Hjärnan på högvarv!

Det är just nu 3 saker som min hjärna distraheras av : Mitt CV (blir galen på det). Hur ska man komma ihåg allt man gjort och när man gjort det?

Ewelyns födelsedag. Har fortfarande inte bestämt någon dag ännu. Vi kommer aldrig fram till nåt. Det enda jag vet är att mamma kommer hit samma dag eftersom hon är ledig eller om hon slutade tidigt. Hon kommer hit i vilket fall.

Dagis. Fått hem papper på datum. Föräldramöte och tid för inskolning. En lista på "kläder" och dylikt som hon behöver. Måste införskaffas. Försöka fixa hur vi ska göra med skjuts dit och hem. Har inget emot att traska sen  heller, men skönt att kunna ta bilen ibland. Rätt som det är så kommer ju snöovädret =)

Sen har jag ringt och styrt efter någon som kan vara barnvakt cirka en kvart imorgon eftermiddag då jag, HELT glömt bort att jag hade tid för synundersökning imorgon. Tack snälla Tessan som ställer upp! Joel far till Stockholm imorgon igen och när man åker sådär så är det ju svårt att säga exakt tid när man kommer hem. Skönt att jag löste det.

Det är blandat med glädje och en gnutta ångest. Att heller inte veta när vi EXAKT får flytta in är jobbigt. Att gå i den här röran här hemma gör mig spritt språngande galen. 1 Nov är det ju sagt, och det blir nog så också.


MEN.. Ja nu kommer detta MEN. Det överväger såklart åt det positiva hållet, men jag är en grubblare, har alltid varit och kommer alltid vara. Tankarna far åt alla håll och kanter.

Hur skulle jag ha tid för jobb kan man undra? (skämt åsido)




Jag vill ju jobba, bläääh!


Uppe före E...

JA, ni läste rätt. När jag gick  upp och kissade så somnade hon om. Jag kände mig för pigg för att lägga mig igen så dricker mitt morgonkaffe i lugn och ro!

Ska strax passa på att ge mig själv ett ansikte (sminka mig alltså). Låter väldigt ytligt kanske. sminka sig klockan sju för att man går hemma. Ingen annan bryr sig inte jag heller egentligen, men jag känner mig fräschare när jag fått fixa till mig lite.. Så är det med det.

Vi får väl se vad denna dag har ett erbjuda.. Hade tänkt gå till jobbet på förmiddagen, men Helene skulle ev dyka upp och vi ses ju inte alltför ofta. Jobbet har jag ju nära mig så kan i stort sett gå vilken dag som helst =)

Känner mig glad och lycklig!

Vill behålla den underbara känslan!

Kväll igen

Så har även denna dag gjort sig till känna. Varit en bra dag med mycket skratt, god mat blandat med allvar och gäspningar =)

Ja mamma och jag pratar om ALLT ;-)

Joel är hemma, kom strax efter 18. Nöjd och glad! Vi har varit så där romantiska som kan bli, han har pratat med Åke i telefon, eller Ove eller om det var Erik. Skitsamma, jag blandar ihop grabbarna =)

Jag själv har pratat med Linda som ringde förut. Tycker så synd om henne. Jag hoppas det vänder för henne och att hon får en stor dos tur. Jag försöker ge dom råden jag kan av mina egna erfarenheter, men det bästa jag kan göra är ju att lyssna..

Jag ställer upp för mina vänner. Jag vill finnas där, stötta och lyssna, det är så jag vill att mina vänner ska vara tillbaka. Jag kräver det inte, men jag tycker det är en självklarhet om man nu ska kalla sig VÄN. Det spelar ingen roll vad som händer i ens liv, i vilket stadie man befinner sig i, kriser, lycka osv. Man ska finnas där. Oavsett om det är lite så ska mina vänner iallafall veta att jag finns för dom och att jag hjälper till så gott jag kan.

GLÖM ALDRIG DET!

Nu är jag i valet eller kvalet om jag ska eller borde kolla på "Kungarna i Tylösand".. Hmm. Om jag känner mig själv rätt så behöver jag sitta en stund i soffan och slappna av innan jag kan somna. Annars går jag bara upp och då blir det ännu svårare att somna sen!

<3

Förresten. Grattis Minna på 1-årsdagen =) Vet att hon själv inte läser min blogg, men vet att hennes mamma gör det. Så kram till er från mig =)

29 September :)

Jag var så trött så trött i morse.. Gick och lade mig tidigt, men Ewelyn vaknade några gånger. Joel väckte mig vid kvart över sju då sov Ewelyn, men vaknade strax därefter. Min kära sambo är ute och far igen. Destinationen denna gång är Stockholm.

Han har bytt sin kamerautrustning mot en annan, typ det jag vet och att han var nöjd. Ringde förut. När det gäller den biten så säger det mig inte så mycket och helt ärligt så är jag faktiskt inte så värst intresserad heller :-) Jag håller mig mer till kläder och smink ;-) Dock handlar ju det betydligt om mycket mindre pengar, men jag är på sätt och vis glad att han har en hobby och använder sin talang.

Men ibland kan det kännas som att vi knappt hinner ses något. Veckorna bara springer iväg och helgerna likaså. Men det är ju så livet är uppbyggt. Jag önskar ibland att man kunde göra lite mer spontana saker själv. Men veckorna är fulla av antingen möten, papperfixeri, telefonsamtal och såna roliga sysslor som jag gärna hade sluppit.

Ikväll ska jag finslipa lite på mitt CV när Ewelyn somnat. Ska fixa och ändra lite i mitt personliga brev sen jäklar ska det skickas ansökningar till alla möjliga ställen.

Det tråkiga är att jag bara inte hittar alla papper på dom jobb jag haft. Så måste fixa med det också. Annars är jag nöjd över mina prestationer hittils även om jag nu sitter utan en fast tjänst så har jag hunnit och varit med om en hel del.

Nog om det. Ska inte trötta ur er med att skriva om det. Händer det något på den fronten så lär ni nog inte missa det!

Mamma har varit här idag. Åt lunch och lite småshopping blev det. På rea såklart. Tack mamma!





Nytt till Ewelyn. Tunika och jeanstights.



Gullefjunet själv


Magen är mättad. Oj, vad jag åt. Bäst och passa liksom :-) Snuttan sover nu. Tänkte hon får sova en stund så hon orkar med kvällen, varit fart på henne hela dagen än så länge.

Jag har lite ångest. Tycker jag städar och har mig, men blir inte nöjd. Jag ger snart upp. Var kommer all skit ifrån? SUCK.

Jag hoppas jag inte får oväntat besök idag för då skäms jag i denna röra. Saker överallt som inte får plats någonstans. Nä, jag vill bort härifrån nu. Börja om på ny kula. Sortera och organisera.

Imorgon förmiddag kommer min vän Helene hit. Sen får vi se var resten av dagen har att erbjuda oss.

Ska försöka ta oss ut igen. Passa på när det är fint väder. Det mår vi alla bra av.

Ha en fortsatt trevlig eftermiddag!


Eftermiddag



Joel har kommit hem ifrån jobbet. Maten är fixad. Disken likaså. Ska ta och lägga ut Ewelyns gåstol på Blocket snart också, onödigt att ha den här när den bara står och dammar. När man kan få en slant för den till något annat som hon istället behöver =)

OM vi skaffar någon mer knodd så får vi väl köpa en ny :-)

Vi har varit ute idag, gick en långpromenad. Träffade Emelie (en jobbarkompis) så vi stod och småpratade en stund. Sen gick vi en extra sväng och sen hemåt.

Joo..

Jag fick hem 3 nya böcker som jag ska försöka beta av när tid och lugnet infinner sig.








Morgon

Sitter här med en kopp kaffe och njuter av lugnet :-)

Har lagt Ewelyn en stund igen. Igår så sov hon bara en stund efter lunch på hela dagen och då sov hon bra hela natten sen.. Men efter att ha varit uppe en stund, lekt av sig lite och ätit en stor tallrik gröt så blev hon trött. Började gnugga sig i ögonen, så självklart får hon vila en stund.

Har inget inplanerat idag heller. Rätt skönt för snart kommer det bli full rulle med inskolning, flytt, födelesedagsfirande osv. Att kunna unna sig den där lilla stunden är inte så lätt. Kroppen säger ifrån men tankarna går åt ett annat håll.

Ska ge oss ut och gå lite när hon vaknat tänkte jag. Det är nästan skönare att gå på förmiddagen, då kommer man liksom igång på ett annat sätt :-)

Har tyvärr ingen bild att visa er idag..

Imorgon eller Torsdag ska jag hälsa på min favoritavdelning på mitt jobb tänkte jag =)

I väntan..

på att Ewelyn ska vakna och brist på sysselsättning. Eller nja, det har jag väl inte. Finns alltid nåt att pyssla med, men maten är gjord, disken avverkad och när hon vaknar så ska jag ta tag i dammsugaren. Vill inte riskera att hon vaknar nu för hon behöver sova ett tag.



Klädde på oss gick en timme :-)

Det är ruggigt ute. Nästan så jag tänkte köpa mig ett par vantar. Men orkade inte gå in i någon affär. Jag älskar att gå i affärer, men lika väl som jag gör det så uppskattar jag att bara vara utomhus och andas in den friska luften...


Vi har velat fram och tillbaka hur vi ska göra med Ewelyns 1-års kalas. Självklart så ska hon bli firad, på sin dag av oss men även av tjocka släkten. Det är så tråkigt att man "aldrig" kan sammanstråla och fira tillsammans på båda sidor, dels så passar det sällan med jobb etc och givetvis så förstår jag att man inte kan ta ledigt hur som helst, men ändå lite tråkigt tycker jag nog att det är.

Man blir så bunden när det ska vara olika dagar, speciellt då det oftast blir på helger. Den tiden vi alla tre i familjen har tillsammans och för att det är då som det oftast dyker upp jobb åt mig.

Farmor tyckte att vi skulle ta en dag bara och passar det inte så får det vara och det kan jag nog hålla med om. Joel tycker likadant.

Men sen vet jag säkerligen att några kommer någon annan dag, ja då får det väl vara så. Jag kan inte vara otrevlig eller otacksam det är inte min melodi. Joel har hårdare skal än mig ;-)



Snart vaknar nog min lilla pärla och jag funderar på att ta en promenix till sen senare i eftermiddag. Känner att jag behöver ta ett rejält ryck här hemma bara. Det ser mer eller mindre ut som ett kaos :-)


VILL FLYTTA NU!


Måndag :-)

En ny vecka har börjat. Ewelyn sov bra inatt. Gav henne välling när jag gick och lade mig, sen vaknade hon vid halv fem fick lite käk och sen gick vi  upp vid halv åtta. Så ska nog inte klaga =)

Det har varit full rulle än så länge.. Men hon är fortfarande snorig, så vi skippar sången idag...

Har inget annat inbokat idag så det får bli promenader (om vädret tillåter) och dom vanliga sysslorna. Behöver nog inte rabbla upp dom. Ni som är förälder vet ju vad jag menar ;-)



Mammas gullunge!



Overallen som köptes igår



Ewelyn provar sin mössa :-)


Jag hoppas ni alla får en bra start på veckan och gör det bästa av den!


Ikea...



Idag, äntligen köpte vi vårat soffbord som varit slut på lagret! Dock monterar vi nog inte upp det förrän vi flyttat, men ändå skönt att ha det hemma. Kommer nog bli bra sen.

Har letat och letat efter en fleeeoverall till Ewelyn, men tycker det är dåligt utbud av dom MEN till slut så fann jag en inne på Lindex. Stod och velade om jag skulle ta en 80 eller 86, men det blev en 80. Brukar ju köpa det mesta i 86 nu, men tyckte den såg VÄLDIGT stor ut och hon är ju inte så lång. Jag hoppas den passar annars får jag lämna tillbaka den...

Det blev en ljusrosa.

Sen åt vi lunch. Passade på att äta i lugn och ro, medan Ewelyn var hos mamma och Conny. Smakade bra!

Fick hem en påse med lite allt möjligt. Bland en ny tandborste till snuttan eftersom den förra var så hård. Jag har ju inte börjat borsta Ewelyns små tänder ännu på riktigt eller hur jag ska uttrycka mig, vi  har provat lite smått men jag tänkte faktiskt börja göra det till en rutin snart. Dels så att hon vänjer sig, men även för att lindra tandköttet nu när tänderna spricker upp.

Mamma sa att många köper såna där tandborstar för att lindra smärtan som blir och dom rekommenderar att göra det. Ikväll blev det inget eftersom hon var för trött. Knappt sovit något i eftermiddag eller på hela dan rättare sagt.

Fick även fetvadd, som kan vara bra att ha hemma, två stycker bodylotion med papaya-doft (luktar underbart!) och fler pappersdrag.

Jag har en snäll mamma och en fördel är ju att hon jobbar på Apoteket helt klart :-)


Jag hoppas vi kan ta oss till babysången, men som det ser ut just nu så tycker jag att hon snorar lite väl mycket. Det är varken snällt mot henne när hon inte är helt pigg och jag vill heller inte att hon ska smitta ner dom andra.

Men har vi tur så kanske det är över imorrnbitti!

Har precis ätit ett par glutenfria havreknäcke med ost och kaviar som Joel gjorde iordning medan jag lade Ewelyn. Väntar på att mitt te ska svalna lite.

Det blir lite mys, med film och popcorn. En bra avrundning på veckan...


En heldag i Norrköping

Hemma igen efter att ha tillbringat hela dagen med min vän Tessan i Norrköping. Tänkte hälsa på hos mamma, men tiden sprang iväg som den alltid gör när man skener i affärer :-)

Har haft det jättemysigt. Ätit en god sallad som Tessan bjöd på, mycket kaffe har det blivit och mycket prat.

Träffade en bekant till oss som jobbar som tågvärd på pendeln hem nu så det var trevligt.

Givetvis så blev det lite shopping också.. Bra att fylla år ibland så man kan köpa något till sig själv utan att få dåligt samvete ;-)

Joel fick en present också.. HAHA, en påse "hångel te".. Man gör ju allt för att hålla liv i brasan :-) Nedå, var mest på skoj, eftersom vi drack te tillsammans en kväll för ett tag sen och då sa han att han tycker det är godare med lösviktste så lite därför ;-)

En ny kaffeburk köpte jag också.. en större med tillhörande sked. Hittade massa fint som jag skulle vilja ha till Ewelyns rum, men DYRT! Plus att det känns onödigt att köpa på sig sådant som kanske inte alls blir bra sen. Hon fyller ju år snart också lilla snuttan.. eller stora snuttan passar nog bättre!




Dessa raggsockar blev det till Ewelyn. Har ju sett dom på nätet och letade som en galning i affären, men sen kom en kassörska som sa att dom fick hem dom igår, så hon plockade fram ett par. Fick en rabattcheck på femti spänn också så givetvis fick det bli ett bidrag till koftan jag suktat efter länge..




Jättefin lite kortare modell.. kostade 199, men fick den för 149 med rabatten. Toppen!


Jag gillar Norrköping, tycker det är en trevlig stad att gå runt och strosa i även att jag inte skulle vilja bosätta mig där.


Och åter igen. Vilken god sallad. Tessan gjorde det bra som kom med det förslaget. Man fick alltså sallad, tomat och gurka, sedan välja 5 sorter till och jag tog nudlar, kyckling, ost, oliver och majs. Kaffe ingick!

Tack igen gumman om du läser min blogg.


Fredagsmys



Inte världens myspys bild direkt då, men det är mysigare än vad det ser ut här hemma :-) Har släckt ner lamporna och tände ett par ljus, det händer alltför sällan, men nu så ville jag ha lite mysfaktor i min ensamhet :-)

Har lagt Ewelyn. Hon har knappt sovit nåt idag. Det gick bra på mötet, hon var på allting men det löste sig. Har fått lite uppgifter som jag ska göra nu tills nästa gång, men då får hon vara hemma så jag kan koncentrera mig lite mer. Hon charmade dom iallafall =)

Joel har inte kommit hem ännu. Kommer vilken minut som helst skulle jag tippa på. Saknar han, knappt sett varandra idag. Jag vet jag är väl lite löjlig, men man kan känna saknad ändå fast man bor och lever tillsammans.

*peppar peppar* så känner jag mig lite bättre. Morgonen är alltid värst.

Vi har inte gjort så mycket här hemma då min energi har gått till att underhålla Ewelyn på alla sätt och vis. Tagit tag i det viktigaste som disk och sådant, det andra får tas senare i helgen.

Har laddat upp här hemma med cola, godis och lite pepparchips! Så nu blir det mys innan sängen kallar för min egen del...


Nya bissingar :-)

Vet inte om jag skrivit det men det har ju spruckit upp två tänder däruppe på Ewelyn, dom syns mer och mer. Så sött!

Jag känner mig långt ifrån i toppskick, näsan rinner, halsen gör fortfarande ont och kroppen är tung och huvudet likaså. Till och med mamma tyckte att jag inte såg bra ut och att jag gått ner mer i vikt. Det har jag gjort ställde mig på vågen igår och då stod den på 56,4 med bara underkläder. Jäkla lustigt tycker jag, för jag bantar absolut inte och tycker väl inte att jag rör på mig så mycket mer än dom vanliga dagsrpromenaderna och för mig känns kroppen densamma ändå.

Tror dels jag tycker så för att mina höfter blivit bredare..

Eller som mamma säger, tänk om det skulle vara en bebis i magen :-) För hon sa att det är vanligt att man går ner i vikt då först och det gjorde jag också. Men NEJ, jag är inte gravid. Jag har min roliga lingonvecka och äter mina piller så skulle bli chockad!

Joel åkte nyss. Ska till Mariestad och fota. Tror det skulle ta hela dagen och hade jag varit smart så hade jag väl kanske skaffat en timme barnvakt då jag har möte på Af nu på förmiddagen. Men känns dumt när det bara är en timme så jag hoppas hon är snäll mot mig :-)

När jag själv inte mår bra så tar det extra på krafterna, det som är smått blir stort, det som brukar ta energi tar extra.


Nu är alla räkningar betalda, skönt det!

Hoppas denna dag går fort så jag kan krypa ner i sängen och SOVA!

Mamma hälsar på...

Vaknade idag med halsont, hade svårt att somna för att det sved sådant. Var halvt medvetslös i morse. Mamma kom vid elva tiden. Tog en kaffe sen gick vi neråt stan och käkade lunch! Gott!

Satt en bra stund nere på skånska, sen gick vi till lekparken så Ewelyn fick gunga lite. Jag själv satt vid bordet och slappade. Önskade att jag hade den energin mamma har, att hon orkar jag förstår inte.

När vi kom hem fick Ewelyn lite grötpuré sen ville mamma gå ut med henne igen, så lite mer än en timme va dom ute. Kom hem med glass så det smaskade vi oss :-)

Jag passade på att slöa lite. Kunde inte somna, men skönt att bara va. Men det är svårt att slappna av. Det som är det värsta.

Har kollat min lön ifrån jobbet också och som vanligt får jag mer än vad jag hoppats på. Kanon! För dom få timmarna så är det skitbra pengar. Men det finns alltid hål att stoppa i som jag brukar säga :-) Så vi har inte pengar i överflöd precis hehe..

Jaja, jag har tänkt flera gånger att undvika att skriva om pengar, men lätt att det kommer med ändå. Finns ju roligare saker att skriva om sin ekonomi liksom =) Och jag själv är inte så intresserad av vad/hur andra gör med sina.

Jaja, nu tar vi kväll här hemma. Ewelyn ligger i sin säng. Har fått nässpray som jag köpte idag. Badat och inviger sin nya pyjamas som jag tvättat. Sötare än socker är hon vårat hjärtegull!

Tvättmaskinerna har gått i ett idag. Ska bli så skönt med en egen sen. Även att vi nog kommer vi lite ekonomiska att tvätta lakan o sånt i tvättstugan sen också. Tips på bra tvättmaskiner förresten?




Bil

Vissa dagar så jobbar min hjärna mer än vad den borde göra. Det i samband med sömnbrist resulterar i att åtminstone jag inte alltid är på världsbäst, strålande humör. Det mesta ligger inombords och jag visar det sällan. Därför det är bra med bloggen så jag kan skriva ner lite.

I morse så somnade vi om, halv tio vaknade vi. Joel åkte ut och hämtade sin mamma som hade hand om Ewelyn en timme. Eftersom vi skulle provköra en bil :-)

Jag har bara provat automat en gång förut, men fasen var smidigt det är. Jag har alltid varit lite anti mot såna bilar, dels för att jag löjlig som man är tror att man ska komma ifrån sig när man lärt sig växla och alltid kört manuellt. Men det är ju faktiskt så att köra bil är som att cykla har man en gång lärt sig det så sitter det som smäck. Lite ringrostig kan man dock känna sig ibland, åtminstone jag. Gillar fortfarande inte att parkera när det är trångt för att jag är rädd att köra på något, men än så länge så går det bra :-)

Tog en sväng till V.Harg. Sen hemåt igen. Gjorde lite mat. När Joel åkte till jobbet så gick jag upp till Brittmarie och pratade lite skit. Hon är så bra. Får mig alltid på bättre humör.

Ewelyn är fortfarande snorig och lite värre tycker jag nog att det blivit. Lite hosta har drabbat henne också, även mig själv. Det retar i halsen, men näsan rinner inte.

Har inte så mycket mer att delge er idag.

Hoppas ni får en bra kväll!

Nokia 6700 Slide



Jag skrev ju för ett tag sen att jag skulle byta abonnemang till 3. Uppsägningen är till slutet av November sen är jag inte Telenor kund längre. Jag har varit en trogen kund, sen jag fick min första mobil då (hmm, tror jag var 13) så har jag haft den operatören. Fast då hette dom ju Europolitan, sen Vodafone och nu Telenor.

Så jag valde en ny telefon. Den andra ska jag ha i reserv. Alltid bra med en extra telefon.

Linda har en sån här fast rosa, fast jag valde en lila :-) Hoppas den kommer snart!


Sen vill jag bara säga GRATTIS till min ÄLSKADE farmor som fyller år idag. 66 närmare bestämt!

Ringde henne förut så ska åka dit någon dag med en blomma tänkte jag. Jag älskar min farmor,  vi har så mycket gemensamt, samma tänk, samma värderingar. Så ja, inte bara att det ligger i generna så står vi varandra nära. Har alltid gjort och kommer alltid göra.

Stor kram till dig!


Härligt väder






Tog med mig Ewelyn till lekparken och det var riktigt skönt ute!!

Sen gick jag ner och handlade lite smått och gott som tagit slut.

Joel har åkt till jobbet. Som vanligt så gillar jag inte hans kvällsveckor. Förmiddagen går så snabbt. Men hellre att han har ett jobb och drar in till lite pengar till familjen än att han är hemma och pillar navelludd, då hade jag nog blivit tokig :-D

Ikväll blir det mys.. tjejmys. Tessan var sugen på att titta in ikväll, träffade henne på parkeringen förut.

Känner mig inte så trött längre, imorse var jag som i en dimma....

Ha en fortsatt trevlig eftermiddag!


Måndag



Hittade denna bild när jag blippade runt på nätet. Haha, ja jag säger inget så har jag ingenting sagt :-)

Igår satt vi bänkade här hemma framför tvn. Kom nog inte i säng förrän halv ett, sen var jag uppe två gånger i natt och strax innan sju ville Ewelyn inte sova mer. Det resulterar i att jag är mer än trött just nu.

Babysången fick avstå idag, tråkigt. Men jag var så illamående och klockan sprang iväg.

Ska dock gå ut och spendera lite tid i lekparken sen. Kanske kan få med mig någon? Vi får se.


Igår blev det nog en stor besvikelse för många, en glädje för vissa.



Så är det.


Förresten. Jag köpte en cool kofta igår.




Grym ;-)


Linköping...

Det blev inget jobb idag :-(. Hoppades verkligen på det. Dagen den har gått ändå. Joel åkte iväg en sväng till Omberg med en kompis på förmiddagen. Efter lunch åkte vi till Linköping (Tornby). Joel skulle köpa nån lampgrej på Jula och jag gick då in på H&M. Köpte två mössor (en tjockare, en tunnare) till Ewelyn, ett par stickade vantar och ett par tjockare strumpor. Var väldigt dåligt utbud med mössor på Gekås och jag vill ha mössor med snören på, eftersom hon kastar av sig den jämt. Och nu är det faktiskt riktigt ruggigt ute!






Ewelyn nybadad :-)


Ikväll blir det såklart att sitta bänkad framför tvn. Valvakan. Äta färska majskolvar som Joel köpte med sig hem förut.

Det blir nog sent ikväll skulle jag tippa på och imorgon är tanken att gå till babysången, vi får se hur det blir. Vi brukar ju vara uppe före tuppen här hemma ;-)


Demensavdelningen

Där var jag ikväll och spenderade några timmar, 6 timmar om man ska vara exakt. Jobbade enbart med Poolpersonal, träffade härliga, energiiska Sofia. Har blivit bjuden på Singstar kväll i Oktober. Att jag ska gå om ingen annat inträffar. Så roligt att hitta på saker utanför jobbet och det är alltid lika kul!

Sitter här och avnjuter en folköl.. Himla gött! Ska slänga mig i soffan några minuter sen blir det sängen.

Sovgott!

Pajkastning

Idag har jag röstat. Vad jag röstat tycker jag är min ensak. Vill man dela med sig av det, så fine. Men man röstar ju anonymt och jag vill att det ska vara så. Det finns som jag brukar säga både för och nackdelar med alla dessa partier. Jag dömmer ingen. För mig får man rösta på det parti man vill. GÖR SOM DU SJÄLV VILL OCH SKIT I ANDRAS ÅSIKTER!

Nog om det. Ska bli intressant att se vem som tar det. För mig spelar det faktiskt ingen större roll. Jag är så mättad på allt politikersnack nu att jag nästan får huvudvärk :-) Tycker det såklart är intressant, men orkar inte argumentera, eller diskutera mer. Det blir vad det blir och jag surar inte ihop oavsett vilket parti som vinner valet.

Sätter punkt där.



Snart vankas det mat här hemma på Lagmansgatan. Kycklingfilé, pommes och beasås! Åh, vad gott det ska bli! Har levt på knäckemackor, skorpor och glass idag :-D Jepp, så kan det bli ibland.

Mys ikväll. Lite extra sådär eftersom jag jobbar imorgon kväll. Känns nästan sjukt att säga det. Men jag längtar faktiskt. Jag gillar att röra på mig, att jobba, att hjälpa till och tjäna pengar. Jag mår bra av det. Att få dom där extrakronorna gör massor. Perfekt eftersom vi ska flytta.

Ha en trevlig fredagkväll! :)

Fullspäckad dag

Förmiddagen sa svisch! Joel kom hem strax innan 11, tänkte gå ner till Af men det spöregnade så jag tog bilen :-)

Mötet gick bra, ska få lite mer uppbackning i mitt jobbsökande så har fått tid för enskilt samtal nu i nästa vecka igen sen skulle vi ha regelbunden kontakt en gång i veckan, så det blir nog bra. Gör mig inget faktiskt!

När jag satt där och väntade så pep det till i mobilen så fått lite jobb i helgen på demensavdelningen. KUL! Har blivit mycket helgjobb sista tiden, men bättre det för det ger mer betalt i slutänden. Joel ska ev jobba i helgen också.

När jag kom hem så åkte Joel till jobbet och jag klädde på Ewelyn och gick ner till Ica. Mötte Tessan på vägen dit så vi stod och småpratade lite.

Efter lunch ringde Linda och var klar på banken så hon kom hit och så gick vi en promenad och sen hem till henne. Så himla fint hon fått det. Kaffet smakade gott och hon busade med Ewelyn som aldrig förr. Märks att hon trivs så bra i hennes sällskap och det gör mig varm i hela kroppen. Hon är så barnkär Linda. Vi var där några timmar, sen följde Linda med ut så vi gick ytterligare en runda och sen satte vi oss på en bänk medan Ewelyn sov några minuter.

Nu har jag duschat. SKÖNT! Ikväll blir det slappa i soffan och mysa med sambon som nu ligger och snarkar i soffan :-D

Imorgon kommer nog dagen gå i raketfart också. En morgonpromenix med Tessan. Sen träffa Linda. Vi ska gå och rösta tillsammans är tanken. Sen tid på Synsam. Härligt när det händer lite!

Trött mamma

Dagen den gick. Vi gick en promenad ner till stan.. En snabbis in på Kvarnen och köpte lite burkmat. Hade ingen lista med mig så glömde lite saker som jag tänkte på innan jag gick. Så får nog bli ett stopp på ICA imorgon.

Gick hem, gav Ewelyn mat och jag slängde ihop lite biff och pommes till mig. Lade mig ner för att vila då ringde telefonen, både hem och sen i mobilen. Det var farmor som varit i Motala och undrade om dom kunde dumpa av lite flyttkartonger som dom fixat åt oss.

Visst, väldigt uppskattat så dom var här en stund. Ewelyn somnade en stund. Joel varit iväg på fotofika, men han släppte av oss i Skeppsås hos hans mamma så Ewelyn och jag var där och fikade. Jag slappade mest i soffan. Blir så trött när jag inget gör. Fick en fin blomma och en slant. TACK! :)

På hemvägen somnade snuttan till ett par minuter. Vaknade när vi bar ut henne, men efter en flaska välling så sover hon nu igen. Vågar jag skriva att jag önskar lite mer sovtimmar i natt? :-) Förstår inte var orken kommer ifrån. En stor kram till alla mammor som kämpar på trots sömnbrist!

Jag ska strax tvätta bort mascaran och hoppa i säng. Ögonlocken känns tunga.

Imorgon är dagen spikad om inget annat händer. Möte på Af mellan 11-12. Joel kommer hem och tar en timme komp. Efter 13 ska jag träffa Linda och checka in hennes lya då hon inhandlat en massa fina möbler! Det blir trevligt som ALLTID!


God morgon

05.40 vaknade våran morgonpigga dotter. Jag försökte med mina enka medel som att byta blöja, ge välling, ta upp henne till stora sängen.. Men icke sa nicke. Så till slut satte jag ner henne på golvet och gick upp! Har lekt med henne en stund i köket, efter en stund började hon pippla lite så lade henne i sängen och då somnade hon bums!

Det smartaste vore väl att lägga sig jag med, men nu har jag druckit morgonkaffet och varit uppe tag, så ingen idé :-)

Har plockat lite med grejerna ifrån igår.. och jag tog en bild på skorna jag köpte. Världens skönaste! Föll för dom direkt, men det bästa är att dom inte var så dyra trots att dom är inköpta på SCORETT som tenderar att ha dyra priser på sina skor. Hör ju inte til vardagen att man kommer ut därifrån med några skor ;-)



Dom korta är fodrade, jättesköna och stövlarna både snygga och bekväma. Kommer användas flitigt nu i  höst/vinter!

Vad som händer annars idag vet jag inte. Blir nog lugnt. Borde städa av lite här hemma. Ska se om Tessan har lust och ses nåt, har en jacka som hon ska få av mig som jag fått av en kompis som är alldeles för stor för mig. Lite tidigt att ringa nu så jag får nog vänta lite =)

Gekås

Hemma igen ifrån shoppingparadiset! Jag har fyndat mycket fint. Mest kläder till oss alla tre här hemma, men även lite annat smått och gott som man behöver.

Jag hoppade faktiskt medvetet över heminredningsavdelningen, eftersom det är onödigt att köpa sånt nu när vi ändå ska flytta. Så har tänkt att ta en tripp senare sen :-)

Såg MORGAN och OLA-CONNY där :-) Och jag höll på att skratta ihjäl mig när det första jag får se när vi kommer in ett par hipstertrosor som det står "I love Morgan"!

Sällskapet kunde inte varit bättre. Maten var god och det var inte mycket folk. Så en toppendag med bästa Brittmarie! Jag var tvungen att slänga upp allt på köksbordet här hemma då det spöregnade när vi skulle gå till bussen och kom lite på kläderna.

Kommer fler bilder, tänkte visa er dom fina skorna jag köpte. Men orkar inte ta fler bilder nu. Imorgon kanske =)



Bra skit ;-)



Ännu mera...




Till mig :-)


Som sagt väldigt kassa bilder, men visar mer en annan dag.


Jag är mer än nöjd. Hade dock önskat om jag nu ska vara kritisk att det var dåligt med storlekar i Medium. Hittade en skitfin vinterjacka, men fanns bara i Large. Andra gången vi gick in så var det fortfarande bara Large. Men så är det, men kan inte få allt!

Mest nöjd är jag över Ewelyns saker och mina skor =)




25 år

Idag för 25 år sedan kom denna mamma, sambo, vän och bloggare till världen! Kan ni tänka er? 25 år och här sitter jag nu i lägenheten tillsammans med min sambo och min underbara dotter. Jag har blivit så mycket gratulerad att det idag kändes som en helt vanlig dag. Telefonen och mobilen har dock gått varma hela dagen ;-)

Imorse gick jag ut och mötte upp Tessan och Clara. Följdes åt till babysången, men hoppade fikan och gick en promenad istället. Det är skönt att gå på morgonen, men eftersom Ewelyn vaknar så tidigt så blir hon trött vid den tiden. Det tog bara några minuter så slocknade hon i vagnen.

När jag kom hem käkade jag upp tacosen från igår. Joel kom hem lite tidigare, men åkte ett ärende och efter ett tag kom han hem med rosor och ett presentkort på fothälsan. 60 min massage! Så ska ringa och boka tid någon dag. Himla gulligt!

Av min bästa vän fick jag söta strumpor och en stor chokladkaka :-)

Så jag är så nöjd, fick mycket mycket mer än vad jag någonsin kunnat förvänta mig av släkt och vänner. Ja, jag blir rörd! Tycker själv inte att jag är värd det. Åter igen dum mot mig själv. Men stort TACK iallafall!

Snart ska jag hoppa in i duschen och skrubba av mig lite, benen borde rakas.. Ser ut som en varulv, haha!

Hoppas på lite sömn i natt, i natt sov jag inget vidare. Kändes mycket bättre med dom nya bäddmadrasserna, men jag kunde inte komma till ro så fick gå upp och fördriva lite tid framför datorn.

Imorgon, TIDIGT åker jag och Brittmarie bussen till Gekås. Tjoooohoo! :) Ska bli så kul, inte träffat henne sen sommarvikariatet.

Den här veckan kommer gå fort har jag en känsla av. Shopping i Ullared-Synundersökning på Synsam- Möte på Af... osv!

Ha en trevlig kväll allesammans!


Söndag



Ewelyn god och glad!


Idag har mamma och Conny varit här och ätit lunch. Vi slängde ihop lite tacos, sen kaffe och bullar på det! Måste baka fler bullar någon dag för dom går åt fort :-)

I eftermiddag åkte Joel till Jysk och inhandlade något välbehövligt. Två nya bäddmadrasser kom han hem med. Dom sålde ut deras dyraste nu för 1500, kostar annars 2400/styck. Så stor skillnad. Jag har ju haft sån problem med min rygg, tror dels det beror på att Ewelyn inte är lätt som en fjäder längre, men även dom hårda IKEA-madrasserna har gjort sin del.

Det är inte alltid det bästa att vara snabb och välja det billigaste. Det har vi fått lida för nu. Det tar ett tag innan madrassen formar sig efter kroppen, men ska bli skönt att få lägga sig lite mjukare!


Av mamma och Conny fick jag så bra presenter. En sak jag verkligen pratat om länge i olika etapper, men som aldrig blivit av.

Jag har fått en 50 min konsultation på Make Up Store i Linköping där jag även får välja produkter av priset. Det ska bli toppen att få hjälp med vilka färger man passar i plus lite tips om hur man kan få detta "trötta-mamma ansikte" lite lyster ;-)

Sen ett presentkort på IKEA. Det är kalasbra, för det går alltid hem. Passar bra till soffbordet som vi ska köpa!

Fin blomma

TACK SÅ MYCKET FÖR ALLT FINT OCH DET TREVLIGA SÄLLSKAPET MAMMA OCH BÄSTA CONNY!
 


Hello Kitty



Den här söta laptopen (leksak) såklart skulle vara något för Ewelyn. Varje gång hon sitter bredvid så knappar hon på min dator. Varje gång jag sitter vid våran andra dator så är hon på tangentbordet :-)

Hon älskar att trycka på alla slags knappar. Så söt när hon kör med den där lilla tummen. Det finns så mycket fina leksaker. Idag sa farmor till mig att det blir svårt att köpa nåt till Ewelyn eftersom hon har så mycket leksaker, men faktiskt så har jag fått det mesta och det är guld värt även att det är kul att köpa nytt ibland också givetvis!


Nä nu tar vi mys. Jag är mätt i magen fast ska unna mig lite "lördagsgodis"!


Lördag

Joel är i Göteborg som ni vet. Skickade sms nu och dom var i Jönköping. Han åkte redan vid sju i morse så vi har inte sett mycket av varandra, men kvällen har vi ju tillsammans.

Jag har faktiskt lagt Ewelyn nu. Hon var så trött och gnuggade sig i ögonen hela tiden. Har lite svårt att komma till ro så jag har sprungit in och ut ett par gånger och lagt henne till rätta :-) Så skönt att hon somnar själv, undrar hur det kommer gå sen när hon får eget rum? Hon är ju så sällskapssjuk och det förstår man ju. Men nu tar vi en dag i taget. Blir bäst så!

Satte mig vid Facebook på förmiddagen och chattade med min farbror. Då skrev han att han skulle komma. Det visste jag inte eftersom farmor sa att han skulle spela på travet eller jag som fattade fel. Shit the same.

Jag klädde på Ewelyn och gick ner till ICA och köpte en extra daimtårta. Ja kommer det folk så vill jag att dom INTE ska behöva snåla, så nu har vi fika kvar. Ska Joel få när han kommer hem ;-)

Ewelyn jagade Ollie (hunden) och var på bra humör hela tiden. Det underlättar massor och gör mamma extra glad. Speciellt när man känner sig så trött. Lite bättre är det angående det, men jag önskar att jag någon gång kunde få känna mig pigg bortsett från tröttheten som ligger och gnager bakom.



Fick en fin blomma av farmor och farfar plus en peng :-) Av farbror fick jag också en slant och av min bror och hans tjej fick jag ett presentkort på H&M =)

Ja även om jag inte är mycket för firande för min egen del så är det trevligt när min släkt kommer. Jag har ändå ångest för att det är så skabbigt här inne i lägenheten. Det står sopsäckar med grejer, matsalsbordet är väck och det är allmänt blää!

Ja jag har nog lite städmani och mår dåligt när det inte är rent omkring mig. När jag är hos andra så skiter jag i om det är lite damm i hörnen, eller om det ligger en massa saker framme, men hos mig vill jag ha det trivsamt. Thats it :-)

Två dagar kvar sen är man 25... Inte klokt egentligen!

Om jag ska följa min egen regel som jag och min vän Tessan alltid sagt så ska båda vara gifta innan vi är 30 annars gifter vi oss, haha! Så ja, fem år kvar har han på sig min älskade Joel =)

Hon är dock förlovad så ligger ett steg före hihi..


:-)

FREDAG!

Ok, som vanligt börjar jag med att berätta hur natten varit. Klockan fem vaknade hon, sen somnade hon om till halv sju. Så ska inte klaga. Sova får man göra när man blir gammal som man brukar säga ;-)

Joel har satt på lite kaffe åt mig så ska ta en kopp snart. Morgonkaffet är det bästa!

Idag ska det städas, handlas men såklart försöka hitta på nåt skojigt också. Imorgon åker Joel till Göteborg, bestämt sen innan och jag hade helt glömt bort det så lovade hit farmor och hennes man och min bror och hans tjej på fika imorgon. Så det kan gå när man inte har huvudet på skaft :-)

Som vanligt så har jag inte bjudit till nåt firande för min del, men har man en envis släkt så kommer dom ändå =) Så det blir en fullspäckad helg. Fast iofs så är det bara trevligt, men att bjuda in för att fira mig är inte riktigt min grej...

Nu hörde jag att kaffet är klart så ska hälla upp en köpp! :)


Politik

I natt sov hon bra, fick välling när vi gick och lade oss sen sov hon hela natten. Idag vid tio tiden så tog jag med mig Ewelyn ner till Arbetsförmedlingen och pratade med min handläggare. Sen gick vi ner till affären en snabbis, har blivit lite småhandlande nu sista tiden (dålig planering) kallas det, men ibland blir det så!

När vi kom hem sov hon en stund. Efter lunch gick jag ut till lekparken här utanför och mötte upp min vän Tessan och alla barnen. Hon hade med sig kaffe ut snäll som hon är. Men jag hade full rulle med att hålla koll på Ewelyn så kaffet blev kallt som vanligt, men gott vad det ;-)

Hon är så go nu mer och mer så kan man tyda att hon säger "hej och hejdå". Hon svarar tillbaka :-)

Ikväll har vi varit nyttiga och köpte oss varsin sallad här nere på pizzerian, gött som tusan. Sallad borde jag äta oftare.

Nu kollar jag utfrågningen på SVT, ja hellre det än Idol.. :-) Ja jag har faktiskt kollat på alla utfrågningar tror jag med alla politiker, har inte varit så insatt i politiken förut, men tycker det är intressant nu!

Jag har ju bestämt mig för vilket parti jag ska rösta på, har jag vetat ett bra tag, men det håller jag för mig själv =)

Allt för mig denna afton!

Men såklart så kollar jag ju på Tv4 play sen ;-)


Nu så!

Det har varit lite bloggtorka nu ett par dagar, men jag har faktiskt en ursäkt även om jag inte behöver ursäkta mig ;-) Igår var det kaos i mitt huvud. Vaknade med en sån spränghuvudvärk som satt i hela dagen/kvällen. MIGRÄNANFALL kallas det och det innebär att man inte kan röra sig, sitta ner, stå upp, prata eller helt enkelt vara närvarande, få stunder kunde jag gå några steg eller kolla några minuter på Tv annars var det ett rent helvete, starka ord, men så är det!

Klockan 7 somnade jag igår kväll. Ett par i från Norrköping kom och hämtade matsalsbordet. Jag var helt väck i sovrummet. På tal om bordet så fick vi det vi ville ha, så bra det.

Imorse kände jag mig dåsig, samma känska när man är bakfull. Illamående och klökningar om vartannat. Det är effekter man får när man har ett sånt anfall. Jag hade inga tabletter hemma, typiskt. Förr hade jag tabletter på recept, men eftersom jag inte haft det på ett tag så lyser dom med sin frånvaro.

Tog med mig Ewelyn och gick ner till Apoteket. Har tagit ett par piller idag och även köpt två stycken som man ska ta när man känner att anfallet är på väg. Dyra som sjutton, men nu har jag dom hemma ifall att.

Eftermiddagen har spenderats hemma. Joel har också varit hemma då han heller inte mått bra några dagar. Men imorgon ska han jobba igen.

Jag kände att jag var tvungen att få lite frisk luft ytterligare en gång så tog med mig Ewelyn och gick ner till Netto. Köpte ingredienser så en äppelpaj ligger och myser i ugnen :-) Kocken är Joel!

För er som inte läser min mammas blogg så har jag tagit mig den äran att sno några bilder ifrån deras helg tillsammans med snuttan :-) Mycket utevistelse och skogspromenader gjorde dom, men det kom inte med på bild.. Så jag bjuder er på dessa!































Ha en trevlig kväll!

Igår blev våran sötnöt 11 månader!


Somnade sent...

Det gick kanon på jobbet igår, roligt att få vara på demensen där är dom ju lite extra "snurriga" så man blir mer trött i huvudet, men det gick bra!

Jag jobbade med en i Poolen som berättade lite om hur det ser ut framöver, två stycken går ju i pension nu i December och Poolen ska ev utökas, inget bestämt ännu, så hon skulle lägga ett varmt ord för mig :-) Det är ju alla regler som styr vilken ordning man kommer i när det gäller tjänster. Man får ta en dag i taget och hoppas på det bästa, vi sitter ju inte i sjön precis ;-)

Lillsnuttan är hos mormor och Joel jobbar. Så jag och min sambo har knappt sett varandra i helgen. Blir ju så ibland tyvärr, men vi tar igen det sen. Jag låg länge och läste ut min andra bok, herregud vad jag läst sista tiden :-) Men fastnar jag med någon bok, så kan jag inte sluta!

Sa till personalen och även nattpersonalen igår att jag kan jobba idag om någon blir sjuk, annars ska jag faktiskt passa på att bädda rent i sängarna och köra ett varv med snabeldraken =)

Livet är härligt nu! :)

Calvin Klein



Den här fina klockan fick jag av min kära pappa idag :-) Åh, jag är så glad. Den är stor och fin, med en ljus urtavla fast ändå stilren. Den kommer jag vara rädd om vill jag lova, fast kommer användas flitigt såklart! Trodde jag skulle smälla av när han sa att jag fick ta den =)

Jag har ju inte fyllt ännu så lite fusk hehe..


Varit en härlig dag med mycket sällskap av pappa. En tur på stan, en fika hos farmor och sen lite mat på korvmojjen :-)


Kvällen har spenderats i soffan framför "Änglagård" som är en av mina favoritfilmer. Snart dags att krypa ner. Jag tar nattens bestyr och Joel går upp imorgonbitti. En bra deal ;-)

Natti Natti!


Charmtroll

Åh vad jag älskar när hon är sådär busig, glad och sprallig! När jag hade sminkat till mig lite så skulle jag gå in till sovrummet och hämta kläder, då vaknade hon och ställde sig upp och tjuttrade!

När jag stod och diskade förut så stod hon och höll i kistan i hallen. Mammas pluttunge!

Vi gick ner till Ica och köpte lite mat att skicka med till mamma imorgon då hon ska vara där och mysa. Sen lite gott till i helgen. Åter igen så föll min självdisciplin ;-) Men det är ju helg! =)




Gosunge


Idag ska pappa och jag in till Linköping och köpa en present till mig. Jag har bestämt mig för att välja ut en fin klocka. Inget man bara går och köper sådär och kul att ha som minne :-)

Ikväll ska vi fredagsmysa lite är tanken. Eftersom vi knappt kommer ses nåt imorgon :-(. Joel ska iväg och fota när han lämnat av Ewelyn och jag ska jobba imorgon kväll. Ska vara på demensen och det var längesen jag vad där, men personalen är härliga så det kommer gå fin fint!

Vädret är mysigt, solen skiner och man får den där riktiga "höstkänslan" i kroppen.



Mys-tröja



För er som inte vet vad ni ska köpa till mig när jag fyller så skulle jag bli glad att få denna mysiga, gosiga kofta;-)

499 :- ifrån H&M så ingen billig jumper, men ack så härlig den ser ut! :)


Jag fortsätter drömma.... =)




Sömnlös natt



Igår ställde sig Ewelyn upp i spjälsängen för första gången. Innan har hon ställt sig på knäna. Hon kan ställa sig upp i soffan och så, men vi blev lite snopna, som alltid när det händer nya grejer!

Hon var så söt när hon stod upp och tittade. Såg så stor ut våran tjejja!

Givetvis så var minneskortet fullt när jag skulle ta kort, så får bli en annan dag.

Idag så har en familj varit här och tittat på lägenheten. Efter det gick Ewelyn och jag runt stan, jätteskönt ute!

Pappa kom strax därefter och fikade.


Jag känner mig väldigt väldigt TRÖTT just nu. Ewelyn vägrade somna igår, efter många försök så tog jag med henne upp, så vid två tiden satt hon och jag och kollade på Tv i natt :-)

Vet inte vad det var med henne, hon är nog i en ny fas för det händer så mycket.

Längtar tills imorgon!


Riktiga vänner...

Växer inte på träd!

Så är det. Jag är så glad att jag har mina vänner, vänner som betyder mycket för mig och känner mig ut och innantill. Vänner som man kan skratta med, gråta hos, lyssna på, som lyssnar på en, som inte dömer en för det man säger eller det man gör. Sådana vänner har jag och jag är så lyckligt lottad över att jag vet att om klockan vore tre på natten så skulle jag kunna ringa, jag vet att dom alltid ställer upp i det mån dom kan. Att bara veta att dom finns där när jag behöver dom.

Jag inte världsbäst på att visa min uppskattning, men jag försöker.

Min och Ewelyns dag har varit kanonbra. På förmiddagen kom Tessan och bebis Clara hit och fikade. Efter lunch gick jag och Ewelyn ner på stan och mötte upp Linda. Gick till hennes pappa som jobbar på ett bygge i stan och snackade lite skit..

Gick en sväng och sen ner till lekparken så Ewelyn fick gunga lite. Strålande sol och Ewelyn var nöjd och glad! Gick in på Ica och köpte ägg och mjölk för att överraska Joel med färdiga pannkakor när han kom hem. Det ska tilläggas att jag inte kan steka pannkakor, för att dom alltid går sönder, sen tappar jag tålamodet. Men nu så tänkte jag, att va sjutton jag gör ett försök.

Det blev två pannkakor i bitar då, dom såklart gick sönder och brände fast i stekpannan. Smakade gott, men jag tappade sugen :-)

När Joel kom hem så gjorde han ett försök (hans pannkakor är himmelsk goda!). Men dom brände fast. Vet inte om det var äggen det är fel på eller vad det var, men vi slängde ut smeten!

Så, ja ikväll nu strax så köper vi hem nåt. Det var ju inte tanken, men har inte så mycket hemma och så kör vi på lat-dieten ;-)

Min morbror ringde på dörren i eftermiddag också och gav mig en trisslott. Ingen vinst dock, men roligt att han kom!

Imorgon är det full rulle här hemma. Egirs kommer och kollar på lägenheten på förmiddagen. Innan dess ska jag försöka hinna dammsuga och städa lite. Det var tanken att göras idag, men kunde bara inte va inne när det var strålande sol ute!

Träffade på sjuksköterskan som gått i pension på ICA, det första hon sa var att hon sett mig i tidningen =) Sen fick jag en kram och hon önskade och hoppades att vi timvikarier som kämpar på ska få fast snart. Hon är så go och omtänksam, har hjälpt så mycket på jobbet. En godhjärtat människa som vi alla saknar på jobbet!

Nu ska jag kolla lite Tv, umgås med min sambo som jag älskar..



RSS 2.0