Ännu ett...

Ok, Ok.. det blev visst ett till inlägg idag. Men jag är så rastlös, väntar på att potatisen ska bli klar i ugnen. Suck, jag är så hungrig att jag skulle kunna äta den rå :-) Till den bakade potatisen blir det skagenröran såklart och grekisk sallad.

Skulle behöva ta fram dammsugaren, men vill inte riskera att Ewelyn vaknar. Det brukar hon inte göra, men jag tar det nog imorgon om det inte blir en tur uppåt landet.

Dagen har gått fort fort. Mamma och Conny kom ju vid två tiden och stannade ett par timmar, dom hade varit på Babyproffsen och kikat lite. Köpte med sig tre bodysar ifrån Pippi i storlek 74, jättefina.

Ewelyn badade med pappsen för en halvtimme sen och jag smorde in henne med testflaskan ifrån Libero. Den gick in så bra i huden och hon blev så härligt bebislen :-) Nu sover hon.

Eventuellt kanske vi åker till Stockholm imorgon, beror på om säljaren hör av sig om en kamera som Joel ska köpa. Han skulle höra av sig vid nio imorgon och får han köpa den så åker vi dit ;-) Skönt med lite äventyr ibland. Hursomhelst så blir det en tripp till IKEA, vi ska handla en byrå. Hoppas nu på en bra natt och att jag inte kommer känna av den förlorade timmen.

Nu tar vi MYS! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0