Städ o tvättdag

Tidigt i morse satte jag igång och började städa lite smått, torkade skåpsluckor, tog fram snabeldraken, moppade golven osv. Har vardagsrummet kvar och lite annat som jag inte hunnit med så det får jag ta imorgon.

Lagat mat och tvättat har jag gjort, allt är på tork nu så bara hämta det sen. Jag älskar den känslan när man känner sig effektiv. Gillar dessutom att ha fint och fräscht omkring mig, även att jag kan vara en riktig slarvmaja, det ska inte understrykas ;-) Men så tråkigt med den här lägenheten, för allt är så gammalt och slitet, fläckar som inte går bort etc. Men det måste ju bli rent ändå, man gör sitt bästa.

Ewelyn och jag somnade till en stund på eftermiddagen, så skönt att hon kan mys-sova bredvid mig igen, inte alltid det går, men ibland så.

Tessan var här och gjorde mig sällskap, fikade och pratade och var med mig ner till tvättstugan. Det underlättar när man kan få ner allt på en gång, sen satte jag Ewelyn i rullkorgen så hon underhöll sig med tvättkassen :) Man får ha sina knep!

Vagnen har skickats idag också. Känns lite vemodigt, men vi kan inte spara på allt och till nästa gång vet man ju lite mer av vilken vagn man är ute efter även om vi varit nöjda med den.

Jag ska ta och diska efter maten som gjordes idag och sen busa lite med snuttan så hon somnar ikväll =)



En morgonpigg Ewelyn!

På strålande humör..

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0