. Somnade inte förrän vid två-tre tiden i natt. Joel jobbar i vanlig ordning och Ewelyn sitter i sin babysitter och gnäller. Ska försöka att inte ta upp henne varje gång hon gnyr, men det är lättare sagt än gjort ska ni veta.

Vid halv fem åker vi in till Linköping och hälsar på mamma :)


huvudvärk

Som jag skrev innan i bloggen så gick jag upp tidigt idag och bieffekten har kommit nu. Huvudvärk som heter duga :/. Madde och Leia kom vid halv ett. Drack lite kaffe. Mycket trevligt. Så skönt med lite sällskap om dagarna. Tyvärr, blev det inga kort tagna. Kom på det när dom var tvungna och gå, men förhoppningsvis så kommer vi ses fler gånger ;)

Joel är hemkommen ifrån jobbet, tar en liten powernap. Ewelyn sover på soffan och jag borde göra detsamma, men istället sitter jag här och slösar bort egentiden framför datorn =)

Imorgon åker vi in till min kära mamma och hälsar på ett par timmar på eftermiddagen.

Ikväll är det "Ullared" igen och det måste jag nog bara glutta på, hehe ja se Morgan vilken sköning. HAHA!

Ewelyn...


Måndag i all ära



Det finns vissa likheter mellan mig och denna katt just nu, åtminstone ansiktsuttrycket och kaffekoppen.
Vaknade tidigt strax innan halv sju, vad ska jag göra uppe så tidigt? Ewelyn låg vaken också så passade på att byta blöjan på henne som var överfull. Lite pipplig till en början, men bara hon fick komma upp så lättade det. Halvsomnade i famnen hos mig i soffan till "Vakna med the Voice". Lagt ner henne i spjälsängen nu, jag räknar nästan minutrarna, hon vill helst va hos mamma den tösen.

Igår låg hon faktiskt i vagnen en bra stund, likaså i soffan utan att gnälla. Bravo :)

Efter ett värmande skumbad så somnade snuttan, ja inte direkt må ni tro utan låg och tuttade en timme från och till innan ögonen föll i kors. Utan magknip dessutom. På nåt sätt känner jag mig extra glad nu för att hon inte hade ont igår. Nog om det.

Idag är det en ny vecka och lite städning borde göras här hemma, men jag orkar banne mig inte och lusten är långt borta. Madde och Leia tittar förbi sen vid lunch och dom får ta det som det är =)

Känner mig trött. Vet inte när jag kände mig pigg sist, men jag mår bra!

finaste...

Ewelyn slocknade i soffan bredvid tutten, hennes favorit plats där hon lätt skulle kunna ägna sina 24 timmar =)
Joel är på City Gross och inhandlar mat inför kommande vecka, dessa tider får man allt försöka vara lite ekonomisk. Nu när läget är som det är också.  Idag ska vi göra varm smörgåstårta, sen vet jag inte vad som händer. Skönt att bara ta det som det kommer också =)

Bjuder er på en bild på min kära pappa och Ewelyn.

Förstår inte vad det är med mig idag, men jag känner mig så känslig idag.. Amningshormonerna?!

3 år <3

Jag ska försöka att inte skriva så mycket om Ewelyns kollik, det hjälper inte och ni lär väl bli trötta på det. Det tar hårt på mig, mer behöver jag inte säga.

Åkte ut till Joels mamma , Sara var där också. Blev bjudna på mat, potatisgratäng och kotlett =) MUMS! Och kaffe på maten såklart. Är helt slut idag, somnade nästan i bilen. Så fort jag blir stillasittandes så kommer gäspningarna.

Ikväll blir det myyyys =) Idag har Joel och jag varit tillsammans i 3 år och jag är lika kär och galen fortfarande. Älskar den karln.

Är bjuden på fest med jobbarkompisarna, men ikväll föredrar jag en kväll hemma i soffan (som vanligt) ;)

:o(

Att jag sitter upprätt idag är ett mirakel. Vilken kväll det var igår. Ewelyn skrek nästan oavbrutet från tio till ett på natten, somnade en stund sen satte det igång igen. Idag är hon trött och det är jag också.

Blir kanske en fika med Helene idag om det inte spöregnar ute, för då tänker jag inte gå ut =)

Ska unna mig en powernap i eftermiddag om det går.

förbaskade tänder

Idag hade man åter igen en tid hos tandläkaren, eller rättare sagt tandhygienisten. Hon tog bort lite tandsten (ja sånt man inte får bort med tandborsten) och röntgade tänderna. Gamla lagningar har lossnat och en bit på en tid har gått av så måste lagas. Jag försöker alltid tänka positivt, men idag är det svårt. Det kommer bli mer utgifter nu och jag blir så ledsen på det. Varför ska man ha så dåliga tänder? Jag borstar dom varje dag och är noga, men lik förbannat så hälsar karies och bactus på. Inget kul det här. Men å andra sidan så måste jag fixa iordning det för tänderna ska ju helst hålla livet ut.

Gilla läget. Det känns surt.

Jag ska ägna denna eftermiddag åt att bara "va", mysa med min sambo och dotter. Det gör mig alltid glad.


här är jag!


6 veckor


Igår blev det en promenad med Madde och Leia igen =)

Kvällen spenderades i soffan framför tvn, myste under Nalle Puh filten :)

Kvällen igår var bättre, fortfarande lite skrik och gnäll, men hon somnade iallafall.

Ska försöka ge mig ut en svänga idag också..

Snuttan är 6 veckor idag, kan ni tänka er? Vad fort det går!

varsel

Igår kom Joels mamma hit en svänga, hon tog hand om snuttan så Joel och jag kunde äta tillsammans =) Ja så illa är det oftast, så fort vi ska äta så börjar hon gnälla. Igår hade hon jätteont i magen, gick och bar på henne i två timmar innan magknipet gick över. Läste lite om det på nätet och det är antagligen kolik hon har, för alla symtomen stämde in exakt. Stackars liten, det är så synd om henne, jag mår så dåligt när hon skriker :( Ska införskaffa några andra droppar idag och testa.

Sofia, jobbarkompisen kom hit igår och var ett par timmar. Hade med sig en glutenfri kladdkaka och grädde samt glutenfria pepparkakor =) Fick en bukett blommor och lite kläder till Ewelyn, lila med Alfons =)

Från det braiga till det dåliga.. När Sofia var här så ringde Joel. Dom ska varsla igen och det ser inte bra ut! Man ska inte tänka det värsta, men det gör vi nu för prognosen för att Joel ska få va kvar ser inte bra ut. Tycker denna nerförsbacke kan gå uppåt nu.

Känner mig lite less nu....

godmorgon

Va gott det är med kaffe på morgonen! Jag behöver ganska många koppar idag, är så trött. Ewelyn vägrade somna igår, hon höll på och bökade över en timme. Somnade och vaknade, ja så höll det på. Suck.. Det lustiga är att man nästan glömmer bort det när man vaknar.

Igår hann jag med lite städ här hemma, dammsög och torkade golven. Skrubbade av det värsta i badkaret, handfatet etc, men imorgon är det väl likadant igen. Va man skiter ner egentligen och vi drar in mycket smuts också eftersom vi kör in barnvagnen i lägenheten när vi varit ute. Kastade även en grön växt som dött i köket, jag måste införskaffa nya, får ta det nån dag. Jag har inga gröna fingrar, önskar jag hade för det är så vackert med växter.

Idag kommer Sofia hit, en jobbarkompis på lite fika. Ska bli trevligt =) Joel jobbar kvällsvecka så jag och Ewelyn är åter igen ensamma på kvällen denna vecka.

Älskling...



Idag kom Joel hem med en stor fin röd ros och på bordet låg det världens gulligaste lapp =)

"Jag är är så glad att jag har dig och Ewelyn i mitt liv"

Det värmer.

Joel och Ewelyn. Mitt liv.

fredagsmys

Jag var uppe vid sju tiden, lät Ewelyn ligga kvar och snooza =) Vid halv elva tiden mötte jag upp Madde och vi gick en lång runda även idag. Det tar på kroppen och man blir  helt flås, men fortsätter vi såhär så kan det ju bara bli bättre. Gick in en snabbis in till Lindex, men hittade inget. Tyckte det var lite utplockat. Skulle behöva lite nytt smink, men det får inhandlas en annan dag. Däremot köpte jag ett par byxor till tösen på Happy och ett par söta strumpor.

När vi kom hem var hon vrålhungrig, tuttade lite och kräktes :/ Så det blev ett bad strax innan Joel kom hem.

Ikväll  har vi tvättstugan och på menyn står det tacos =)

Äntligen morgon =)

Den här söta kaninen fick Ewelyn av sin morfar igår när han kom och hälsade på =)






Jag har inte döpt den ännu, antingen så kanske det blir detta gosedjur som Ewelyn kommer släpa med sig när hon ska sova borta sen, eller så blir det den lena hunden som  hon fick av sin mormor. Det återstår att se ;) Och som pappa sa igår att hon kommer nog bli väldigt bortskämd från alla möjliga håll den lilla tösen så det blir nog fler gosedjur som kommer bygga bo i hennes spjälsäng :)

Igår var Ewelyn lite smågnällig när vi skulle lägga oss för natten, det är standard nu. Man gör vad man kan, men hon gnäller lite ändå. Sen somnar hon och i natt sov hon bra =) Det gillar jag.

Vad som händer idag vet jag inte riktigt. Hoppas det blir en promenad med Madde igen, vi pratade om det igår. Är vädret bra så kommer iallafall jag ge mig ut, men det är ju desto roligare med sällskap!

Ikväll är det dock tvättstugan som gäller.. sen lite mys :)

Sötnosen




bvc igår

Igår var vi på bvc.. Ewelyn har växt och är nu 53 cm och väger 4320 =) Hon är pigg och frisk!

Idag gick vi inte upp förrän 10 till skillnad från igår då jag va uppe vid 6. Frågade Madde om hon ville följa med på en promenad och det ville hon. Så skönt att komma ut och även att få prata av sig lite, för det är nog inte tyst en sekund när vi är ute ;) Gick in en snabbvisit in på Lindex, men jag kollade inte så mycket, hade givetvis inte plånboken med mig ;/

Nu måste jag kolla till potatisen. Ringde pappa förut och han kommer inte förrän ikväll.


frusen

Känner mig så frusen på kvällarna, speciellt efter att jag suttit och ammat. Dagen har gått fort utan att det blev nån utevistelse idag. Ska försöka komma ut en sväng varje dag, men som sagt idag lockade inte vädret det minsta!

Inte har jag hunnit vila nåt under dagen, jag har så svårt för det för då vill man passa på att ha lite egentid. Kunna sitta framför datorn med en kopp kaffe eller passa på att börja med nån hushållssyssla. Det blir inget gjort här hemma. Dammråttorna blir bara fler och fler och nu har en växt i köket dött också ;)

Har kollat "Förkväll" på tvn, ett väldigt underhållande program. Hann med nya avsnittet av "Andra avenyn" också.

Ska dricka upp min julmust och sen tvätta bort mascaran. Håller tummarna för bättre sömn i natt...

Gäsp gäsp....

tråkigt väder



Det här är min solstråle som lyser upp denna gråa, trista regniga Tisdag...


Det blir nog ingen promenix idag, så tråkigt väder att jag blir less. Igår var prinsessan gnällig, det körde i  hennes lilla mage även att hon fick dropparna, hon har så mycket gaser i magen och sen kräktes hon massor i sängen :/
Gick och lade mig i soffan för att Joel skulle kunna somna, och då kom det upp en del. Hon somnade till lite och lade henne i våran säng, då kom det en riktig kastspya! Fast bra att det kommer upp. Därefter somnade hon och har sovit bra i natt, endast en gång har hon tuttat vad jag kan minnas ;)





måndag

I natt somnade snuttan bra, inte det minsta gnällig. Vaknade ett par gånger i natt som vanligt, annars är det som det ska. Joel steg upp vid fem, han kör dagvecka. Ewelyn och jag gick upp vid tio, efter att ha legat och myst tillsammans i sängen under täcket.

Fick med mig Madde och Leia på en liten promenix, eller ja vi gick rätt långt. Alltid lika skönt med frisk luft!

Nu står en ugnsstekt falukorv och väntar på att bli uppäten, till det serveras det potatismos. Får se hur det smakar, ja känner mig så tankspridd idag och med lite sömn kan allt gå fel ;)

Ewelyn



Nybadad tjej!




Att få badhandduken om sig gillar hon efter badet, hatar att frysa...



När pappa Joel justerat om bältet åkte vi raka spåret in till Linköping...

ensam mamma söker

Kom precis hem ifrån mamma, hade ärende in till babyproffsen sen stannade vi till hos mor min på en kaffe och lite glass :) Det är typ det vi gjort idag. Tvättat några maskiner och Ewelyn fick bada lite som hon gillar. Hon luktar så gott =)

Lite kvällsmat strax, ensam mamma söker början om en stund.

Ringde pappa förut och grattade honom, fars dag idag.. Joel fick inget av mig taskig som jag är. Får väl bli en fotmassage nån dag =)


morgonkaffe & den jäkla tandvärken...

Usch, fy och bläh!

Har inte sovit bra i natt, Ewelyn var gnällig och det tog lång tid innan hon kunde somna. Själv var man dötrött. Sen vaknade hon ett par gånger som varje natt, fick byta blöjan på henne då den var överfull med kiss. Inte nog med att jag känner mig som ett spöke idag så har inte tandvärken gett med sig. Det finns inget dom kan göra mer nu, jag får vänta på att värken släpper. Skit.

Sitter här med en kopp kaffe, får hoppas det gör susen för jag vill inte vad så här trött. Det är inte alltid en dans på rosor att ha barn, samtidigt som man är världens lyckligaste att ha fått denna skatt :) :) Det är ett mirakel.

Har inga planer idag.. ska göra en god lasagne sen iallafall :)

promenad genom stan

Fredag åter igen, jag var uppe vid halv åtta. Tog en kaffe och kollade datorn, skönt med lite egentid. Halv tio kom Sandra o hennes dotter Oliwia. Vi tog en promenad o pratade av oss.

Nu sitter jag här med handduken om mig. Ewelyn råkade kräkas lite och det mesta kom på mig.

Ikväll kommer pappa o hälsar på.



Imorse innan vi gick ut i friska luften

kvällstrött


Sover skönt i soffan och mamma passar på att blogga lite =)


Den nya mysdressen som Ewelyn fick idag =)

tandvärk & en kaffe på jobbet

Efter att ha sovit pissdåligt rent ut sagt i natt, ja jag vaknar varje natt av sötnosen, men i natt vaknade jag även av tandvärken. Hatar denna eländiga visdomstand! Gick upp vid åtta och ringde folktandvården, fick en tid och dom sköljde lite med koksalt och lade på en tuss med antibiotika, det gjorde asont! Tyckte att jag var lite svullen, men att jag skulle avvakta med pencillin så länge. Sa att jag istället skulle köpa hexidin och skölja med.

Har nu bestämt mig för att dra ut den jäveln. Förlåt att jag svär. Mitten på Januari blir det av om det inte kommer inte nån avbokad tid innan som jag kan ta. Jag kommer säkerligen vela fram och tillbaka då jag är spruträdd och man har ju hört en del historier att det ska knaka i käften och så.. Inte nog med att den gör ont, det kostar multum. Känns tråkigt nu till jul.

Har knappt kunnat äta nåt idag, fick i mig lite grönsakssoppa och ett glas nyponsoppa. Inte bra. Några choklasbitar hamnade i magen också. Dåliga självdisciplin som man har.

Blev en sväng till jobbet då jag lovat att hälsa på. Va där strax efter ett och kom hem vid halvfyra snåret. Det blev en kaffe och mycket prat =) Fick en present till en mörkrosa mysdress. Tack tack! Jag har sagt det förut, men dom är bara för underbara mina arbetskamrater. Det är dom man saknar nu när man går hemma. Jag ser inte en ljus framtid dock inom det yrket, att gå som timvikarie och aldrig veta är inget hit. Nu har jag ju tid att fundera på vad jag vill, men å andra sidan så njuter jag av denna mammaledighet med min prinsessa :)


4 veckor

Igår blev Ewelyn 4 veckor, jag skrev 1 månad på facebook, men kom på det att det blir hon ju inte förrän den 7e =)
Tösen har haft sån magknip och är väldigt gasig i magen, så köpte droppar på Apoteket igår, det lättade upp lite, hon bajsade och kräktes massor, men bra att det kommer ut. Jag tycker som sagt så synd om henne, får hoppas det blir bättre nu, igår var hon så gnällig och hon vill bli buren nästan hela tiden. Jag hinner ingenting här hemma :) Knappt gå på toaletten.

På eftermiddagen kom Joels mamma, Joels syster Nina och hennes två döttrar hit på fika. Hade köpt med sig lussekatter och choklad :) Jag passade på att ta en dusch, det var skönt! Men sen kräktes hon ju på mig, typiskt =)

Från det till nåt annat. Jag har fått en sån förbaskad värk i min visdomstand igen. Varför drar hon inte ut den tänker ni kanske? Haft värk ett par gånger nu och det blivit inflammerat så jag fått knapra pencillin. Nu känns lusten närmre en utdragning för jag är så trött på den jäkla tanden! Kan knappt äta, knappt öppna truten för då stramar det. Ringde nu vid åtta till folktandvården och har fått en tid IDAG. Får se vad dom säger. Jag kan ju inte stoppa i mig hur mycket värktabletter som helst, känns inget vidare när man ammar.

I eftermiddag blir det en svänga till jobbet igen och hälsa på :)

frisk luft

Nu är allt frid och fröjd, men det var det inte igår kväll. Ewelyn sov jättemycket på dagen , i sin säng och även en stund i babysittern. Tessan kom över vid halv nio tiden, vi tog en kaffe och klockan närmade sig tolv innan hon gick hem. Vi gick och lade oss och hon tuttade på som vanligt, blev alltmer gnällig och slog armarna omkring sig. Det verkar som att hon får lite magknip och oftast är det alltid när vi ska lägga oss för natten, hon vet inte vad hon ska göra och blir frustrerad. Oftast brukar hon kräkas efteråt sen blir det lugnare. Och kräktes ja det gjorde hon igår. Mycket! Som tur var kom det på handdukarna. Stackars liten, jag tycker så synd om henne när hon kräks. Kan inte hjälpa det.

Vi har varit duktiga idag här hemma, Joel var ute en svänga ner till stan med barnvagnen så jag fick lite egentid. Nu på eftermiddagen gick jag ut med Madde och Leia en timme, man mår så bra efteråt även att konditionen inte är den bästa. Nästan som man skäms! :)

sover så sött



måndag

Början på en ny vecka och det känns helt OK!

Ewelyn och jag låg i sängen länge, sen gick vi upp. Jag käkade lite frulle och Joel gjorde iordning badbaljan. Vi badade Ewelyn och hon sa inte ett knyst den lilla tösen =) Hon är så söt när hon badar gör så roliga miner :)

Joel börjar jobba idag så det är bara Ewelyn och jag hemma. Har nästan längtat lite till att Joel ska börja jobba igen, det har han också... man kommer längta mer efter varandra och förhoppningsvis få lite mer rutin i vardagen. Men det har varit guld värt att ha haft honom hemma här också. Det har varit bra veckor. Vi är så lyckliga med våran prinsessa :)


Förresten, kan ni inte skriva era bloggar i kommentatorsfältet? Vi installerade om datorn igår så har inte en enda blogg kvar och mitt minne är inte det bästa nu :)

söndag

Ingen Söndagsångest här inte :) Längesen jag kände så.

Markus och Kriztin kom vid halv tolv och fikade. Dom kunde inte komma igår så det blev idag istället. Vid halv tre kom mamma och Conny på kaffe. Mamma är lika salig som vanligt när hon får hålla lilla Ewelyn =)

Även att jag druckit ganska många koppar kaffe så känner jag mig trött, till och med så att jag börjar gäspa. Ikväll ska vi bada Ewelyn sen blir det att slänga sig i soffan och glutta på "Ensam mamma söker". Får hoppas att jag orkar va vaken tills dess, det lutar annars åt att jag kan somna vilken minut som helst. En liten powernap kanske?!

RSS 2.0