Halsont

Vaknade imorse av halsont och det slår fortfarande lock för öronen, känner mig helt igengrodd. Näsan rinner lite och jag känner mig frusen :-/

Var nere på ica förut och köpte Fishermens friend och ett stort paket med apelsinjuice :-)

Hämtade ut paketet ifrån Jotex, lamporna är jättefina, men måste nog köpa skarvsladd eller något för jag vill ha en lampa i varje fönster men sladden räcker inte, får be Joel lite snällt greja med det när han kommer hem :-D

Inget jobb än i sikte tråkigt när man är uppsatt, nu är jag ju det dagtid då Joel jobbar till fyra, men det har inte pipit i min mob än :-S Är väl helt ok när jag ändå inte känner mig helt hundra, men pengar måste ju komma in :-/

Jahopp, nä ska strax hämta sötnosen sen blir det att försöka fixa lite här hemma.. I den mån orken finns ;-)


Tisdag

Igår fick jag sån huvudvärk igen att jag nästan började gråta. Det är hemskt! Lade mig för att vila vid klockan 6 med kudden över mig och slocknade visst sen. Joel sa godnatt så jag måste ha sovit som en gris. Det enda som hjälper när man får sån värk är att försöka sova. Det är inte lätt, men efteråt brukar det bli mycket bättre.

Vid fyra tiden ville våran madame inte sova mer så hon fick komma över till oss, men sova skulle hon inte göra.

Trodde hon skulle sova på dagis idag, men höll sig vaken och hon var ute när jag kom :-) Glad och nöjd. Somnade i vagnen på väg hem, men vaknade när vi gick in men nu vilar hon igen.

Tessan kom hit så vi tog en kaffe och pratade lite skit. Det går långt mellan varven nu innan vi ses, men så är det när det ska pusslas hit och dit.

Idag fick det bli halvfabrikat till lunch, Felix köttbullar, färdig pulversås men potatisen skalade jag :-)

Ska dock göra en hemmagjord pastasås sen med det som finns hemma :-D

Hej svejs!

Det blev..

Ett par gardiner beställda :-)



Dessa fast inte brunt utan benvit :-) Pratade med farmor i telefon nyss, i en timme skulle passa på och röja lite, men vi tjuttrade på sådant att klockan sprang iväg.

Kom just in på gardiner, så nää.. jag tror det här sporrar mig till att faktiskt ta ett rejält ryck här hemma. För visst är det roligare om man får förnya sig lite?? :-)

Snart dags att hämta Ewelyn, i natt sov vi på soffan. Känns i kroppen, men hade liksom inget val. Hon blev inte ett dugg ledsen vid lämning på dagis och jag tror hon kommer vara glad när jag hämtar strax också!

Hoppas ni får en mysig dag!

Söndag.

Då vad helgen slut, eller ja nästan :-)

Vad har vi gjort? Jo vi har mest pysslat och grejat här hemma. Joel var och handlade och gjorde raggmunk sen, supergott blev det. Ewelyn älskade det också :-D

Vi bäddade rent i sängarna, har tvättat en massa, började dammsuga lite smått.

Har även rensat i hennes garderob, två kassar blev det som ska skänkas till en vän och även en påse som ska slängas i en UFF/Myrorna container =)

Jag ska ta ett ryck i min snart igen, jag börjar oftast och sen hinner jag inte klart och då blir det att jag slänger in allt igen, och så håller det på ;-)

En riktig STORSTÄDNING borde göras i detta hem och då menar jag inte till det som hör till vardagen, som dammsuga och dylikt, utan alla fönstren borde putsas, det borde torkas rent i skafferi och i alla andra skåp, ett rejält tag i badrummet och ännu mer på sådana ställen som man oftast struntar i eller glömmer bort.

Menmen, på ett eller annat sätt ska det bli gjort. Önskar bara att jag hade lite nya växter och krukor att pynta fönsterbrädorna med, men städas måste det göras i vilket fall som helst. Tar man lite i taget så är det snart gjort och det är skönt sen när det är klart :-)


Mjölbykalaset



Fick sms av Helene som frågade om vi ville följa med ner på stan en sväng, så det gjorde vi. Det var mycket folk och väldigt varmt, men trevligt. Alla barn fick korv med bröd och festis och även sockervadd :-)

Sen vad Corren där och plåtade och Ewelyn fotograferades (se resultat ovan) =)

Därefter så tog jag ett kik in på Hemtex och höll i ett par gardiner, men lade ifrån mig dom. Vill vänta lite känner jag. Är sugen på att byta och fixa, men ska putsa fönstren och städa av ordentligt för det ser ut som jag vet inte vad. Men ska man plocka hela tiden så skulle man nog inte få göra annat när man har en litet busfrö här hemma, men ska inte skylla allt på henne för jag kan dra fram saker och plocka efter mig själv är jag dålig på ;-) Ni skulle bara se i garderoben, kaos rent ut sagt!!!

När vi kom hem så åkte vi ut till Joels mamma. Fick lite mat och god paj som hon hade gjort. Ewelyn och hennes kusin Lova plaskade med vattenkranen i trädgård :-) Goa är dom!

Dock är väl inte Ewelyn helt på alerten, snorar lite och haft svårt att komma till ro som sagt och jag själv känner mig inte helt på topp heller. Det slår lock för öronen med jämna mellanrum som jag haft under en längre tid från och till och det har gått på jobbet, man blir lite knäpp när man känner sig ingrodd i  hela skallen, menmen..

Nu är det kväll och soffan välkomnas stort!

Dålig start, men bra ändå...

Det körde ihop sig rejält igår på jobbet, envisa tanter ja säger då det. Jag var inte hemma förrän vid halv tio..

Trött och svettig vad jag dessutom, och natten bar ingen sömn. Hon sov nån minut, vaknade och så höll det på hela natten :-/

Hade planerat in en fikadejt med min vän Helene och jag vad så nära att avboka det, men men.. Jag gjorde iordning mig och Ewelyn, lämnade henne på dagis (som hade gått bra dock) och sen kom Helene så vi for ner till stan.

Hon hade med sig en gigantisk kasse med kläder.. Jättefina! Och så köpte jag en Didriksons overall till Ewelyn, också superfin en svart =)

Vi fikade och pratade om allt och hade lika trevligt som vanligt.

Innan vi hämtade våra töser så tog vi en kik i affärerna och vi fyndade båda två.

Detta fick jag med mig hem:



Fleecetröja Mc Kinley och snygga joggingbyxor till Ewelyn



Puma set till Ewelyn på REA :-)



Fin tunika till Ewelyn,  har en annan också, gillar modellen =)



Sött linne, 20 spänn bara!!!

Ja och till mig blev det ett pack med strumpor ;-) Men jag är nöjd. Det viktigaste vad ju inte inköpen eller strosa i affärer utan pratstunden med Helene, det piggar alltid upp! En go tjej!

Ikväll smaskade vi tacos och Ewelyn sover oroligt. Har nästan lite ångest nu när det kommer till kvällen eftersom hon haft svårt att komma till ro dessa kvällar. Vet ju att det är en period och att det blir bättre, men att så jobbigt och ledsamt det är när ändå.

Och så har vi betalat räkningar. Vad mycket denna månad så tur jag fick lite extra. Vi åkte ju så mycket förra månaden så bensinräkningen bådade inte gott, mennmen.. semestertider och skiten är betald så bara glömma det och blicka framåt :-)

Nae, nu vaknade hon igen så ska kolla till henne!

Mammas lilla sessa <3

Från mammas blogg

Livets väg är inte alltid rak, lite krokig har den varit och en jävla uppförsbacke med sjukdom och elände.. Efter nästan 2 år blåser det medvind och jag mår så bra med allt som jag har omkring mig. Lycklig mormor, särbo, tonårsmamma,mamma, arbetskamrat, vännina, syster, faster, moster och gu vet allt annat som man är. :)

Dessa ord värmer, att veta att min mamma mår bra både fysiskt och psykiskt efter allt skit. Jag har skrivit om det förut, men såklart det berör mig. Hon är ju min mamma och att ligga på förlossningen samtidigt som hon ligger på en annan avdelning dödssjuk så förstår ni kanske att vårat mor-dotter band är starkare än någonsin!

Tänk OM...

Loggade in på internetbanken och fick se min lön. Jag vet att pengar inte är allt och den tiden jag varit ifrån min familj i sommar och så mycket man slitit och svettats för dessa pengar så känns det ändå bra nu, det ska jag inte sticka under stolen med.

Önskar bara att man kunde få en sån lön varje månad för då skulle vi leva gott, det krävs nästan idag att man har två löner speciellt om man har barn också och det känns bra att man själv har jobbat för pengarna för leva på en massa bidrag är något jag gärna vill slippa och inte hamna i igen och sen känns det bra att jag bidrar med lite till hushållet för att vara beroende av någon vill jag absolut inte vara.

Dock har jag den tråkiga restskatten som ska betalas och tandläkare som väntar så måse lägga undan en del, men lite ska man väl unna sig och särskilt till Ewelyn som fyller år i Oktober.

Hoppas vi kan ta oss ner till Gekås innan :-)


Svårnattad tös

Kvällen var mysig tills vi kom till nattningen. Så fort snuttan märkte att jag skulle gå ut lite försiktigt från rummet så började hon skrika..... Och då menar jag SKRIKA! Tårarna spröt och hon skrek så hon fick upp slem.

Man försöker ju såklart med allt... Men nej, hon sa "sitta mamma" och pekade på pallen. Där satt jag i en och en halvtimme, men åter igen hon ville inte sova.

Hon har sovit så bra sista tiden, men nu några kvällar så har hon varit väldigt svårnattad. Givetvis är det mest synd om henne, men det tar även på oss föräldrar för man känner sig helt slut och att ta upp henne till soffan eller lägga sig i våran säng går inte. Då kan hon inte somna så det enda är att låta henne vara kvar i sin egna säng och som sagt, försöka med allt.

Det är ju mest trygghet hon söker efter, att veta att man finns nära. Men det hjälpte inte. Joel tog över när han kom hem och fick henne till sist att somna.

Så ja, som mamma går det inte alltid ;-)

Nya lampor & födelsedagspresent :-)

I brist på annat så har jag nu fixat en födelsedagspresent till min kära farmor, smidigt när man hittar något på nätet :-) Den 21 September fyller hon 67 år. Älskade farmor och jag tror hon kommer bli glad!

Passade även på att fynda två lampor till vardagsrummet för ynka 59 kr/st



Kan dom väl vara värda :-) Hade fått många bra kommentarer så jag hoppas det blir fint!

Hmm..?

Ewelyn sov länge i morse, tro jag det när hon vaknade i natt :-)

Men hon vaknade glad och utvilad. Fast med rivmärken i ansikte och på magen :-/ Kände på hennes naglar, men kände inget vast.. Kollade i sängen och kunde inte se nåt heller, men ska undersöka hennes naglar mer sen..

Det gick jättebra vid lämning och när jag hämtade henne så vad hon glad och ville visa en massa saker. Imorse så klädde jag på henne en tjockare tröja, för det vad ruggigt ute, men när jag hämtade henne så hade dom tagit av den, och varmt är det. Svårt när det skiftar sådär, men hellre att man kan ta av än att hon ska frysa, för det vill jag inte.

Jag körde en latmask diet till lunch idag. Ewelyn fick en burk kalops som hon tycker om och jag tog fil och flingor, men ska fixa en makaronpudding sen i eftermiddag =)

Tanken vad ju att jag skulle göra en potatis och färsgratäng, men glömsk som man tyvärr är så glömde jag köpa blandfärs.

Sen ska jag möta upp en tjej som köpt en tröja av mig, och sen ska jag ner till ica igen och hämta ett paket på posten åt Joel och därefter blir det en sväng till lekparken igen, så denna dag går nog som på räls!

Hoppas ni mår bra! :)

Äppelpaj

Ewelyn sov hela natten, superskönt!

Strax efter frukost gav sig Joel iväg med cykeln för att cykla Mjölnarrundan som gick av stapeln idag. 6,5 mil.. Puuuuuh! :-)

Ewelyn och jag duschade tillsammans och sen började vi kolla på Emil i Lönneberga som vi sett sissodär 200 gånger :-D

Bäddade rent i hennes säng och gjorde fint, men allt annat som vad tänkt blev inte av så får beta av det i veckan.

Efter en kort powernap för Ewelyn så gick vi ner och ställde oss vid mål. Strax därefter kom Joel farandes på cykeln. Duktig är han :-) Vi satt däruppe en stund i solen och jag fick kaffe och Ewelyn banan och bulle =)

Innan vi gick hem så gick vi ner till lekparken, men sen bajsade hon på sig så fick gå hem :-)

I eftermiddag har vi smaskat äppelpaj och vaniljvisp. Jag som skulle vara så duktig, men Söndag räknas väl som helg det också hmm :-)



Hela pajen gick åt då blev den lyckad med andra ord ;-)

Jag ska strax slänga mig i soffan, men ska plocka lite först och sen torka lite i badrummet. Men sen så.

Lördag

Igår vad det min sista dag på schemat och det var blandade känslor jag gick hem med igår. Visst skönt att kunna bestämma lite själv, men det har ändå varit en trygghet att veta sina tider. Fick en fin blomma.

Nu får vi väl se vad som händer. Har fått en tid i nästa vecka iallafall.

Efter lunch åkte vi in till ikano huset, men det var främst ikea som var ärendet. Vi köpte några fler mjuka klossar till Ewelyn och även en pall till badrummet. Det var trevligt och Ewelyn vad snäll, men inte så kul att gå när man vill handla mer men inte kan :-)

Men jag såg lite som jag vill ha så det får införskaffas vid ett senare tillfälle. Då ska jag även ta ett kik i dom övriga butikerna, men då åker jag nog dit själv eller med en kompis för Joel roar det inte så värst att gå och kolla kläder :-D

Ewelyn var svår nattad ikväll, hon kräktes upp lite och nu sover hon. Tror det körde i magen på henne eller något för hon vad så trött, men kunde inte komma till ro.

Ja nu har jag lagt ut vårat vitrinskåp nätet. Hoppas någon nappar på det, annars vet jag väl inte vad vi ska göra med det.

Imorgon är tanken att ta med Ewelyn till lekparken för hon tjatade om att gunga idag och dessutom måste jag ta hand om lite som jag ligger efter med. Sådant som man liksom inte hunnit med dessa jobbveckor :-)


Grr...

Trött som jag vet inte vad hämtade jag Ewelyn på dagis. Nej, det vad inte på grund av jobbet jag vad trött så utan för att det åskade sådant igår och jag är ju åskrädd och det innebar att jag satt och spände mig här i soffan.

Men, det spelar ingen roll hur trött man är så skiner man upp när man ser sin solstråle. Och ännu mer när personalen berättar hur bra det gått :-)

Sen gav jag henne lite gröt och sen ville hon bada i vanlig ordning. Efter det så ville hon mysa på golvet med täcke och kudde framför tvn.

Hon somnade bra ikväll och jag passade på att slänga ihop en kasslergratäng, men bara det att när jag kom till momentet att öppna burken med paprikasalladen så fick jag inte upp den. Ja, jag erkänner. Jag svor för jag blev så less och svettig :-D

Det gick över dock och den blev god (utan paprikasallad). Har vi mat imorgon med ;-)

Men en liten sån sak när man är trött blir så förstorat.

Men som sagt, nu är jag inte sur längre. Bara trött och jag ska ta en dusch och sen slappa. Är jag värd.

Långdag imorgon igen. Sen HELG!! :-)

Mindre tur

Lämnade våran snuttfia på dagis imorse och på hemvägen mötte jag Lynn och hennes två pojkar. Den stora går på samma dagis som Ewelyn.

Fick ett sms senare sen om vi skulle gå till lekparken tillsammans. Och det ville vi ju såklart, men bara det att när vi precis kommit upp till station så börja det ösregna!

Så det vart ingen lekdejt.

Vi har bakat och den sockerkakan som såg så fin ut i ugnen blev misslyckad. Det var för mycket smet i formen så det rann ut och den sjönk ihop. (så är inte sysslolös ikväll)



Smeten vad god tyckte Ewelyn!



Ja, ni ser. Den blev god, men ändå misslyckad ;-)

Den vad gjord av kärlek och omtanke iallafall :-)

Vi har tittat på Madicken här hemma, även en stund på Bröderna Lejonhjärta.

Jag har känt mig rätt seg idag. Men jobbat två mornar och nu har jag två långa dagar till sen ledig i helgen. Har lite ångest inför hösten, då man inte vet alls hur det kommer bli med jobb osv. Försöker ta en dag i taget, men det är svårt vissa stunder. Vore ju kul om man fick testa på något helt annat med :-)

Hoppas ni får en bra kväll, nu regnar det igen :-/ Mysigt iofs... Men det behövde ju inte regna förut.

Nu ska jag fixa lite.


Tisdag,

Ja, det var bra segt när klockan ringde i morse.. Men sen flöt det på och man var inte sysslolös :-)

Hämtade en glad tjej på dagis som hade ätit världens lass till mat idag och dom sa att hon visat sitt humör nu också, jo jag tackar hon kan hon :-)

På hemvägen ringde jag Tessan och dom var hemma så vi fikade lite. Ewelyn och Clara lekte en stund men sen började Ewelyn bli trött så vi knallade hemåt och hon fick bada, äta gröt och mysa med sin mamma :-)

Imorgon är jag ledig och det ska bli skönt! Ewelyn ska ju dock till dagis för lite lek ett par timmar, så blir ju att gå upp och fixa, men sen kan jag umgås med henne hela dagen och göra det som faller oss in, om hon nu vill såklart :-)

Väntar på att min pappa ska ringa, han ringde förut när jag jobbade och sen ringde jag men då hade han fullt upp på sitt jobb så vi skulle höras ikväll!

Hoppas ni mår bra, det gör jag.. Men känner mig lite sleten faktiskt om man får lov att uttrycka sig så, men sista veckan på viket sen blir det lugnt, men vad ska man göra då???

Jobb, dagis, bvc!

Denna dag har inte riktigt gått som jag velat. Åtminstone inte på jobbet, det kändes som att huvudet var iväg och seglade åt ett annat håll samtidigt som det dunkade och kändes som en bowlingklot.

Tror det beror på vädret för det var bra kvavt där ett tag och jag fick en tendens till huvudvärk som blev värre och värre. Men fixade timmarna och sen hämtade jag Ewelyn och därefter traskade vi raka spåret till BVC i regnet!

Det gick bra och att vi skulle dit var för att Ewelyn varit rädd för att gå själv, eller hon har gått några steg och sen inte velat mer, men nu knallar hon ju för fulla magar, springer och hoppar så det gick ju galant där :-)

När vi kom hem så värmde jag på lite mat och sen ville hon bada, så det fick hon. Började bli trött då hon bara sovit en stund på förmiddagen så vi myste ner oss i soffan.

Försökte lösa min jobbkväll imorgon idag på jobbet och tack du snälla Veronica som ställde upp och bytte.

Att börja kvart i sju är väl ingen höjdare direkt, men jag förlorar inte timmarna iallafall :-)

Ja, det vad väl detta jag hade idag.. Måste ta tag i diskbänk, tvätt och lite annat skoj innan jag kan slappa så lika bra att sätta fart!!


14 Augusti

Igår var vi på kalas, och det var mycket folk och trevligt :-)

Idag har vi mest tagit det lugnt, kollat film och varit och handlat inför veckan..

Jag har ett problem nu på Tisdag. Jag jobbar kväll och Joel också, men har ingen barnvakt :-/ Min farmor skulle ställt upp, men jag ringde henne idag och hon hade sån värk i kroppen. Hon kunde inte röra sitt ena finger :S Och knappt sovit något på grund av det onda. Hon trodde att hon fått ett skov, får ju det ibland och det håller i sig... Men då sa jag att vi fick lösa det på något sätt. Huvudsaken hon får vila.

Min mamma kunde komma vid halv 6, men jag kan inte börja senare och Joel kan inte heller vara hemma tills dess.

Menmen, jag jobbar imorgon och får prata med dom. Vi har ju kunnat lösa alla dessa veckor på bästa tänkbara vis så jag tycker inte att det borde bli sura miner. Men jag får så dåligt samvete. Är ju så plikttrogen av mig, men vad gör man? Jag kan ju knappat lämna henne ensam hemma och att ta med henne är nog inte en så bra idé :-) Tråkigt också när jag jobbar med en sån toppenvän, bara det är lite ledsamt.


Mardrömmar

Vaknade i natt ett par gånger av att jag hörde mig själv prata och jag var genomsvett. Drömmarna handlar om ungefär samma sak och jag blir så rädd när jag tänker tillbaka på dom. Måtte det aldrig hända.

Man blir konstig när man vaknar och tror att det är sant. Som sagt jag hoppas det bara är hemska drömmar och inte blir till verklighet :-(

Från drömmar till kaffe så dricker jag nu min morgonkopp. Ewelyn är på dagis och jag börjar jobba halv två. Jobbar två långa passa nu, men är ledig i helgen :-)

Känns som hösten dragit sitt strå i stacken. Önskar få lite mer av sommaren innan den börjar härja loss ordentligt. Vore skönt att kunna få njuta lite efter sommarviket då man jobbat sig igenom denna semestertid åter igen, menmen.. Inte jag som bestämmer väderleken så jag får lätt ryckas med och anpassa mig ;-)


Onsdag

Jag har sovit bra i natt, men lade mig för sent då jag fastnade framför en dokumentär om Norge katastrofen, satt som klistrad i soffan.

Blev så paff när alarmet ringde, inte hade jag varit uppe i natt och Ewelyn sov fortfarande så jag fick väcka henne :-)

Tar nog på krafterna nu dessa dagar, mycket som händer, nya människor, ny miljö och så.

Dom skickade hem mig efter en timme och jag kände mig lite halvt spänd ifall dom skulle ringa...

Hämtade henne efter lunchen och det hade gått kanonbra!

Jag hann både fixa med disken, slänga i en maskin tvätt, bädda sängarna och plocka lite.

I eftermiddag kommer min kära farmor hit på en kaffe. Har inte hört något annat så jag antar att hon kommer...

Och just det, fick  hem min mascara redan idag på posten. Snabb leverans gillas skarpt. Hoppas ni får en myspys dag. Vädret är ju inte till belåtenhet för utomhuslek vissa stunder då det regnar, men Ewelyn hade varit ute en sväng idag på dagiset så hon har ju fått frisk luft!


Kväll igen...

Det gick bra på dagiset idag för Ewelyn, givetvis så är det ju stor skillnad när hon ser sin mamma där, men hon tog för sig bra och gick och kikade. Åkte ruschkana, lekte med trolldeg, målade osv. Sen blev hon lite trött på slutet för hon lade sig tillsammans med en docka på en barnsäng därinne :-)

Det verkar bra, fast svårt att säga första dagen sådär, men verkar positivt. Det är ju inte lika fräscht som det dagiset hon var på innan, men däremot är det fler rum och det fanns mer för dom och göra :-)

Ja, det blir nog väl som jag brukar säga. Känt mig rätt så spänd inför det här och det har inte lossnat helt från mina axlar ännu. Men likadant vad det förut.Sen blev det ju bra. Det är ju trots allt det dyrbaraste man har som man ska lämna bort och då måste det kännas helt hundra :-)

Imorgon är jag ledig också, men dagen innebär ingen vila för det. Dagis fortsätter och jag måste både ringa och fixa med ärenden... städa av lite.. Sen skulle min kära farmor komma till Mjölby och då sa jag hon kunde komma hit på fika så köpte lite fikabröd idag. Måste baka igen. Finns inget i bakverk kvar i frysen :-D

Nä, sängen ropar på mig.... Dags att lägga huvudet på kudden.

Sovgott!

Tisdag



Då jag haft samma mascara i sissodär hmm.. Vågar knappt skriva det, men den börjar bli torr och klumpa sig och har nog legat i sminkväskan i ett x antal månader ;-)

Så igår loggade jag in på en sida och beställde hem denna till billigare pris. Är den bra?

Igår gick dagen så snabbt åter igen. Jobbade till halv två sen tog jag med mig Ewelyn ut till lekparken ett par timmar och sen vad det i stort sett dags för bad och nattning :-)

Ewelyn sover nu!! Jag satte klockan lite tidigare för att kunna ta morgonkaffet i lugnan ro :-D

Idag blir hennes förmiddagslur lite knäpp då vi ska vara på dagis mellan 12,30-14,30. Men ska väcka henne strax så får hon äta och vila tidigare om det går att ruckla på tiden.



Ett léende smittar av sig!

Min fina mamma

Så skönt att komma hem, blippar runt lite här på nätet men snart väntar en dusch och sen är det bara att ladda upp inför ett nytt pass :-)

Min lilla snutta börjar ju dagis imorgon och jag skulle gärna velat vara där, men på Tisdag ska ju följa med henne :-) Håller alla tummar och tår för att det kommer gå bra denna vecka!

Nog om det. Min kära mamma bloggar ju också och som vanligt så tar jag mig den äran att bjuda er på några bilder.

Hon är underbart vacker och stark. Så härligt att se henne lycklig med tanke på allt skit hon varit med om. Det kunde man inte tro för 2 år sen.



Mamma på semester



tillsammans med sin Conny :-)



Hoppas jag blir lika vacker genom åren ;-)









Slutbloggat för i afton.

Godnatt och kram på er!


Långrast

Är hemma på timmar, men snart börjar jag igen. Jobbar med två härliga tjejer så det är fint det :-)

Vi jobbade alltid så mycket tillsammans förr om somrarna, men detta år gör vi det inte, så kul att vi fick denna helg ihop!

Mamma och Conny kom hit, dom tog med sig Ewelyn ut till lekparken. Kommer hon nog somna gott sen ikväll.

Nä, har väl inte så mycket mer att skriva just för tillfället men en kram får ni läsare av mig :-D

Kvällsupdate



Hon är bara för söt i denna utstyrsel :-)



En massa godis tackar man inte nej till, men det värsta är att jag får sådan ångest efteråt. Dels så kan jag inte bara ta några stycken och sen strunta i det. Jag går på det, äter och äter, glufsar den ena efter den andra tills jag blir illamående...

Det bästa vore väl att utesluta allt sånt här sött. Ta en frukt istället, ett glas vatten istället för cola. Men det är helg och fortfarande semestertider så man kan väl få unna sig det där lilla extra.

Det har blivit så mycket skräpmat sista tiden i alla dess slag och jag känner mig svullen :-)

Men snart är det Måndag! Joel börjar jobba den veckan, jag jobbar också och Ewelyn börjar nytt dagis då ska vi allt komma tillbaka till rutiner och äta "nyttigt" :-)
På dagarna gör vi det, men sen är det lätt att det åker fram nåt mer kaloririkt till kvällen... Nej, skärpning nästa vecka!

Glass vid ån

Mulet vädet och jag var lite smått tveksam om vi skulle gå ut. Känns som det ska börja regna när som helst! MEN vi traskade ut och Ewelyn fick leka av sig lite :-)

Sen köpte jag varsin glass och vi mumsade dom vid ån :-)

Hade gärna gått och jobbat denna kväll då man oftast gör det när man jobbar helg, men jag jobbar ju Måndagen istället. Veckan blir lite knasig då tycker jag, när man jobbar lördag och söndag och sen måndan :-)

Men det går väl det med!! Haft en sån helg förut på schemat!

Joel har varit på godishuset och köpt en rejäl påse blandgodis så det och en film får det bli ikväll!


Bytt nr ;-)

Då vad det kväll! Vart tar timmarna vägen???

Ringde en jobbarkompis efter lunch för att bjuda in oss själva på en spontanfika :-) Hon var hemma och ville att jag och snuttan skulle komma så jag pep in på ica och köpte lite fikabröd och sen knallade vi dit och satt ute på altanen, himla mysigt!

Dock var Ewelyn så busig och rev bort en planta från en kruka. Lagom kul, får väl hoppas vi får komma dit igen :-) Hon skrattade mest och vad ska man göra egentligen, hon är så snabb och så stark den lilla damen!

Sen gick vi ner på stan och kikade lite. Och Ewelyn sa "gunga" hela tiden och jag lovade henne i morse så vi gick till lekparken.

En liten 3-årig pojke vad där så dom lekte i sandlådan tillsammans och jag och mamman började prata en massa en himla trevlig tjej. Vi kom fram till att hennes sambo jobbar på mitt jobb. Världen är bra liten :-)

Så vi beslöt oss för att byta nr (därav rubriken) för att barnen ska få leka mer. Dom hade så kul ihop :-)

Hon kände inte så många här då både hon och hennes sambo flyttat hit från Linköping så det ska bli trevligt att ses mer.

Sen hem och jag tog fram badbaljan till snuttan så hon fick blaska av sig all sand och grus.



Busfrö nr 1!



Fick hem min efterlängtade MAMA tidning idag och denna provpåse följde med. Kaffet är färdigt hörde jag så ska ta mig en kopp! Kul och testa nytt :-)

Jag tror det är denna värme som gör att jag inte mår så bra vissa stunder. Det är skönt och man ska inte klaga, har inte lidit så mycket förut av värme, men jag blir så matt i kroppen och hängig..

Men hellre sol än regn och det är ju faktiskt SOMMAR så sol och värme ska det vara!!

Mammas sötnos



Den underbaraste, finaste, gulligaste, sötaste människan på denna jord :-)

Fick denna bild av Joel igår när dom var och badade.

Denna förmiddag har gått snabbt så snabbt. Känner mig fortfarande inte helt hundra, men ringde jobbet förut så i helgen ska det jobbas oavsett. Har ju ingen feber eller förkylning så jobba måste jag. Tog en Resorb igårkväll, för att fylla på vätskeförrådet i kroppen. Kanske det hjälper lite.

Tanken var att åka och hälsa på min farmor i hennes kolonistuga, men sen sa pappa igår att dom skulle ner dit idag, så den planen försvann. Vi får väl se vad som händer istället. Är inte det minsta sugen på marken idag heller så skippar nog det i år ;-)

Hoppas ni får en fin dag! Vädret är ju hur härligt som helst!!

Inte på topp

Jobbade igår kväll och jag mådde inte väl stundvis.

Till och med min jobbarkompis sa att jag såg lite blek ut, kämpade på och fixade kvällen. Men sen när jag kom hem så började jag frysa :-/ Fick sån frossa och kände mig ännu sämre. Orkade inte ens duscha och det gör jag alltid efter jobbet.

Låg i valet och kvalet om jag skulle sätta klockan på fem och kolla läget då, men sen är det ju skänninge marken och många ska ju dit och det vad inte så värst många uppsatta på vikarielistan så jag ringde nattpersonalen vid elva och bestämde mig för att vara hemma idag. Hade dom god tid på sig att hitta någon tills idag..

Många timmar som jag behöver ha går i spillo, men jag hade inte gjort ett bra jobb ändå. Så gjorde nog rätt i att stanna hemma.

Nu är jag ledig några dagar och har helgen framför mig, varav två delade turer och sen till klockan två på måndag, så jag måste bli bättre :-)

Kan ju vara värmen som slog sig ett spratt också, för det är varmt som det är ändå och sen jobba inne i en bastu och röra sig och stressa så mycket som gör så är det kanske inte konstigt att kroppen sa ifrån.

Men jag tänker positivt. Fick väcka mitt gullefjun idag och hon sov bra i natt. Det tackar vi för :-)

Hade ingen lust att stå vid spisen idag, men envis som man är så slängde jag ihop en fiskgratäng med det som fanns hemma och det blev gott :-D

Är inte det minsta sugen på att åka och trängas på marken när jag mår som jag gör. Så denna dag ska jag ägna åt att bara vara och ta det lugnt i den mån det går.

Joel kommer hem snart och då ska han och Jocke ta med sig barnen och hitta på något :-) Då blir Ewelyn glad!

En bild

Fick ett mms av mamma för en stund sen :-)

Visst ser det härligt ut??


Perfekt kväll

Igårkväll beslöt vi oss för att göra något tillsammans. Inte så ofta man är barnledig så vi gjorde oss i ordning och åkte till Berg och spelade äventyrsgolf. Jag vann :-)

När vi kom hem så tog jag fram kex, ost och vindruvor och så myste vi framför en film.

Saknar ju såklart vårat lilla hjärta, men ibland måste man få den där "vuxentiden" tillsammans.

Ringde mamma igår och dom hade varit och badat och så hörde jag när hon ropade efter Conny. Klockrent :-D Förut har hon sagt "Onny" men nu Conny :-)

Jag borde passa på att ta denna dag att röja här hemma, saker överallt, disk, tvätt som inte är vikta, damm, osv osv..... Börjar fyra så har ju tid på mig :-D

Men vart städenergin håller hus vet jag inte !? Borde väl passa på att njuta av vädret idag istället! :)

Måndag

Ny vecka, ny dag!

En solig varm sådan :-)

Tycker dom som är lediga gör helt rätt i att åka och bada. Jag själv har jobbat hela långa dagen så känner mig rätt trött i skallen.

Vet inte vad resten av dagen har att erbjuda, men nu tänker jag slappa lite :-)


RSS 2.0