JA, nu blire tredje...



Just me ;-)





Bara för att jag bloggat tre gånger idag så betyder inte det att jag inte har andra sysslor, inte heller att jag känner att bloggsuget börjar komma. Jag tycker bara om att skriva, lika väl som att jag bara sitter och dumglor på Tv:n. Vi hat haft en bra dag även idag, lite dåligt samvete för att vi inte gick till babysången, men Ewelyn har varit på bra humör och vi har busat och lekt.

Vi har faktiskt lagt henne nu, även att hon sovit som hon brukar göra idag. Men hon gnuggade sig i ögonen, så vi lade henne. Nu kommer hon säkert vakna tidigare, men det får vi ta. Kan inte tvinga henne och vara vaken. Kan man ju tänka sig själv hur det känns om man måste vara vaken när man helst av allt bara vill krypa ner i sängen och sova.

Jag tog en ego bild igår vid spegeln. Kass. Eller hur? Sen tog jag denna på Ewelyn idag på eftermiddagen.

Inte för att hålla på och tjata om vikt hela tiden så ställde jag mig på vågen i morse och den visade 60,1 :) Alltså gått ner ett kg till. Jag vill komma under 60 strecket då kommer jag kanske känna mig nöjd.

Mamma var på mig förut om att jag måste äta ordentligt och inte hålla på och banta. Joel sa likadant, men jag slår dövörat till ;-) Its my body! Nä jag kan inte ens säga att jag bantar, jag drar bara ner på det onyttiga i vardagen och jag har fått en blåsa i underkäket som svider så förbaskat så jag kan mest äta mat i flytande form. Alltså fick det bli havregrynsgröt till kvällmat :-)




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0