Fredag!

Nu pustar jag ut vill jag lova!

Har rensat bland jeans, väskor, jackor etc... Som ska bort och läggas ut på Tradera. Inte för att vi är i akut ekonomiskt, men för att slippa dra med sig allt som man ändå inte kan använda eller vill ha längre till nya lägenheten. Skönt att börjai tid även om vi inte får lägenheten förrän 1 November. Fast det känns helt ok, har vi lite tid på oss att rensa, packa och greja :-)

Lillsnuttan sover, var övertrött efter att ha "hjälpt" mammsen med allt stök och bök. I eftermiddag när Joel slutat åker vi in till Linköping, ska kolla på ett soffbord och beställa en soffa.

Det tråkiga är att vi inte kommer kunna använda oss av vårat matsalsbord som är så fint, det passar inte måtten i lägenheten. Så det ska vi också lägga ut på Blocket och allt annat.. suck! Jag har aldrig sålt något på Tradera innan, på grund av lathet när man ska packa, väga etc. Men kan man ändå få några kronor så kommer det till användning då vi kommer behöva uppdatera med lite nytt ;-) Fast det är bara skoj!

Nu ska jag passa på att dra på lite mascara innan tösen vaknar och sen sätta på lite ris.

Hoppas på lite jobb nu imorgon eller på Söndag, har satt upp mig så är lite ivrig med mobilen ifall jag får något sms, annars kanske jag blir väckt imorgon ;-)

Nä, slutbloggat nu.. Kanske uppdaterar lite ikväll om vi fyndat något!

Jag känner mig rätt mörbultad i hjärnan nu vill jag lova. Har så mycket som snurrar, på både gott ont.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0