Stockholm

Nu är vi  hemma sen ett par timmar tillbaka och summan av kardemumman så kan jag säga att det varit helt underbart! Man är ju till viss del beroende av vädret så det kändes väl lite sissodär när vi kom fram, för först gick vi fel sedan började det regna. Men när vi väl kom till båten så fick båda upp humöret =)

Det blev en heldag på stan, tror vi gått flera mil under dom här två dagarna, så kroppen och fötterna känns lite möra, men det var det värt. Smärtan går över.

Gick in på Åhlens eftersom Fredrika jobbade igår, frågade efter henne och dom sa att hon var en trappa ner, men hon syntes inte till, lite tråkigt.

Vi tog en öl på en uteservering (bilder kommer) och satt och pratade om allt mellan himmel och jord. Sedan gick vi och kikade, shoppade lite, käkade lunch och det var super. Jag åt lax med färskpotatis och Joel tog en tacobuffé. Fanns inget att klaga på, väldigt smarrigt! Vi har flötat på nåt så alldeles så jag vågar inte ställa mig på vågen, men vi hade ju "semester" och då ska man ju få unna sig!

Sedan gick vi tillbaka till rummet, vilade och myste en stund och gick senare ut igen, Gamla stan och vidare mot Södermalm. Tog ännu en bärs och pratade, trevliga människor finns det allt i storstaden också, annars har jag mina dumma fördomar vad gäller stockholmare hehe.

Vi tog en lätt kvällmat på ett kebak/korv/hamburger hak och sen pep vi hemåt. Massage och mys :-)

I morse vaknade vi ganska trötta båda två men efter en brakfrukost så kom piggheten fram igen. Vi gick ner på stan igen och strosade runt lite här och var. En hel del shopping och en massa god mat. Ja, som inte tänkt och handla nåt direkt blev fattigare.

Men å andra sidan så ska jag ju slita hela sommaren så kände att jag värd nåt extra. Det blev inte så farligt ändå så vi behöver inte leva på skorpor och vatten ;-) Men blir att hålla igen lite nu eftersom vi åker till Småland snart också. Nog om pengar. Varför drar man alltid upp det? För att skryta. Nej. För att beklaga sig. Nej.

Några kändisar mötte vi också. I gamla stan såg Joel han som spelar Arn, jag missade honom. Sedan såg han fadder forah i fångarna på fortet hur man nu stavar det?! Jag missade honom också.

Men sedan mötte vi Regina Lund och henne såg jag, på centralstation kom Yvonne Ryding också.

Det finns så mycket och skriva om, men orkar inte dra allt i detalj. Som sagt det har varit bra dagar. Ewelyn var så nöjd när mamma och Conny lämnade henne, sprattlade och skrattade. Andra gången hon är på så glatt humör när hon kommer därifrån :-) Men skönt det, då känner jag mig trygg!

Joel knäppte av några bilder, han ska lägga in dom i datorn så kan inte visa dom här ännu. Däremot tog jag några kort på sakerna vi köpte. Joel handlade en klocka, den har jag ingen bild på dock. Sedan blev det ett "Mors dag doftjus" till mamma ifrån Lagerhaus.



Äntligen fick jag mina låga Converse och ett par minisar till Ewelyn! (men ifrån Parvel)

Ewelyn har fått sin "Bamse" och även en badanka (som vi tänkt köpa tidigare)



Och lite kläder till mammsen :-)

Nu är vi både trötta och delvis panka, men ändå nöjda och glada. Det är ju det som räknas. Imorgon ska Joel jobba så jag och pluttfia ska vara hemma och slappa, plocka lite och gå ut om det är fint väder.

Nu ska jag strax tvätta bort sminket, duschen tar jag imorrnbitti. Ska bli skönt att krama om kudden. Nästan så kah längtar tills morgondagen då Ewelyn vaknar (om inte i natt, det märks).

Sovgott!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0