Söndag.

Då vad helgen slut, eller ja nästan :-)

Vad har vi gjort? Jo vi har mest pysslat och grejat här hemma. Joel var och handlade och gjorde raggmunk sen, supergott blev det. Ewelyn älskade det också :-D

Vi bäddade rent i sängarna, har tvättat en massa, började dammsuga lite smått.

Har även rensat i hennes garderob, två kassar blev det som ska skänkas till en vän och även en påse som ska slängas i en UFF/Myrorna container =)

Jag ska ta ett ryck i min snart igen, jag börjar oftast och sen hinner jag inte klart och då blir det att jag slänger in allt igen, och så håller det på ;-)

En riktig STORSTÄDNING borde göras i detta hem och då menar jag inte till det som hör till vardagen, som dammsuga och dylikt, utan alla fönstren borde putsas, det borde torkas rent i skafferi och i alla andra skåp, ett rejält tag i badrummet och ännu mer på sådana ställen som man oftast struntar i eller glömmer bort.

Menmen, på ett eller annat sätt ska det bli gjort. Önskar bara att jag hade lite nya växter och krukor att pynta fönsterbrädorna med, men städas måste det göras i vilket fall som helst. Tar man lite i taget så är det snart gjort och det är skönt sen när det är klart :-)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0