Då var det måndag

Det gick förvånansvärt bra att jobba i natt då jag var uppe vid 6-7 igår morse och inte sov en blund på hela dagen. Så ett helt dygn var jag uppe!

Kände mig dock otroligt tankspridd i början då jag inte visste hur dom brukar göra när man ska ta rapporten, vilken sök (telefon) man ska ha osv. Ska tillägga att jag inte jobbat natt på EVIGHETER. Men det gick bra och jag fick ett nytt papper över alla boende och vad dom gör :-)

Trodde aldrig jag skulle komma igång och hade lite ångest på vägen dit eftersom jag intalade mig hela tiden att jag säkerligen skulle bli svintrött sen på småtimmarna, men det gick kalasbra!

Förstår inte var man får den den extra energin ifrån? Den kom väl till pass i natt iallafall. Var hemma strax innan 7 och hann tvätta bort sminket och borsta tänderna innan Ewelyn vaknade. Sen tvättade jag och klädde på henne, gav henne gröt och så gick Joel upp så jag kunde lägga mig några timmar. Hade tänkt sova till 14, men vaknade vid 12 sen gick det inte mer.

Idag var hon själv från 10-13 och det hade gått jättebra. Hon hade ätit bra, men inte sovit så mycket så hon vilar nu.

Det känns himla bra att allt har gått så bra hittils och jag fortsätter hålla tummarna att resterande dagar ska gå lika bra.

Imorgon ska jag dit en stund sen ska hon va själv en stund på förmiddagen igen och på Onsdag tror jag att jag bara skulle lämna henne och sen gå därifrån så hon får va själv hela tiden.

Jag är helt säker på att det kommer gå bra även då, men dom säger ju att separationsångesten kan komma flera veckor senare också.. Så man vet ju aldrig.

Jag har saknat min snutta i natt och jag tänkte på henne mycket, blev så glad när hon vaknade och hon var på strålande humör den lilla pärlan! Då bankar det extra i en mammas  hjärta.

Dagens göra är inget göra. Jag har ju inte sovit så mycket så ska vara hemma med min plutt, fixa det nödvändigaste och bara mysa med henne!

 Så ser våran Måndag ut


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0