Telefonterror ;-)

Missade sista avsnittet av "Ensam Mamma Söker"! :-(

Telefon har gått varm i örat. Pratade med pappa över en timme och en minut efter ringde mamma och vi pratade lika länge :-) Alltid trevligt, får väl se reprisen sen för gick inte att titta på datorn.

Igår jobbade jag ett långpass och det flöt på bra. Sen hem och busade med snuttan ett tag innan läggdags.

Imorse vad jag så trött att jag ringde till dagis och sa att hon fick vara hemma idag. Jag orkade inte stressa.

Vad uppe en sväng i lägenheten förut innan och nu står det iallafall två sängar (en nedmonterad)  och en soffa i kartonger däruppe.

Jag gick omkring en liten stund och tänkte "att snart bor jag här.. Hur kunde det bli såhär?, varför? nu?, kommer det bli bättre?" Tankarna snurrade.

Nu ikväll känner jag mig mer positiv, men jag vet det kan ändra sig snabbt.

Jag är så tacksam för alla fina nära och kära som ställer upp och bryr sig. Nog är jag stark alltid, men likaväl det så mår jag bra av att veta att människor i min närhet tänker på mig.

Låter som något riktigt tragiskt har hänt. Men nä, jag ska flytta. Har inte så mycket mer att kommentera om det utan det blir vad det blir, jag glider med och hoppas på det bästa!!

Jag kommer inte kunna ha en platt-tv, äta tacos och fläskfilé på helgerna, jag kommer inte kunna köpa det jag vill när jag vill osv. Men vad fasen, tak över huvudet, snabbmakaroner och falukorv funkar fint och även en tjock tv kan man kolla Bolibompa på ;-)

Det viktigaste är inte prylarna. Det är inte det. Nog såväl att det ger det där lilla extra. Men jag är tacksam ändå. Så länge jag är frisk, har min dotters kärlek och mina vänners omtanke så kan jag gå flera mil......

En dag ska drömmen bli sann.

Tempo

Som jag skrev i tidigare inlägget så är det rätt så kaotiskt i mitt liv nu.

Jag står inför en flytt, där varken papper, kartonger eller dylikt är ifyllda :-)

Jag försöker att andas i mellanvarven, men det är svårt när det känns som man inte riktigt har koll på läget.

Igår gick det i ett. Lämnade snuttan och sen for jag och en kompis in till ikea och köpte lite diverse småplock. Men ett sängbord och en liten hylla hamnade också i vagnen.

Det tog längre tid än vad vi trodde så fick stressa hem. Hämtade snuttan och sen for jag till jobbet.

Även att jag varit hemma idag så har det gått i ett ändå. Dels sov jag skitdåligt och ingen sovmorgon blev det heller. Sen började jag packa lite porslin, men man kommer inte så långt med endast två kartonger :P

Och dessutom så tar det extra tid när man har ett energiknippe här hemma som gärna vill hjälpa till :-D

Tog fram kantareller i frysen och gjorde varma smörgåsar ikväll.. Gudars så gott det va. Tack snälla Caroline som gav mig dessa guldpåsar :-)

Imorgon ska det jobbas hela långa dagen. Allt för ekonomins skull. Men lite skönt att slippa röran en stund och tänka på annat. Man har liksom inte tid att tänka på annat just då än det som händer på jobbet. Så blir ett litet break ;-)

Kommande vecka kommer rulla på i rakert fart. Det ska ringas några samtal, ännu mera papper ska fixas, och sen allt som vi har kvar att packa. Ser inget slut på det.

Ska iallafall be om några lovdagar ifrån min coach så jag hinner lägga extra krut på detta. För veckorna som varit nu så har min hjärna gått på högvarv. Visst jag har varit på mötena och jag har fixat det jag ska. Men känner att det här går före nu.

Nu ska jag fixa mig en kopp Relax te och mysa ner mig i soffan.

Puss och kram!

Jag lever...

Nu är det rätt mycket i mitt liv som händer. Men jag lovar. Jag kommer återuppta bloggen när tid och energi finns, så hoppas ni har överseende med detta.

Jag har lärt mig att det inte alltid blir som tänkt sig!Hoppas ni mår bra därute och jag hoppas att även jag kommer må bra igen.

RSS 2.0