varsel

Igår kom Joels mamma hit en svänga, hon tog hand om snuttan så Joel och jag kunde äta tillsammans =) Ja så illa är det oftast, så fort vi ska äta så börjar hon gnälla. Igår hade hon jätteont i magen, gick och bar på henne i två timmar innan magknipet gick över. Läste lite om det på nätet och det är antagligen kolik hon har, för alla symtomen stämde in exakt. Stackars liten, det är så synd om henne, jag mår så dåligt när hon skriker :( Ska införskaffa några andra droppar idag och testa.

Sofia, jobbarkompisen kom hit igår och var ett par timmar. Hade med sig en glutenfri kladdkaka och grädde samt glutenfria pepparkakor =) Fick en bukett blommor och lite kläder till Ewelyn, lila med Alfons =)

Från det braiga till det dåliga.. När Sofia var här så ringde Joel. Dom ska varsla igen och det ser inte bra ut! Man ska inte tänka det värsta, men det gör vi nu för prognosen för att Joel ska få va kvar ser inte bra ut. Tycker denna nerförsbacke kan gå uppåt nu.

Känner mig lite less nu....

Kommentarer
Postat av: jennifer

har hon kolik? Vi har de med tufft på jobbfronten, vill också att livet ska sluta kännas som en uppförsbacka. Men men de blir ju alltid bättre tillslut. Saknar dig. Puss

2009-11-17 @ 12:58:38
URL: http://jeenniifer.blogg.se/
Postat av: Bodil

Snart kommer mormor, så du får egen tid.kram/mamma

2009-11-18 @ 09:48:01
URL: http://bodilandersson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0