Torsdag





Charmtrollet...

Ligger och busar i köket :-)

Jag har tagit mig i kragen ännu en gång och ringt till jobbet om Vikariebanken. Hon hade varit bortrest så av den anledningen så rann det ut i sanden. Helt förståeligt. Hon skulle prata med en annan och be henne ringa mig under dagen. Snacka om att jag känner mig tjatig ;-) Men vill man att saker och ting ska hända så måste man ligga i, så är det bara.

Jag loggade in på F-kassan förut av nervositet, Joel var inne igår och kollade och det syntes inga pengar. Men imorgon kommer dom, mindre blev det, även att jag tagit samma dagar som jag brukar, men är ju för att det inte var så många dagar förra månaden. Vi klarar oss bra ändå som tur är ;-)

Lilla Ewelyn mumsade i sig en massa banangröt förut, hon tyckte inte speciellt mycket om det i början, men nu har hon fått smak på det minsann. Hon tar sig sin förmiddagslur och jag har faktiskt fått på mig lite mascara idag. Har även invigt min nya ansikitskräm ifrån Biotherm, den luktar så gått och det blev en skaplig bas :-)

Jahopp, jag väntar och väntar. Mamma skulle ringa idag också, hoppas Linda kan och hinner ses idag, annars får det bli en annan dag. Jag har ju fått hennes schema så kan själv kolla in vilka dagar hon är ledig :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0