Varm dag

Det har varit varmt idag....

En bra förmiddag sen blev eftermiddagen kaosartad. En pensionär rymde iväg till sin mammas affär, när jag skulle upp och ringa dottern så möttes jag av en dement dam som kom ner med hissen. Att få in henne vad inte det lättaste för HON skulle minsann till jobbet :-)

Ja, det är tur att min inte vet hur man själv blir när man blir gammal. Jag vill nog inte veta :-)

Direkt efter jobbet så vad det raka spåret att knalla till Kungshöga dagiset för att hämta Ewelyn. Trodde jag skulle svettas ihjäl, möttes av en glad och pigg tjej. Hon ville leka en stund och det fick hon. Var ju trots allt hennes sista dag där.

Hon fick en kram och jag gav dagispersonalen en också, hon som jobbade idag är en helt underbar människa och passar verkligen att jobba med barn.

Lite ledsamt är det, men samtidigt en lättnad.

Det ska bli skönt att få börja på ny kula, även att det kommer ta lite extra energi och tid. Men det kommer bli bra, jag intalar mig det och förhoppningsvis blir det så också!

Joel hade gjort mat här hemma som Ewelyn och jag smaskade i oss med stor aptit. Med tanke på att hon sovit en halvtimme på hela dan så var hon dundertrött när vi kom hem, så hon sover nu.

Jag är allt annat än pigg också, ska ta nåt och dricka, sen svalka mig i duschen..... Sen ta tag i diverse disk och sådant KUL :-) INTE!

En lång dag på jobbet imorgon också. 7-16!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0