Hemma

Linda kunde inte följa med då hon va tvungen att riva färdigt tapeterna så jag klädde på mig och Ewelyn och gick ner själva. Men när jag kom halvvägs så ångrade jag mig nästan och blev less på mig själv för att jag envisades med att ge mig ut. Det var halt, speciellt nedför så jag fick gå där det var fullt med snö på ett ställe för att inte stå på huvudet. Måste ha sett roligt ut för andra ;-) Ewelyn var lite halvgnällg när jag klädde på henne, men så fort vi kom ut så låg hon och tittade så sött i vagnen.

Gick först in på Lindex och letade efter en födelsedagspresent till Alva. Hittade en tröja och ett par fina strumpor. Sedan var projektet att hitta något till mig själv. Ja, hittade en snygg skjorta men var bara stora storlekar, lite synd men sen hittade jag en annan längre tunika typ som klänning på mig. Är man kort så är man ;-) Men den var fin så det blev en sådan och ett längre vitt linne, till det tänkte jag ha svarta leggings, men det har jag ju redan.

Efter det så tog jag hissen  upp till Apoteket. Åkte samtidigt som ett äldre par och dom tittade ner i vagnen och tyckte att lillan var söt och att vi har bra vagnar nuförtiden. Ja, jag är superglad över den, fastnade inte en enda gång i snön.

När jag gick ur hissen mötte jag en "psykärring", ja något fel var det hon började härja på två unga killar. Svor och slogs. Så kassörskan på Apoteket gick ut och pratade med dom. Ja  här i Mjölby finns det gott om lustigt folk, men det gör det ju å andra sidan i alla städer.

Jag köpte ett paket bindor, tamponger och suppar. Fick bli ett nytt läppsyl också. Sen tog jag Kvarnen när jag ändå var där och köpte ersättning.

Fick en gratis tjock tidning på Lindex "Feminina" så den ska jag med gott samvete lägga mig på sofflocket och bläddra i när lillan somnat för natten.

Bestämt träff med Emelie imorgon också efter ett. Ser framemot det.

Joel har hämtat bilen och lagat ett fel på den. Det blev inte billigt!! Men som tur är så är det ju typ första felet på bilen och tydligen ett vanligt fel så det får kosta vad det kostar vill. Ingen mening och gnälla för det måste ju ändå betalas. Annars är jag helnöjd med bilen, bra komfort lätt och köra osv.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0